Teta90 evo mi roštiljamo, svekar danas ima rođendan, pa će gosti k nama na ručak, rađe bi da sam se nekom kako kažeš uvalila na ručak. I kod nas na kontinentu se spremaju pljuskovi
Kod nas u Zgu je zasada sunce,al mislim da ce isto neka kisa popodne. Ja sam se uvalila seki i sogoru na rucak 🤣. Mazem trbuh nekim uljem od Mustela-e, al kad potrosim to onda cu uzeti obicnu neku kremu ili ulje, jer je zena u ljekarni rekla mom dragom kad je isao kupiti da je nebitno koja je krema, samo da je hidratantna. Zaboravim se mazati svaki dan,jer mi se ili neda ili zaboravim ili su mi ruke hladne ili taj osjecaj po trbuhu mi ne pase ili... 😂
https://lbdf.lilypie.com/RnDSp2.png
Evo mi sjedimo pod suncobranom vani,kisa već propaduje 🤔
Poslije cemo ako ne bude kise u setnjicu. Za rucak vjerovatno nesto brzinski .
Trenutno se ne mackam s nicim al mogla bi pocet cisto da mi predje u naviku.
Jel imate vi tegobe kakve kad su promjene vremena? Meni si?oc glava htjela puknut. Legla sam u pol 9 kao kokica.
Teta90evo mi roštiljamo, svekar danas ima rođendan, pa će gosti k nama na ručak, rađe bi da sam se nekom kako kažeš uvalila na ručak. I kod nas na kontinentu se spremaju pljuskovi
Pridruzujem se ekipi rostiljanja😁 no, mi smo se uvalili mojima na rostilj, jos mama sprema štrukle od jabuke i sira...mmm milina! Dobar tek svima zelim!
I mene glava jučer strašno.. I dragog.. Očito je tlak u zraku bio problem danas sam si totalno poletna.. Zamrdila mi je jedino zaprška pd luka od susjede pa smo pobjegli na roštilj kpd svekrive i svekra
I mene glava ubija jako.
Cure, ako vas jako boli glava uzmite lupocet ili bilo koju drugu tabletu samo da je na bazi paracetamola koji je u trudnoci dozvoljen. Cemu da se patite?! Mene je sva sreca mozda 2-3x do sad bas bolila glava da nisam mogla izdrzat, popila jedan lupocet i smirilo sem
Da... bas citam.. najbolje lupocet ili lekadol. Brufen kao ne pise. Hvala ti Looda_vila
https://lbdf.lilypie.com/RnDSp2.png
Da… bas citam.. najbolje lupocet ili lekadol. Brufen kao ne pise. Hvala ti Looda_vila
Može i brufen, ali ako lekadol ne djeluje😊
Sortiraj odgovore
Najstariji