Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Endzrue
    15. Travanj 2018. 13:24

Ja nisam  ništa nego  sam se napila vode i odspavala sat  vremena 

Ljetna_dama
    15. Travanj 2018. 14:11

Ja pijem Lekadol al samo kad nemogu vise durat,al pise negdje sam citala da nije ni on preporucljiv za trudnice,a meni Lupocet ne pomaže pa ga zato pijemal bas kad moram.

Elza
    15. Travanj 2018. 14:23

petrapp2605

Sunce_malo

Da… bas citam.. najbolje lupocet ili lekadol. Brufen kao ne pise. Hvala ti Looda_vila

Može i brufen, ali ako lekadol ne djeluje😊

Brufen ne osim ako doktor nije tako propisao, on nije na popisu dopuštenih lijekova.

Ljetna_dama
    15. Travanj 2018. 14:38
    Moj rucak 😀 ,na sve mi se danas diže zeludac,samo mi kiselo pase
    Moj rucak 😀 ,na sve mi se danas diže zeludac,samo mi kiselo pase

Njami 🤗

• anusha
    15. Travanj 2018. 14:48

Dorotea, dobrodošla! 
    Cure nemojte zaboraviti mazati i bokove! Moja prijateljica je mazala samo trbuh i cice - tamo nije dobila niti jednu striju, ali zaboravila je na guzu i bokove i tamo je popucala! Ja se mažem običnim bademovim iz ljekarne (samo pazim da je hladno prešano), pokazalo mi se najboljim i s njim mi je koža glatka do sljedećeg dana.

joNNa
    15. Travanj 2018. 14:58

Netko je rekao da ima problema sa rukama dok pere sudje. Rukavice bi moglo biti rješenje. Ja sada perem u rukavicama. Skužila sam da mi uopšte ne odgovaraju mokre ruke. Ne svidja mi se osjećaj   . Od nekih prije mjesec dana. Nije mi se ni prije svidjalo ali sada pogotovo. Sada perem u rukavicama 🙂bude super. 

petrapp2605
    15. Travanj 2018. 15:11

Paracetamol nema štetno djelovanje u trudnoći (kategorija B), te je lijek izbora za snižavanje temperature i liječenje blagih bolova u trudnoći. Ostali nesteroidni antireumatici (npr. diklofenak, ibuprofen, ketoprofen, piroksikam) također imaju kategoriju B u I. i II. trimestru trudnoće, ali u III. trimestru imaju kategoriju D jer mogu dovesti do preranog zatvaranja ductusa Bottali, te se ne smiju primjenjivati u trećem trimestru

Baby.nb1
    15. Travanj 2018. 16:27

anusha

Dorotea,dobrodošla!
    Cure nemojte zaboraviti mazati i bokove! Moja prijateljica je mazala samo trbuh i cice - tamo nije dobila niti jednu striju, ali zaboravila je na guzu i bokove i tamo je popucala! Ja se mažem običnim bademovim iz ljekarne (samo pazim da je hladno prešano), pokazalo mi se najboljim i s njim mi je koža glatka do sljedećeg dana.

Mazem, iako na unutarnjoj strani bedara, bokovima I cicama imam strija kao da su vec dvije trudnoce iza mene. Mislim da za zahvaliti imam pubertetu I naglom izrastu u visinu. Ali vec sam toliko navikla na.njih da ih ni ne dozivljavam. Sad spasavaj sto se spasit da, pogotovo trbuh

url=https://lilypie.com]

Aurora
    15. Travanj 2018. 16:47

Jedva stignem pročitati sve što napišete, a nikako da se pridužim raspravi 😊 Ja isto koristim ili hladnonprešano bademovo ulje ili od Welede mješavinu za strije. Iako sam lijena i ne mažem se redovno, a ionako kao Babay.nb1 imam strija od puberteta pa sam se navikla 😀

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

15. Travanj 2018. 16:50

I ja na bokovima imam strija otprije, ne sekiram se previse oko toga niti ako dobijem nove jer se mogu mahnito mazati svaki dan i popucati u zadnjem tjednu. Inace se mazem nakon svakog tusiranja jer imam suhu kozu, volim se mazati i uslo mi je u naviku.
    Ja sam dosad popila jedan lekadol, ali dva puta po pola tablete i djelovalo je, mozda cak i kao placebo.
    Inace sam sto bi se reklo meteoropat, patim kad je promjena vremena, niski tlak i pritisak u zraku, ali danas sam recimo dobro, nema pravila :)
    Glavobolje inace imam od 13e godine valjda 1-2 tjedno, ali u trudnoci mogu reci da me samo dvaput zaboljela, jako sam zadovoljna time :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI