Cure kakve ste vi s mazalicama za tijelo? Unazad desetak dana sam primjetila da mi je koza postala bas izrazito suha. Trbuh I grudi mazem s biobazinom mama kremom za trudnice, ostatak s bademovim baby uljem, ali nisam bas nesto odusevljena. I inace sam bila lijena za ta mlijeka za tijelo I takve stvari, al ustvari me najvise smeta taj osjecaj kad se namazem, sva sam si nekako keljava I izgubi mi se onaj divni osjecaj cistoce nakon tusiranja. Ja I kremu za ruke kad namazem, moram ih ici oprat nakon 5min 😒😧
Ovo je kao da si mene opisla u riječ sad se natjeram jer mi se koža toliko ljušti to je strašno...
Cure kakve ste vi s mazalicama za tijelo? Unazad desetak dana sam primjetila da mi je koza postala bas izrazito suha. Trbuh I grudi mazem s biobazinom mama kremom za trudnice, ostatak s bademovim baby uljem, ali nisam bas nesto odusevljena. I inace sam bila lijena za ta mlijeka za tijelo I takve stvari, al ustvari me najvise smeta taj osjecaj kad se namazem, sva sam si nekako keljava I izgubi mi se onaj divni osjecaj cistoce nakon tusiranja. Ja I kremu za ruke kad namazem, moram ih ici oprat nakon 5min 😒😧
Ovo je kao da si mene opisla u riječsad se natjeram jer mi se koža toliko ljušti to je strašno…
Moja kuma je rodila pa kad je doznala da sam trudna kupila mi je vitamine za trudnice i najobičniju Nivea kremu. Možete zamisliti moje čuđenje na Nivea kremu?? Pa mi je onda lijepo objasnila da su te "namjenske" kreme prava mamilica za potrošiti brdo love i da je najvažnije da je koža masna jer je onda elastična a najduže ostaje "masna" sa Nivea kremom. Pukla sam od smijeha al je bila luda na mene da nisam još potrošila prvu kremu kada je već donijela drugu. Ja se do sada nisam mazala baš svaki dan, ajmo reći svaki 2-3 dan ali sada kako mi je počeo stomak rasti na očigled, sad se mažem svaki dan.
Dobro jutro!
Isssa, mislim na tvoju kumu, ima li kakvih novosti?
Baby.nb1, ja se mažem od prije 2 tjedna, po grudima i trbuhu. Koristim Palmer's Cocoa maslac i bademovo ulje. Od njih mi dugo koža ostaje vlažna pa ugl prije spavanja stavim.
Garavusa, pa vjerujem da je i tvoja kuma u pravu. Tko će znati 🤔 Jane, kako si? Jel radiš?
Ja sam sinoć sanjala da nosim dečka. 😯
Ovo je kao da si mene opisla u riječsad se natjeram jer mi se koža toliko ljušti to je strašno…
Moja kuma je rodila pa kad je doznala da sam trudna kupila mi je vitamine za trudnice i najobičniju Nivea kremu. Možete zamisliti moje čuđenje na Nivea kremu?? Pa mi je onda lijepo objasnila da su te "namjenske" kreme prava mamilica za potrošiti brdo love i da je najvažnije da je koža masna jer je onda elastična a najduže ostaje "masna" sa Nivea kremom. Pukla sam od smijeha al je bila luda na mene da nisam još potrošila prvu kremu kada je već donijela drugu. Ja se do sada nisam mazala baš svaki dan, ajmo reći svaki 2-3 dan ali sada kako mi je počeo stomak rasti na očigled, sad se mažem svaki dan.
A ma imam I ono ogromno pakovanje Nivea kreme, eno je gleda me sa ormarica 😂😂 al mislim da bi dobila zivcani slom da tolko mascobe natrljam na sebe 😂😂😂😂
Tu od biobaze sam dobila u onom dm-ovom paketicu za trudnice. I slazem se s tvojom kumom, hrpa stvari je samo za izvuc pare. Sjecam se Zeljka Pervana kad je jednom komentirao: "Cuj krema za dan I krema za noc? Kao da krema zna jel dan ili je noc..."😂😂🙈
url=https://lilypie.com]
Baby.nb1, kako si preuzela dmov paket? Ja sam se prijavila preko interneta, i ne znam što dalje.. prijavila sam se na više klubova za trudnice, došao mi je samo paket od Dietpharma zasad- smoothi u prahu.
Baby.nb1, kako si preuzela dmov paket? Ja sam se prijavila preko interneta, i ne znam što dalje.. prijavila sam se na više klubova za trudnice, došao mi je samo paket od Dietpharma zasad- smoothi u prahu.
I ja sam se preko interneta prijavila. Prilikom prve sljedece kupnje, kad ti odskenira onu dm karticu, pise joj da imas taj paketic za preuzet. Ja sam na to bila I zaboravila, al me teta na blagajni sama pitala kad je odkucala karticu.
url=https://lilypie.com]
Ja se mažem cijela mix bademovog ulja, ulja marelice i noćurka, ne miriši nešto wau, na prvu se čini da je jako masno, ali koža lijepo upije sve bez osjećaja ljepljivosti. Čak sam jednom piđamu pokapala uljem i mislim si o ne, ostat će mi masna fleka, al je do jutra nestala. Tko želi da miriši može si kapnuti kap eteričnog ulja, najbolje je neko citrusno koje je dozvoljeno u trudnoći. I ta ulja se mogu kupiti u ljekarni, hladno su prešana, tak da ne koristim nikakvu kemiju.
Dobro jutro!
Isssa, mislim na tvoju kumu, ima li kakvih novosti?
Baby.nb1, ja se mažem od prije 2 tjedna, po grudima i trbuhu. Koristim Palmer's Cocoa maslac i bademovo ulje. Od njih mi dugo koža ostaje vlažna pa ugl prije spavanja stavim.
Garavusa, pa vjerujem da je i tvoja kuma u pravu. Tko će znati 🤔Jane, kako si? Jel radiš?
Ja sam sinoć sanjala da nosim dečka. 😯
Hvala kaj misliš 😀, plodna voda joj po malo curi, kad će bit pri kraju onda na porod, filaju je tabletama protiv trudova, pokušavaju bebu zadržati što duže, svaki sat je bitan, noć je provela u rađaoni, sad ju sele na odjel, vidjet ćemo koliko će uspjeti izdržati. Kaže da kaj se tiče samog vodenjaka da bi mogla 3-4 tjedna izdržati samo da ne curi plodna, a pošto curi onda je pitanje sata, eventualno dana
Kad dođeš u dm dobiješ ga na blagajni 😊
Pozdrav cure (i decki)!
Isssa, mislimo na kumu i bebu, neka se drze i nek sve prodje dobro! Kako sve drugo postane nebitno kad primis takvu vijest, samo mislis na svoju mrvicu i da bude u redu <3
Dorotea, dobrodosla!
Ja se mazem s nekom no-name kremom koju imam za potrositi, nije za trudnice, ili bademovim uljem, onim obicnim iz ljekarne. Malo je masnije, ali dok se uredim, pa kosu vamo tamo, brzo se upije, a i ne pusta masne mrlje ako obucem robu odmah.
Di ste danas? Nadam se da ste se kao ja uvalile nekome na rucak i da cete uzivati prije nego dodje kisa predvecer kako najavljuju, barem kod nas u Istri.
Puse svima gdje god bileeee
Sortiraj odgovore
Najstariji