Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _IvaGljiva_
    16. Travanj 2018. 11:07

Sunce malo, možeš probat popit magnezij. Meni on pomogne ako je baš nešto steže ili pika. I naravno, ležanje. 😘

I ja sam rođena puno prerano, 3 mjeseca ranije, imala 1.65 kg, bila 3 mjeseca u inkubatoru i na kraju je ispalo sve sasvim ok. Sad sam 1.71m, zdrava, aktivna i sve je supač. A to je bilo prije skoro 30 godina. Tako da mogu samo reći da su Palčići najveći borci i da ih ne treba podcjenjivati 💪

• pandica1805
    16. Travanj 2018. 11:27

Bokic cure :)
    Sto se tice kuhanja ja znam i volim kuhat. Kolace pogotovo :) od kad sam u braku dosta i muz kuha jer ne bi vjerovale kuha bolje od mene i pree fino :)
    Ja imam pregled 26.4.hehe
    Sutra idem s malim kod pedijatra. Cijepivo i pregled. Uf uvijek me strah pred svako cijepivo. 
    Jucer smo isli na rodendan muzeve bake pa smo rostiljali i odma sam spakirala da danas imamo hehe 

Elza
    16. Travanj 2018. 11:51

Pokušavam se preko web stranice od DM-a učlaniti za onaj Babybonus... Ali kad kliknem na onu ikonicu od babybonusa, javi mi se poruka na njemačkom da stranica nije aktivna ??? 

_IvaGljiva_
    16. Travanj 2018. 12:02

Kalanhoja

Pokušavam se preko web stranice od DM-a učlaniti za onaj Babybonus… Ali kad kliknem na onu ikonicu od babybonusa, javi mi se poruka na njemačkom da stranica nije aktivna ???

I meni, baš sam danas pokušavala... Nadam se da će proraditi i da nisu ukinuli Babybonus 🙈

Elza
    16. Travanj 2018. 12:04

_IvaGljiva_

Kalanhoja

Pokušavam se preko web stranice od DM-a učlaniti za onaj Babybonus… Ali kad kliknem na onu ikonicu od babybonusa, javi mi se poruka na njemačkom da stranica nije aktivna ???

I meni, baš sam danas pokušavala… Nadam se da će proraditi i da nisu ukinuli Babybonus 🙈

Ok, znači nisam ja nešto zeznula 

Maggie85
    16. Travanj 2018. 12:08

Drage trudnice, ako je Sunčica85 mislila da je stalker, što sam onda ja? Naime, čitam vas od samog početka, ali nikako da se priključim. :) Imala sam prošle godine spontani pa sam sad u strahu priključiti se raspravi da se ne bih morala odključiti, a i po terminu (20.11.) nekako više osjećam da pripadam zimskim bebama. Obzirom da je sad i ta tema otvorena, prijavit ću se tamo, a vama svima želim uredne trudnoće i čim lakše porode. Škicat ću i dalje vašu temu jer sam pokupila puno linkova i savjeta. Pozzz!!!

petrapp2605
    16. Travanj 2018. 12:09

https://www.meindm.at/svijetprednosti/ABlogIn.action 
    ako već imate dm karticu, prijavite se preko web terminala, i onda samo izmjenite postojeće podatke

• Maghy
    16. Travanj 2018. 12:11

Bokic evo imam pitanje mamice jutro sam napravila ali nije prvi urin dali je pozitivan??

petrapp2605
    16. Travanj 2018. 12:12

Maggie85

Drage trudnice, ako je Sunčica85 mislila da je stalker, što sam onda ja? Naime, čitam vas od samog početka, ali nikako da se priključim. :) Imala sam prošle godine spontani pa sam sad u strahu priključiti se raspravi da se ne bih morala odključiti, a i po terminu (20.11.) nekako više osjećam da pripadam zimskim bebama. Obzirom da je sad i ta tema otvorena, prijavit ću se tamo, a vama svima želim uredne trudnoće i čim lakše porode. Škicat ću i dalje vašu temu jer sam pokupila puno linkova i savjeta. Pozzz!!!

Drago mi je da si se uključila, ali nemoj nam pobjeći, zimske bebe su od 21.12 

petrapp2605
    16. Travanj 2018. 12:13

Goran Šešet

Bokic evo imam pitanje mamice jutro sam napravila ali nije prvi urin dali je pozitivan??

Dvije paralelne crte, definitivno znače da je pozitivan :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.