Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Schinin
    14. Travanj 2018. 18:31

Teta90

Jesam ja jedina osoba na ovom svijetu koja obozava na ruke prati sudje?! :D

I ja isto 😂😂😂 ali ga mrzim brisat

Looda_vila
    14. Travanj 2018. 18:34

Takodjer znam i volim sve kuhati. Kuhanje me opusta. Najvise toga sam pokupila uz baku i mamu, a sad dragi i ja istrazujemo malo egzoticnijunu kuhinju. Od kineske, tajlandske, arapske itd. Veliki smo gurmani, dosta putujemo i vec svi znaju kad nam se kupuje nesto za rodjendan da to bude nesto vezano uz kuhinju i kuhanje😊 bilo razno razni zacini, namirnice, pribor itd. Jedino sto ja volim urednu i organiziranu kuhinju kad kuham... mogu radit 5 jela odjednom, no meni kuhinja bude cista i uredna. Kao upraljam nesto, tako odmah i perem...sto se mom dragom ne dopada, on kad radi obican saft ukenja 7 posuda odjednom, poludim na to haha😁
    Zato sad jedva cekam novu kuhinju, a i pocastili smo se specijalnim plamenikom za wok, tako da nam ne ginu prave kineske vecere i ruckovi za frendove. Jedva cekam!!

Gold👑
    14. Travanj 2018. 18:35

Schinin

Teta90

Meni nije radi suđa nego radi spužvice, ja kad ju taknem cijelo tijelo mi se naježi, bas neki ružan osjećaj, a nemam mjesta za perilicu 

Schinin
    14. Travanj 2018. 18:45

svekyca

Schinin

Teta90

Meni nije radi suđa nego radi spužvice, ja kad ju taknem cijelo tijelo mi se naježi, bas neki ružan osjećaj, a nemam mjesta za perilicu

Mi imamo perilicu ali ja ipak tu i tamo odlucim da sam ja brza 😂😂😂 ili ako bude puno zacas operem ono sto ne stane unutra 😃 a sto s spuzvica tice, moram imat one velike ostatak mi nije vazan 😄
    Ja isto volim i kuhat i pec kolace, i kuham i puno i cesto eksperimentiram, ali dobijem krizu cim se muz priblizi kuhinji, taj covjek je toliko ne talentovan....

Looda_vila
    14. Travanj 2018. 18:49

Evo jedna prigodna 😂😂😂😂

Schinin
    14. Travanj 2018. 18:52

I da, jucer nas zvala teta od doktora Sa ostatkom rezulteta Panorama testa (slicno kao nifty) i pridruzujemo se klubu pisolinaca: dolazi nam zdrav Nicholas 😄
    Termin je 12.10 pa ako mozemo i mi u tablicu 😄

Schinin
    14. Travanj 2018. 18:53

Looda_vila 😂😂😂

Baby.k
    14. Travanj 2018. 19:04

Looda_vila

Evo jedna prigodna 😂😂😂😂

Hahaha odlična😂😂

Isssa
    14. Travanj 2018. 19:14

Danas opet ludi dan, uspjela sam pročitati kaj ste pisale. Uglavnom, kad smo radili kuhinju rekla sam da perilica ide prva unutra, ne perem na ruke NIŠTA, ono kaj nije za mašinu to mi ni ne treba 😂, eto toliko volim prati suđe 😂😂😂😂 A kuhanje, skuham jer jest moramo, nekad me manija uhvati pa eksperimentiram ali ubiti sam neki prosjek😊

Nego da se vratim na LUDI DAN, kuma mi je u 32 tjednu trudnoće i jutros joj je pukao vodenjak, u bolnici je, nafilali su je svačim, porod ju čeka 😥, nadam se da će biti sve ok s njom i bebom 😀
    Šogorica je rodila u istom tjednu i sve je super prošlo pa se nadam da će i kod nje biti tako, molite se za bebicu i nju 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

14. Travanj 2018. 19:17

Jao, ja znam kuhati sve ali ponekad naprosto nisam raspoložena. Isto kao i looda vila - ja kako nešto zapriljam tako trpam u perilicu i ostavljam iza sebe red. 
    Svekyca - sada si me sjetila - ja mrzim dirati spužvicu kada je suha - isto ovo što opisuješ, a jednom sam vidjela tapetare kako režu spužvu - cijelo tijelo mi je protrnulo i skupile su mi se usne ko kada nekome smeta onaj zvuk škripanja krede po ploči
    A što se suđa kao suđa tiče - ja MRZIM prati suđe. Prvo, nemam toplu vodu u kuhinji pa uvijek moram u posudama dovlačiti iz kupatila, drugo, nema detergenta koji mi ne napravi zanoktice i isuši ruke, treće imam Raynaudov sindrom (suženje krvnih žila i loša cirkulacija kroz ekstremitete) od kojih mi nastaju otvorene rane i smrzotine zimi po zglobovima prstiju i oko noktiju. Odgovorno tvrdim da mi je perilica spasila vezu koja je rezultirala brakom. 
    Moj muž ne pere suđe dok ne dotakne iz sudopera gornji element i uvijek kaže "Napravit ću" samo ne kaže kad, a ja sam alergična kada mi nešto treba a prljavo je, a njegovo nesudjelovanje u pranju suđa sam doživljavala kao nedostatak empatije za moju kožu jer pogotovo zimi kada mi popucaju smrzotine po prstima od sindroma, najmanje što mi treba je pranje suđa ručno. Problem riješen polovnom perilicom za 1000kn - iako nisam imala mjesta za nju ali je zato frizider izbačen u hodnik (i nije mi žao)
    A kolači! E to mi je specijalnost. Obozavam raditi kolače ali ih ne volim ukrašavati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.