Aurora ja cijeli zivot imam ravan i uvucen trbuh, genetski, i mogu se zdebljat di god, al trbuh nikad. Ali meni uopce nije palo neobicno sta sam sad dobila trbuscic. Bilo mi neobicno u pocetku, al sad jedva cekam da mi raste i raste i naraste ogromannn 😍😍😍. Tak da samo ti slikni njega i uzivaj dok raste 🎀
https://lbdf.lilypie.com/RnDSp2.png
Aurora, u tvom trbuhu raste novi zivot, pusti ravan trbuh za neka druga vremena i teme, sad daj svoj trbuscic na sunce i uzivaj u trudnoci 😘
Paracetamol nema štetno djelovanje u trudnoći (kategorija B), te je lijek izbora za snižavanje temperature i liječenje blagih bolova u trudnoći. Ostali nesteroidni antireumatici (npr. diklofenak, ibuprofen, ketoprofen, piroksikam) također imaju kategoriju B u I. i II. trimestru trudnoće, ali u III. trimestru imaju kategoriju D jer mogu dovesti do preranog zatvaranja ductusa Bottali, te se ne smiju primjenjivati u trećem trimestru.
Kako ko zeli, ja se ne bi usudila posto sam nasla bas u uputi neofena (isto sto i brufen) da pise da je povecan rizik za malformacije u vrijeme formiranja organa a to je prvi a i drugi trimestar. Pa opet, kako ko zeli. :)
Kalanhoja upravo kao što kažeš tko želi, al općenito sam od mišljenja da jedna tableta ne može imati toliko štetan utjecaj. Ja sam nažalost na početku trudnoće popila dvije kutije antibiotika zbog ugriza psa, koju inače možda isto dr ne bi odabrala da je znala da da trudna, ali opet za sad je sve ok. Isto tako su mi rekli da je stres od bolova puno predstavlja puno veći rizik od jedne tablete brufen za npr užasnu glavobolju...
Bok cure! Nadam se da ste dobro provele ovaj dan! Ja sam od jutros u prirodi, došla maloprije kuci. Sad pod tuš i na kauč. Baš sam se opustila. 😊
Dija85 baš mi je drago što si se odmorila, meni je najljepše odmarati u prirodi 😊
Dija85baš mi je drago što si se odmorila, meni je najljepše odmarati u prirodi 😊
Da, super što imamo to jezero svoje a i Sava nam je blizu pa mozemo otici svako malo
Baš ste se lijepo raspisale opet 😊, ja sam danas blago je reć koma 😔 cijeli dan ležim malo sam prošetala po dvorištu i odlučila se vratit u krevet 😟 nekako se ne osjećam dobro kao.da ću se razbolit nedo Bog.. mjerila Baš prije par min tlak i 87 sa 68 mi je baš nizak
Anđeo ako imas stapica il bilo sta slano pojedi,pomaze kod niskog tlaka..i puno tekućine, najbolje vode. Lijepo odmaraj i bit ce bolje
Sortiraj odgovore
Najstariji