Hvala cure,cim se rodila imala je zutu kosu,a sad tko god ju vidi svi joj komentiraju kosu jer ovdje jos nisam vidjela da netko ima,i pjegice dolaze uz to kao i meni 😀 i na pjege je ponosna. Naci cu sliku gdje se vidi bas
Vec je ona jako ponosna na kosu jer joj je duga, sad govori da se nece vise ni sisati,borba jer trebamo vrhove sjeci vec. Neznam kako cemo to izvest 🤔. Ja imam malo tamniju nego ona,al ja se farbam u crveno jer mi bas ne stoji moja. Sva blijeda budem,kao bolesna.
A spontani neznaju zasto,sve je bilo u redu i samo jedan dan prokrvarila. Samo od sebe,a tri dana prije bila na kontroli. Sta se desilo neznam.
Haha, pecanjeOnda smo Dija isti dan na pregledu, 27.4. Zadnji je bio 30.3.
Da, onda smo isti dan. Ja gledam sada kad sam bila zadnji put i ne mogu naći trudničku. Svašta. Ne kužim. Baš pazim na takve stavri i nema i nema
I ja isto 27.4. :-) Što su se svi ginekolozi okomili da na taj datum primaju trudnice
Dobro jutro curkeee! Mene su jutros probudile divne vijesti I slika male crnokose cupavice! Sogorica je nocas rodila I to u vozilu hitne, malena nije htjela cekati bolnicu!😁😁❤
Čestitkeeeeeeeee... ajme meni super!!!! Bar će imati ludu priču za ispričati kad curica poraste, kao i ona trudnica u helikopteru Meni je jedna žena ispričala kako se ona sama autom dovezla do doma zdravlja da je dobila trudove. Iz doma zdravlja ju stavili u vozilo i krenuli prema rodilištu, ima nekih 40ak km do rodilišta i morali su stati na pola puta jer je beba krenula van. Rodila u roku od 20min bebu tešku 4kg a nije ni jedan jedini šav imala.
Ludiloooooo
jutro..
uspjela sam proletiti zaostatke od 30-tak strana, al ste se raspisale.
Ja sam ovaj vikend uživala kod svojih sa malim, išla sam se doslovno regenerirat da mogu izdržati na poslu tjedan.
i ja se priključujem pregledu 27.4 :)
trbuščići su vam svima pre predivni..baš divni.. ja sam se prošlu trudnoću baš slikala redovno..sad baš i ne stignem ali imam jednu meni dragu od nedavno..
ja sam tek prije tjedan osjetila one "leptiriće" u trbuhu a druga mi je trudnoća..sad se već udarci osjete ali ova beba mi je puno mirnija, imam osjećaj da se samo vrti a ne udara..
ne mogu se sjetiti kome je završio netko u bolnici sa 32tjedna..bit će sve ok ako već i nije..već od 32tjedna je ok za bebicu sve i da se rodi (naravno bolje da je što duže), no znam puno slučajeva kad nisu ni u inkubatoru bile a sad su prave harambaše..
vi koje ste same i nemate baš pomoć nekoga, držite se..bit će teško prvih mjeseci, ali čim zima prođe je sve lakše puno..govorim iz iskustva.. meni su bili i muž, i mama i sveki na početku, no kad sam ostala sam sam bila kao izgubljena.. mm često radio i do 21 navečer, ni moji ni njegovi nisu baš blizu da dođu kad god.. a i svi imaju svoje živote.. znala sam i plakat kad su bili užasni grčevi i što mu ne mogu pomoći, ali sve je to prošlo.. i sve prođe.. i vjerujte da ste jake žene i sve za te malce možete.. mislim da je pandica pisala kako je smršavila i nije stigla ni jesti. Tako je i meni bilo, keksi i namazi su mi bili najdraži prijatelji, a mršavila sam jaaako brzo..
sad mislim da će ići lakše sve jer je ipak druga beba..
Evo slikica, moje dvije bebe
jutro..
uspjela sam proletiti zaostatke od 30-tak strana, al ste se raspisale.
Ja sam ovaj vikend uživala kod svojih sa malim, išla sam se doslovno regenerirat da mogu izdržati na poslu tjedan.
i ja se priključujem pregledu 27.4 :)
trbuščići su vam svima pre predivni..baš divni.. ja sam se prošlu trudnoću baš slikala redovno..sad baš i ne stignem ali imam jednu meni dragu od nedavno..
ja sam tek prije tjedan osjetila one "leptiriće" u trbuhu a druga mi je trudnoća..sad se već udarci osjete ali ova beba mi je puno mirnija, imam osjećaj da se samo vrti a ne udara..
ne mogu se sjetiti kome je završio netko u bolnici sa 32tjedna..bit će sve ok ako već i nije..već od 32tjedna je ok za bebicu sve i da se rodi (naravno bolje da je što duže), no znam puno slučajeva kad nisu ni u inkubatoru bile a sad su prave harambaše..
vi koje ste same i nemate baš pomoć nekoga, držite se..bit će teško prvih mjeseci, ali čim zima prođe je sve lakše puno..govorim iz iskustva.. meni su bili i muž, i mama i sveki na početku, no kad sam ostala sam sam bila kao izgubljena.. mm često radio i do 21 navečer, ni moji ni njegovi nisu baš blizu da dođu kad god.. a i svi imaju svoje živote.. znala sam i plakat kad su bili užasni grčevi i što mu ne mogu pomoći, ali sve je to prošlo.. i sve prođe.. i vjerujte da ste jake žene i sve za te malce možete.. mislim da je pandica pisala kako je smršavila i nije stigla ni jesti. Tako je i meni bilo, keksi i namazi su mi bili najdraži prijatelji, a mršavila sam jaaako brzo..
sad mislim da će ići lakše sve jer je ipak druga beba..
Evo slikica, moje dvije bebe
Ajmeeeee, kako lijepa slicica! ❤❤❤
url=https://lilypie.com]
Jutro cure! Garavusa005 ma nisu svi, ja sam 26.4. 😊.
Ja noćas nisam mogla zaspati do negdje oko 1, i sad sam se malo prije probudila, dakle standardnih 8 sati sam spavala.
Cure koje sanjate takve stvari, i ja vjerujem da sanjate to s razlogom. Ja nažalost kad sanjam ispale zube, i u nekom nevezanom snu neku osobu, zadnjih nekoliko puta se desilo da je osoba preminula u par dana nakon sna. I kad se probudim nakon takvog sna, sva sam u šoku i mislim si da je to glupost i da nema šanse, ali me baš jako uznemiri.
Dobro jutro curkeee! Mene su jutros probudile divne vijesti I slika male crnokose cupavice! Sogorica je nocas rodila I to u vozilu hitne, malena nije htjela cekati bolnicu!😁😁❤
Čestitkeeeeeeeee… ajme meni super!!!! Bar će imati ludu priču za ispričati kad curica poraste, kao i ona trudnica u helikopteruMeni je jedna žena ispričala kako se ona sama autom dovezla do doma zdravlja da je dobila trudove. Iz doma zdravlja ju stavili u vozilo i krenuli prema rodilištu, ima nekih 40ak km do rodilišta i morali su stati na pola puta jer je beba krenula van. Rodila u roku od 20min bebu tešku 4kg a nije ni jedan jedini šav imala.
Ludiloooooo
Sogica veli, u pola 4 ju probudili bolovi, trudovinjako brzo dosli.na 3min razmaka I 10 do 5 malecka stigla 😁😁
A sto se tice ranije rodjenih bebica, mozda nekog utjesim. Ja sam rodjena prerano, cini mi se u 7.mj. trudnoce. Bila u inkubatoru, evo me 1,80m, ko od brda odvaljena 😀😉😉
url=https://lilypie.com]
Hello curke e ja imam sutra pregled i jedva cekam da vidim jel sve u redu..ja sam s prvim isto bila sama, mm radio cijele dane, svekici rade, moj tata je uzeo tjedan dana godišnjeg da bi mamu svaki dan vozio k meni, pa mi ona nosila jelo i sve, al nakon toga je bilo koma, moj mali nije htio sisat, to je bilo vristanje za plakat, pa grcevi plakala skjpa s njim jed neznam kaj da mu radim.. Mislila sam da to razdoblje nece nikad proc, ali eto proslo je, izdrzali smo sve pa cemo tako i ovog bebaca, vec se sad pripremam na grceve i samo se nadam da će ovo dijete htjet jest..
Čestitkeeeeeeeee… ajme meni super!!!! Bar će imati ludu priču za ispričati kad curica poraste, kao i ona trudnica u helikopteruMeni je jedna žena ispričala kako se ona sama autom dovezla do doma zdravlja da je dobila trudove. Iz doma zdravlja ju stavili u vozilo i krenuli prema rodilištu, ima nekih 40ak km do rodilišta i morali su stati na pola puta jer je beba krenula van. Rodila u roku od 20min bebu tešku 4kg a nije ni jedan jedini šav imala.
Ludiloooooo
Sogica veli, u pola 4 ju probudili bolovi, trudovinjako brzo dosli.na 3min razmaka I 10 do 5 malecka stigla 😁😁
A sto se tice ranije rodjenih bebica, mozda nekog utjesim. Ja sam rodjena prerano, cini mi se u 7.mj. trudnoce. Bila u inkubatoru, evo me 1,80m, ko od brda odvaljena 😀😉😉
I ja sam rodjena u 31 tt, imala 1500g,a sad me ima i previše 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji