Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ljetna_dama
    16. Travanj 2018. 07:38

A za pregled sam 23.4. jedva cekam da vidim mrvicu.

Baby.nb1
    16. Travanj 2018. 07:58

Dobro jutro curkeee! Mene su jutros probudile divne vijesti I slika male crnokose cupavice! Sogorica je nocas rodila I to u vozilu hitne, malena nije htjela cekati bolnicu!😁😁❤

url=https://lilypie.com]

Ljetna_dama
    16. Travanj 2018. 08:03

Baby.nb1

Dobro jutro curkeee! Mene su jutros probudile divne vijesti I slika male crnokose cupavice! Sogorica je nocas rodila I to u vozilu hitne, malena nije htjela cekati bolnicu!😁😁❤

Super 🤗😊.
    Sve cestitke 😃
    Bitno da je sve proslo u redu. Curica se pozurila van. Jao mene bas razvesele takve vijesti,sad vise nego inače. 
    A curica nek izraste u veliku curu i da bude zdrava i nasmijana skroz ❤.

Jane_Doe
    16. Travanj 2018. 08:08

PlavaBorovnica

Dobro jutro!
    Isssa, mislim na tvoju kumu, ima li kakvih novosti?
    Baby.nb1, ja se mažem od prije 2 tjedna, po grudima i trbuhu. Koristim Palmer's Cocoa maslac i bademovo ulje. Od njih mi dugo koža ostaje vlažna pa ugl prije spavanja stavim.
    Garavusa, pa vjerujem da je i tvoja kuma u pravu. Tko će znati 🤔Jane, kako si? Jel radiš?
    Ja sam sinoć sanjala da nosim dečka. 😯

ne radim ja vec mjesec dana. ova trudnoca mi jako tesko pada i prvom prilikom sam isla na komplikacije jer mi jos i dodatan stres nije trebao..

a ti jos ne znas dal je decko ili cura? meni je taj doktor rekao u petak da su u ovm tjednima jako zivahni i puno se micu pa ne moze biti 100% siguran al da se cini da je ipak cura, sad se nadam da ce mi i moj doktor potvrditi

a sto se snova tice, u prvoj trudnoci sam bila uvjerena da nosim decka i sanjala sam da dojim tek rodjenog deckica na kaucu i dignem pogled i vidim curicu od otprilike 3 godine kako se igra na podu. Budim se i nis mi nije jasno, cak sam i ljuta bila. I onda smo saznali da je cura pa sam mislila da ce vjerojatno drugo biti deckic. Moja cura izgleda bas tako kako sam je taj put sanjala
    Ovo ljeto kad sam izgubila trudnocu, noc kad sam se vratila iz bolnice sam sanjala da sam trudna i vec imam dosta veliki stomak. Bilo je ljeto i bili smo kod muzeve tete u dvoristu svi, gledam kako moja curica izlazi iz kuce i ljuljam kolica sa deckicem unutra. Tad mi prijateljica od tete stavlja ruku na trbuh i kaze curica je, a ja se budim u suzama. Mislilm da sam danima plakala samo zbog tog sna. Tako da ja zapravo cijelo vrijeme nekako znam da je opet curica u pitanju..

Kako stojite sa spavanjem? Mene nesanica drzi vec dugo 

Jane_Doe
    16. Travanj 2018. 08:10

Baby.nb1

cestitam  

Ljetna_dama
    16. Travanj 2018. 08:17

Jane_Doe

a sto se snova tice, 

Kako stojite sa spavanjem? Mene nesanica drzi vec dugo

Ja bi podjelila svoje iskustvo sa snovima,prije par god kad sam imala spontani u 20 tj,znala sam da nosim curicu. I cesto sam poslije sanjala curicu od nekih otprilike 3 god, izgledala je predivno. Ja sam uvjerena da se nije desilo sto se desilo da bi bila ista kao u snu. Jos ponekad znam taj san sanjat i bas budem poslije tuzna i budim se u suzama. Neznam,neki kazu da vjerovatno sanjam necije djete pa zamisljam u psihi da je moje,ali neznam ni jednu curicu da tako izgleda. Ja sam uvjerena da moj andjeo negdje raste tamo gore. 
    A sad sto se tice spavanja,mogla bi cijeli dan i noc prespavat 😀

Baby.nb1
    16. Travanj 2018. 08:32

Hvala cure!
    Ja sam jos tamo negdje na pocetku trudnoce sanjala da drzim bebici u krilu, ali vidim joj samo liceko,ne vidim jel decko ili cura, ali nasmijana beba od uha do uha I sunce joj tako jako bljesti oko nje da ne vidim nista osim tog nasmijanog, sretnog lica. Najdivniji san ikad

Ljetna_dama
    16. Travanj 2018. 08:46

Baby.nb1

Hvala cure!
    Ja sam jos tamo negdje na pocetku trudnoce sanjala da drzim bebici u krilu, ali vidim joj samo liceko,ne vidim jel decko ili cura, ali nasmijana beba od uha do uha I sunce joj tako jako bljesti oko nje da ne vidim nista osim tog nasmijanog, sretnog lica. Najdivniji san ikad

A sa Vedranom kad sam bila trudna samo sam sanjala dugu bakrenu kosu. I sad evo curica od 7 i pol god sa bakrenom kosom je tu. ❤

Malo se glupirale ovdje sa kosom njih dvije 😀
    Malo se glupirale ovdje sa kosom njih dvije 😀

Jane_Doe
    16. Travanj 2018. 09:04

Ljetna_dama

Baby.nb1

Hvala cure!

A sa Vedranom kad sam bila trudna samo sam sanjala dugu bakrenu kosu. I sad evo curica od 7 i pol god sa bakrenom kosom je tu. ❤

moram ti rec da ima predivnu kosu, boja mi je neopisivo lijepa nedaj joj da se pofarba i unisti tu boju jednom kad udje u pubertet. preprepredivna je

a spontani si imala u 20tt? bas mi je zao...si saznala razlog?

meni isto svi govore da mi ti snovi ne znace nista, da ce mozda trece biti decko, ali meni je to tako stvarno i vjerujem da sam zapravo ja tako vidjela ono sta se kaze: sta bi bilo kad bi bilo..
    puno puta sam ja sanjala nesto sto ne mogu objasniti, a znam da nije samo san..i takve snove ne zaboravljam nikad..

Baby.nb1
    16. Travanj 2018. 09:14

Jane_Doe

Ljetna_dama

Baby.nb1

Hvala cure!

moram ti rec da ima predivnu kosu, boja mi je neopisivo lijepa nedaj joj da se pofarba i unisti tu boju jednom kad udje u pubertet. preprepredivna je

a spontani si imala u 20tt? bas mi je zao…si saznala razlog?

meni isto svi govore da mi ti snovi ne znace nista, da ce mozda trece biti decko, ali meni je to tako stvarno i vjerujem da sam zapravo ja tako vidjela ono sta se kaze: sta bi bilo kad bi bilo..
    puno puta sam ja sanjala nesto sto ne mogu objasniti, a znam da nije samo san..i takve snove ne zaboravljam nikad..

Slazem se, ne daj, ne daj, ne daj... ja svojoj mami mogu zahvaliti divnu, gustu I zdravu kosu, jer mi isto nije dala farbat, a htjela sam. Al zato di god kod frizera dodjem, prvo sta kazu je ajme koja kosa I ovo je vasa prirodna boja jel da...
    Al sad su sijede krenule neumoljivo, tako da ne znam koliko cu se jos moc odupirat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.