Ja pijem Lekadol al samo kad nemogu vise durat,al pise negdje sam citala da nije ni on preporucljiv za trudnice,a meni Lupocet ne pomaže pa ga zato pijemal bas kad moram.
Da… bas citam.. najbolje lupocet ili lekadol. Brufen kao ne pise. Hvala ti Looda_vila
Može i brufen, ali ako lekadol ne djeluje😊
Brufen ne osim ako doktor nije tako propisao, on nije na popisu dopuštenih lijekova.
Njami 🤗
Dorotea, dobrodošla!
Cure nemojte zaboraviti mazati i bokove! Moja prijateljica je mazala samo trbuh i cice - tamo nije dobila niti jednu striju, ali zaboravila je na guzu i bokove i tamo je popucala! Ja se mažem običnim bademovim iz ljekarne (samo pazim da je hladno prešano), pokazalo mi se najboljim i s njim mi je koža glatka do sljedećeg dana.
Netko je rekao da ima problema sa rukama dok pere sudje. Rukavice bi moglo biti rješenje. Ja sada perem u rukavicama. Skužila sam da mi uopšte ne odgovaraju mokre ruke. Ne svidja mi se osjećaj . Od nekih prije mjesec dana. Nije mi se ni prije svidjalo ali sada pogotovo. Sada perem u rukavicama 🙂bude super.
Paracetamol nema štetno djelovanje u trudnoći (kategorija B), te je lijek izbora za snižavanje temperature i liječenje blagih bolova u trudnoći. Ostali nesteroidni antireumatici (npr. diklofenak, ibuprofen, ketoprofen, piroksikam) također imaju kategoriju B u I. i II. trimestru trudnoće, ali u III. trimestru imaju kategoriju D jer mogu dovesti do preranog zatvaranja ductusa Bottali, te se ne smiju primjenjivati u trećem trimestru.
Dorotea,dobrodošla!
Cure nemojte zaboraviti mazati i bokove! Moja prijateljica je mazala samo trbuh i cice - tamo nije dobila niti jednu striju, ali zaboravila je na guzu i bokove i tamo je popucala! Ja se mažem običnim bademovim iz ljekarne (samo pazim da je hladno prešano), pokazalo mi se najboljim i s njim mi je koža glatka do sljedećeg dana.
Mazem, iako na unutarnjoj strani bedara, bokovima I cicama imam strija kao da su vec dvije trudnoce iza mene. Mislim da za zahvaliti imam pubertetu I naglom izrastu u visinu. Ali vec sam toliko navikla na.njih da ih ni ne dozivljavam. Sad spasavaj sto se spasit da, pogotovo trbuh
url=https://lilypie.com]
Jedva stignem pročitati sve što napišete, a nikako da se pridužim raspravi 😊 Ja isto koristim ili hladnonprešano bademovo ulje ili od Welede mješavinu za strije. Iako sam lijena i ne mažem se redovno, a ionako kao Babay.nb1 imam strija od puberteta pa sam se navikla 😀
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
I ja na bokovima imam strija otprije, ne sekiram se previse oko toga niti ako dobijem nove jer se mogu mahnito mazati svaki dan i popucati u zadnjem tjednu. Inace se mazem nakon svakog tusiranja jer imam suhu kozu, volim se mazati i uslo mi je u naviku.
Ja sam dosad popila jedan lekadol, ali dva puta po pola tablete i djelovalo je, mozda cak i kao placebo.
Inace sam sto bi se reklo meteoropat, patim kad je promjena vremena, niski tlak i pritisak u zraku, ali danas sam recimo dobro, nema pravila :)
Glavobolje inace imam od 13e godine valjda 1-2 tjedno, ali u trudnoci mogu reci da me samo dvaput zaboljela, jako sam zadovoljna time :)
Issa žao mi je zbog kume☹ šaljem pozitivne vibre!
petrapp2605 teško je čuti da netko proživljava takve teške trenutke, divim se na hrabrosti!
Evo vaši su trbuščići preslatki, ja bi svoj fotkala, ali teško mi se naviknuti da nemam više svoj lijepi ravan trbuh 😉
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji