Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    16. Travanj 2018. 12:19

Dm babybonus NE funkcionira, do 31.03 je radio, mijenjaju nešto u sistemu 😀, uglavnom rečeno mi je da odem u dm i kažem na blagajni za babybonus, i tak sam išla u subotu i dobila paketić 😀

• Maghy
    16. Travanj 2018. 12:23

petrapp2605

Goran Šešet

Bokic evo imam pitanje mamice jutro sam napravila ali nije prvi urin dali je pozitivan??

Dvije paralelne crte, definitivno znače da je pozitivan :)

Napracilasam vise njih svi su pozitivni ali sa blijedim crtama ovo je najaca sada

petrapp2605
    16. Travanj 2018. 12:24

Isssa

Dm babybonus NE funkcionira, do 31.03 je radio, mijenjaju nešto u sistemu 😀, uglavnom rečeno mi je da odem u dm i kažem na blagajni za babybonus, i tak sam išla u subotu i dobila paketić 😀

evo ja sam sada pokušala provjeriti da li se mogu primijeniti podaci u web terminalu, uključujući prijaviti se u baby bonus program kao i kad sam se učlanjivala i može se...link sam gore napisala curama 

sarajka
    16. Travanj 2018. 12:28

PlavaBorovnica

Dobro jutro! Ni ja ne mogu spavati.. dragi je jutros otišao rano na put, a mene neka nervoza uhvatila.
    Sarajka, rekla bih ti vjeruj ginekologu bolje nego nama, ali i ja sam pomalo nepovjerljiva u ovom stanju prema doktorima i ljekarnicima, ne znam ni sama zašto..

I ja sam nepovjerljiva valjda zato sto razmisljam to je moje dijete, i moja odgovornost... Sta god da se desi sigurno se nece doktor nasekirati nego ja. Jos kad procitam u uputstvu da se preporučuje u trudnoci. 😳 Tek onda se ne usudjujem....  Nadam se da je ovo samo faza, i da cu ubrzo spavati dobro .🙂

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

16. Travanj 2018. 12:35

Drage moje curke, predivne ste i hvala vam od srca na svim savjetima koje ste mi tu napisale i lijepim rijecima. Jako sam sretna sta postoji ovakvo nesto di se sve medusobno mozemo podupirati i razumjeti. Vise me smirite vi, nego bilo tko oko mene,jer znam da pricate iz vlastitog iskustva i prolazimo sve kroz isto. Kaze gineko.da odmaram i da popijem Mg, da je to sve normalno, jer je 17 tt i sve se siri, a ako se nastave bolovi da dodem odmah kod nje. Rekla sam joj samo da ja mislim da cu prolupati do 9.mj dok ne rodim od brige, jer se osjecam tako bespomocno. Toliko ga zelim pomirisati, poljubiti i gledati u njega satima kad dode i da ga mogu zastititi ako ga bilo sta zaboli. Ovako dok je u trbuhu imam osjecaj da na nista ne mogu utjecati, niti imati pod kontrolom. Smiri me lijepo vjerovanje da ce sve biti super. Inace bi bila luda . I jos jednom predivne ste 💙💙💙💙💙💙

https://lbdf.lilypie.com/RnDSp2.png

PlavaBorovnica
    16. Travanj 2018. 12:47
    Mrkva, sparoge, tikvice :)
    Mrkva, sparoge, tikvice :)

Malo boje ✋😊
    Puštam bebi različitu glazbu, ne bi li se pomaknula da je osjetim.

Elza
    16. Travanj 2018. 12:47

Evo ja sam išla na promjenu podataka i stavila sam kvačicu na Babybonus.. i to je to? Sad samo odem u DM i podignem paketić? Ili čekam da me obavijeste?

petrapp2605
    16. Travanj 2018. 12:50

Kalanhoja

Evo ja sam išla na promjenu podataka i stavila sam kvačicu na Babybonus.. i to je to? Sad samo odem u DM i podignem paketić? Ili čekam da me obavijeste?

Samo odeš u dm i to je to, dobiješ svoj paketić 

petrapp2605
    16. Travanj 2018. 12:51

PlavaBorovnica

Malo boje ✋😊
    Puštam bebi različitu glazbu, ne bi li se pomaknula da je osjetim.

Izgledaa mljac mljac

okozeleno
    16. Travanj 2018. 12:55

Dobar vam dan, trudnice moje...
    Ja evo jutros bila obaviti vadenje krvi za sve i svasta... sljedeci pregled imam 30.04., dakle za 15 dana...
    Jucer smo obavijestili obitelj o prinovi i svi su odusevljeni... a klinci nasi pogotovo... ❤❤
    Nocas sam prvi put sanjala nesto nakon poduzeg vremena... i to za mene jako ruzan san... sanjala sam da sam ostala bez svog pesa, cijeli scenarij u glavi... i da sam ridala ko izgubljena... jako sam vezana za njega i najbolji mi je prijatelj... probudila sam samu sebe u 5 ujutro jecajuci... uzas! Jos mi se nikad u zivotu to nije dogodilo...

Sreća 1 - 2011.
    Sreća 2 - 2013.
    Sreća 3 - na putu :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.