Sunce malo, možeš probat popit magnezij. Meni on pomogne ako je baš nešto steže ili pika. I naravno, ležanje. 😘
I ja sam rođena puno prerano, 3 mjeseca ranije, imala 1.65 kg, bila 3 mjeseca u inkubatoru i na kraju je ispalo sve sasvim ok. Sad sam 1.71m, zdrava, aktivna i sve je supač. A to je bilo prije skoro 30 godina. Tako da mogu samo reći da su Palčići najveći borci i da ih ne treba podcjenjivati 💪
Bokic cure :)
Sto se tice kuhanja ja znam i volim kuhat. Kolace pogotovo :) od kad sam u braku dosta i muz kuha jer ne bi vjerovale kuha bolje od mene i pree fino :)
Ja imam pregled 26.4.hehe
Sutra idem s malim kod pedijatra. Cijepivo i pregled. Uf uvijek me strah pred svako cijepivo.
Jucer smo isli na rodendan muzeve bake pa smo rostiljali i odma sam spakirala da danas imamo hehe
Pokušavam se preko web stranice od DM-a učlaniti za onaj Babybonus... Ali kad kliknem na onu ikonicu od babybonusa, javi mi se poruka na njemačkom da stranica nije aktivna ???
Pokušavam se preko web stranice od DM-a učlaniti za onaj Babybonus… Ali kad kliknem na onu ikonicu od babybonusa, javi mi se poruka na njemačkom da stranica nije aktivna ???
I meni, baš sam danas pokušavala... Nadam se da će proraditi i da nisu ukinuli Babybonus 🙈
Pokušavam se preko web stranice od DM-a učlaniti za onaj Babybonus… Ali kad kliknem na onu ikonicu od babybonusa, javi mi se poruka na njemačkom da stranica nije aktivna ???
I meni, baš sam danas pokušavala… Nadam se da će proraditi i da nisu ukinuli Babybonus 🙈
Ok, znači nisam ja nešto zeznula
Drage trudnice, ako je Sunčica85 mislila da je stalker, što sam onda ja? Naime, čitam vas od samog početka, ali nikako da se priključim. :) Imala sam prošle godine spontani pa sam sad u strahu priključiti se raspravi da se ne bih morala odključiti, a i po terminu (20.11.) nekako više osjećam da pripadam zimskim bebama. Obzirom da je sad i ta tema otvorena, prijavit ću se tamo, a vama svima želim uredne trudnoće i čim lakše porode. Škicat ću i dalje vašu temu jer sam pokupila puno linkova i savjeta. Pozzz!!!
https://www.meindm.at/svijetprednosti/ABlogIn.action
ako već imate dm karticu, prijavite se preko web terminala, i onda samo izmjenite postojeće podatke
Bokic evo imam pitanje mamice jutro sam napravila ali nije prvi urin dali je pozitivan??
Drage trudnice, ako je Sunčica85 mislila da je stalker, što sam onda ja? Naime, čitam vas od samog početka, ali nikako da se priključim. :) Imala sam prošle godine spontani pa sam sad u strahu priključiti se raspravi da se ne bih morala odključiti, a i po terminu (20.11.) nekako više osjećam da pripadam zimskim bebama. Obzirom da je sad i ta tema otvorena, prijavit ću se tamo, a vama svima želim uredne trudnoće i čim lakše porode. Škicat ću i dalje vašu temu jer sam pokupila puno linkova i savjeta. Pozzz!!!
Drago mi je da si se uključila, ali nemoj nam pobjeći, zimske bebe su od 21.12
Bokic evo imam pitanje mamice jutro sam napravila ali nije prvi urin dali je pozitivan??
Dvije paralelne crte, definitivno znače da je pozitivan :)
Sortiraj odgovore
Najstariji