Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    16. Travanj 2018. 10:20

Jutro cure 😀
    Ja zasada nemam nikakve snove, nek' tako i ostane 😀
    U srijedu imam kontrolu kod svoje ginekologice, a idući tjedan 24.04 u Petrovoj, nemogu dočekati, taj tjedan prije pregleda sam luda, brijem gluposti u glavi da bi naj rađe samu sebe išamarala 😂
    Sad idem kumi u bolnicu dok je još u komadu, danas joj prestaju davati protiv trudova tablete, pa čekamo.....

Ljetna_dama
    16. Travanj 2018. 10:38
    Evo moje dvije haharice ❤
    Evo moje dvije haharice ❤

ovo je neki dan slikano,valjda jedna od rijetkih slika koje su lijepo ispale,jer na svima rade nekakve grimase. Tu se na V vide pjegice dosta 😀

Baby.nb1
    16. Travanj 2018. 10:41

Ljetna_dama divne su ti djevojcice ❤

url=https://lilypie.com]

16. Travanj 2018. 10:42

Curke jako vas trebam, ne znam vise ni sama jel panicarim il je to normalno, al sam se sad tako prepala da sam se preznojila cijela. Uglavnom prolaze mi neki bolovi po trbuhu, kao da me netko lagano reze i kao da osjecam pritisak dolje jaki. Jel zo normalno ili nije il?🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

https://lbdf.lilypie.com/RnDSp2.png

Ljetna_dama
    16. Travanj 2018. 10:42

Baby.nb1

Ljetna_dama divne su ti djevojcice ❤

Hvala 😊

Ljetna_dama
    16. Travanj 2018. 10:46

Sunce_malo

Curke jako vas trebam, ne znam vise ni sama jel panicarim il je to normalno, al sam se sad tako prepala da sam se preznojila cijela. Uglavnom prolaze mi neki bolovi po trbuhu, kao da me netko lagano reze i kao da osjecam pritisak dolje jaki. Jel zo normalno ili nije il?🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

Mozda te boli kako se sve siri,mene je bolilo nekad jako da nisam mogla mrdnut od boli,a nekad manje.
    Ali da bi bila mirnija najbolje nazovi ginekologa pa da vidis. Smirit ce te sigurno.
    Al vjerujem da je od toga kako se sirimo.
    Al najbolje je da provjeris.
    Nadam se da ce brzo prestat i da ce sve biti u redu.

Dija85
    16. Travanj 2018. 10:46

Sunce_malo

Mislim da ne trebaš brinuti. Mene tako hvata svako malo i nijednom ginekolog nije ništa rekao na to. Toliko jak bude taj, ja sam ga nazvala grč jer ne znam šta je, da mi u tom trenutku onemogući bilo kakvu kretnju ili išta. Traje par sekundi i nekoliko puta na dan.

petrapp2605
    16. Travanj 2018. 10:47

Sunce_malo meni se zna tako dogoditi kad moram na wc, ali to ne traje dugo, jaki pritisak u donjem dijelu trbuha i poneka oštra rezajuća bol. Ako ti se ne smiri, idi doktoru, a do tak se ipak pokušaj opustiti. 

• LadyDi19
    16. Travanj 2018. 10:51

Sunce_malo

I ja mislim da je to od sirenja, mene jos zasad nije nista, al znam da sam se u prvoj trudnoći isto brinula zbog toga i pitala se kaj je sad... 

Isssa
    16. Travanj 2018. 10:57

Sunce_malo

I meni je tako bilo, dr je rekla mirovanje, od stajanja me rezalo, smiri se i opusti 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.