Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gold👑
    14. Travanj 2018. 19:33

Garavusa005 bas sam sa tim zvukom htjela to usporediti haha

• Anđeo_
    14. Travanj 2018. 19:39

Isto znam baš sve kuhat, A što se tiče kolača može al recept od rijeći do rijeći 😂😂 i to uspijem zajeb... za mene su više mjesta burek, pite, kruh mmm za prste polizat i sve to pravim kako se veli od oka 😊, danas sam kuhala punjenu papriku i baš sam bila ponosna kako je fino ispala.
    Oprat ću tonu suđa prat čistit šta god oćeš al peglanje mi je smrtna kazna 😂 makar se natjeram pa sve u jednom šusu i opeglam to uvijek subotom popodne to mi je dan za peglanje još dragi nosi košulje na poslu 😭

ISSA- 🙏🙏 za tvoju kumu i bebica
    Schinin- ja 3.5 idem na nifty plus i nemogu dočekat, drago mi je da je sve uredu 😊

Gold👑
    14. Travanj 2018. 19:45

Isssa nadam se da ce sve biti u redu, molimo se za njih 🙏🙏🙏

Baby.nb1
    14. Travanj 2018. 19:45

Hahahahaha, slika je ludilo! 😂😂
    Moram priznati da mrzim prati sudje, ali nemam izbora jer perilicu nemam. Ali isto tako.nastojim kako sto upotrijebim da odmah I operem jer ako ga se skupi pun sudoper, ubije mi.volju za zivotom.
    Kuhati volim, ucila sam sama jer nas je mama uvijek nekako drzala po strani, jer ce ona to brze I bolje. Sada stvarno mogu reci da fino kuham, tako su mi barem drugi rekli, a muz uziva jer je prezivio one pocetnicke splacine, pa sada kuham sto mu srce pozeli. I ja sam zadovoljna sa svojim kuhanjem, jer moja mama stvarno odlicno kuha, tako da sam si sama ljestvicu postavila poprilicno visoko, tj. ako nije bar priblizno kao njeno, ja nisam sretna. Za kolace bas nisam neki talent, bolje mi idu slana jela.
    Dobrodosao Nicholas💙 decki na sve strane 😊

url=https://lilypie.com]

okozeleno
    14. Travanj 2018. 20:07

Hej hej...
    Isuse, koliko ste toga natipkale!!! 🙃🙃🙃
    Pola toga nisam pohvatala...
    Dobrodoslica novima 😁
    Vi koje ste slikale trbiscice, preslatke ste... mog jos nema... prije dva-tri dana mislila sam da je krenulo ali ispostavilo se da je to sve samo od lose probave i nadudosti 😂😂
    Ja sam u prvoj trudnoci pocela osjecati bebu u 18-om tjednu a u drugoj u 14-om... bas me zanima kad cu sad u trecoj...
    Sto se obitelji tice, nam ima puno i svi smo u krugu pola sata jedni od drugih, tako da mi je ponekad i svih dosta i zelim pobjec i sakrit se 😂😂
    Mi se sutra spremamo reci svima za nadolazecu prinovu... nitko jos nista ne zna i jedva cekam vidit reakcije...
    Kuhanje... kuhinja je moja prostorija! Reko ja muzu da mi treba krevet, wc i kuhinja... bez svega ostalog mogu! Obozavam kuhati i kuham sve! A jos vise od kuhanja obozavam mjesiti bilo sta i peci kolace... to mi je psihoterapija za sve!!!

Sreća 1 - 2011.
    Sreća 2 - 2013.
    Sreća 3 - na putu :)

• BitCuOpetMama
    14. Travanj 2018. 20:36

Slazem se okozeleno da je kuhanje psihoterapija. Ja obozavam isprobavati nove recepte i stalno trazim nove recepte, a ne mogu vam opisati koliko me samo kuhanje opusta! Sta se tice kolaca,vise sam za dizana tijesta,kiflice,buhtlice,kroasani..kremaste volim jesti al ih ne volim spremati😎

Baby.nb1
    14. Travanj 2018. 20:53

E zaboravila sam napisat... bila sam danas u women's secretu I kupila dva grudnjaka. Bez zice, bez push up-a, u boji koze. Kupis jedan, na drugi imas 50% popusta. Jedan je 169kn. Nije najjeftinije, ali mi je trebalo nesto udobno, jer su mi moji svi postali premali. Imaju toliko slatkih stvari. Bila je I super spavacica za cini mi se 150kn. Kopcanje cijelom duzinom, onako.na foru muske kosulje, samo duza, bijela sa svijetloplavim prugicama I mislim I u rozoj kombinaciji. Bilo mi to bedasto sada kupovati, al nadam se da ce onda I u jesenskoj kolekciji biti lijepih modela.

url=https://lilypie.com]

Mladamama98
    14. Travanj 2018. 21:45

Bok cure, ja sad upada ovako ali tek sam nedavno naišla na ovu temu. Ja sam mlada buduća mama, imam 19 godina i čekam prvu bebu pa tražim savjete i iskustva gdje god mogu. Vidjela sam da ste ranije pričale o kolicima, htjela sam pitati za invictus kolica ima li netko iskustva. Moja beba dolazi tek 11.9 ali smo se ranije počeli spremati da nađemo sto nam se sviđa pa čekamo akcije. Našli smo invictus kolica koja su nam super jer su lagana i lako se sklapaju ali nigdje ne mogu naći nečija iskustva, pa ako ima neka da se srela s njima a da je voljna podijeliti iskustva :) 

Pticaselicazgst
    14. Travanj 2018. 22:11

Drage moje trudnice, s obzirom na termin ja se selim na temu zimske bebe 😊 hvala svima na savjetima i pomoci i od srca vam zelim svu srecu i zdrave bebice 😍❤ 

• BitCuOpetMama
    14. Travanj 2018. 22:26

Dorotea dobrodosla nam, a tebi pticaselicazgst zelimo srecu i najbolju moguću trudnocu :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.