Bok cure. Trbuščići su vam svima preslatki! ❤ Ja se evo maloprije vratila iz Bosanske Gradiške. To mi je blizu za otići u shopping malo. Dolje ima velika tržnica svega i svačega a jeftino. Kupila si za krstitke crne hlače i bijelu kao košulju onako svečaniju. 180 kn sve zajedno. Zaručnik isto crne traperice i košulju za 240 sve skupa. I haljinicu sa bolerom i štramplicama za 120 kn za kumicu malu. Pojeli ćevape, popili kavu i eto nas odmaramo. Lijepo iskorišten dan. 😊
Tu smo negdje s trbuhom Tinchi :) Sladak profil. Moj trbh je baš loptast, budem drugi put i zadigla majicu da se bolje vidi. Mi smo za ručak podgrijali varivo s graškom i lećom, a evo za večeru ću nam uskoro počet pripremati lazanje. Nadam se da ću se snaći, ima li još koja da je početnik u kuhinji?
Srećom, i dragi je pa nemamo prigovora jedno na drugo, sve nam je dobro.
Tinci, trbuh ti je bas iskocio! Ali koliko vidim, mrsavica si, imat ces samo loptu ispred sebe :)
Ja sam bila ok do trenutka kad sam otisla u setnju sa psom, umorila se nakon pola sata, ali nisam poslusala svoje tijelo nego odradila jos pola sata jer je kao vani sunce, a teren kamenjar i gusta trava. Sad me jako boli trbuh i ljuta sam na sebe! 😤😤
A kako slatke bušice😍 Jedva čekam da moja poraste pa da ju ponosno prošetam😁
PlavaBorovnica, ima nas još😂 Nikad baš nisam bila neka za kuhanje, oprat ću bilo šta, počistit šta god treba, samo me nemoj u kuhinju haha. A sada kako živim sa svekrvom, a dragi većinu vremena radi onda s njom kuham, pa učim😁
Pa ja bez lazne skromnosti mogu reci da dobro kuham, znam skuhati sve, dosad nisam radila samo punjene paprike i sarme iako nije neka znanost. Zivjela sam sama 4 godine pa sam se naucila, a i stvarno volim kuhati, predstavlja mi gust, ne opterecenje :) Radim juhe, variva, saft, pecenja, lazanje, musaku, ma sve. Jedino ne pecem kolace jer ih ne volim.
Ja obozavam kuhati, sve znam skuhati, kolače isto obožavam radit, kruh pečem svaki dan, osim sad kad ležim ... Ja opcenito volim sve po kuci radit osim prati sude, to mi je nocna mora haha
Bušice su vam preslatke
Netko je tražio trudničke spavaćice i spavaćice za dojenje a da nisu babasti modeli. Evo slučajno mi došlo na fejsu https://www.facebook.com/ma.desire.butik/
Jesam ja jedina osoba na ovom svijetu koja obozava na ruke prati sudje?! :D
Pozdrav i od nas 😊 vrijeme uzasno pa smo u ljencarenje modusu, cak se i mala izlezava 😂
Tinci i Teta Nadam se da ste bolje i da su bolovi vec dosta popustili
Cure sa hematomima drzite se, zelim Vam da se to sto prije rijesi
Petrapp bas me je rastuzila tvoja prica Sa bratom 😢 ali kao sto cure kazu cuda postoje i nasa umire zadnja.....
Sortiraj odgovore
Najstariji