https://babyland.hr/proizvod/kinderbet-medo-bijeli/
Evo link, madrac nije u sklopu, al moze se koristit i kasnije,do 5.e godine cini mi se da sam procitala. Odlican je, najbitnije da stedi prostor i sve ti je pri ruci!
Hello curke kod nas nista specijalno.. Gledam visnju kako je procvjetala, a ja ni makac iz kreveta, jedva cekam samo da se prosetam po dvorištu...nemogu docekat vise tu kontrolu jer se nekako nadam da ce bar to dozvolit(kad se samo razocaram)..
Vec zimske bebe a ja mislim kako vrijeme sporo ide i nikako se maknut iz ovog prvog tromjesečja..
Dobrodošle nam sunčica85 i Sunce-malo!
Isssa, već 20. tjedan, na pola puta...kud je to prošlo. Kako su meni sporo prolazili onih prvih 10 tjedana trudnoće, a sad je sve brže i brže.
Držite se djevojke koje muče hematomi... bili opasni ili ne, vjerujem da nije lako suočavati s tim svakodnevno.
Tinchi, kako si nakon bolnice?
Teta, tebi se baš ističe ispupčenje maternice na fotografiji :)
Prilažem dokaz i mog rastućeg trbušnog apartmana. Čak se i ne vidi na fotografiji stvarna veličina. Inače dok ovo pišem, nešto me škakulja iznutra po trbuhu :D
Prekrasne su vam buše 😍 svima ❤, meni se tek zadnjih par dana povećao danas imam neke tajce i tuniku malo dužu i baš se vidi lagano buša .. susjeda seta pesonju i viče: susjedaa malo si se zbuckala ili si ulovila zeku 😂😂😂 ma reko to od fracuske i šunkice od uskrsa 😏
Dobrodošle namsunčica85 i Sunce-malo!Isssa, već 20. tjedan, na pola puta…kud je to prošlo. Kako su meni sporo prolazili onih prvih 10 tjedana trudnoće, a sad je sve brže i brže.
Držite se djevojke koje muče hematomi… bili opasni ili ne, vjerujem da nije lako suočavati s tim svakodnevno.
Tinchi, kako si nakon bolnice?
Teta, tebi se baš ističe ispupčenje maternice na fotografiji :)
Prilažem dokaz i mog rastućeg trbušnog apartmana. Čak se i ne vidi na fotografiji stvarna veličina. Inače dok ovo pišem, nešto me škakulja iznutra po trbuhu :D
Ležim cijeli dan..bolovi su još prisutni..rekao je doktor da je to znak na moram više odmarati..pa ću vikend provesti u ležećem položaju..
Ja nemam škakljanje već pravo lupanje iznutra😆😆
Ajme trbuh je super 😀😀
....ali kad gledam sve te vaše lijepe buše, čini mi se da je moj ogroman 😅😅
ma svaka bušica je lijepa na svoj način ! Tinci onda samo lijepo odmaraj i uživaj u pozdravima iz buše
Tinci, kako si danas? Sta svekrva nije bas neka pa joj ne zelite reci ili?
Svekyca, i meni je 9. mjesec jesenska beba :)
PlavaBorovnica, si vidjela! Vi sve imate onako pravilna izbocenja na cijelom trbuhu, a meni je samo taj donji dio iskocio, bas neobicno.. Jedva cekam da se malo konkretnije zaokruzi :)
Ne moram ni napominjati da su vam svima trbuscici prekrasni i nemojte nikada lose govoriti o njima, o strijama, kako ste velike i debele jer je to dom nasoj djeci i njima je tu najljepse! Ovo vrijedi i za mene kad pocnem trabunjati gluposti po ljeti 😁
Tinci, kako si danas? Sta svekrva nije bas neka pa joj ne zelite reci ili?
Svekyca, i meni je 9. mjesec jesenska beba :)
Ma dobro sam..bolovi su tu, ali bitno da je beba dobro..za sve to drugo ću lako..
Nije ona loša, ali ima neka svoja mišljenja za koja misli da su najbolja..smatra da kada je žena trudna, tada je valjda bolesna i nesmije ništa raditi.. 😒😒
A i ne očekujem njenu pomoć..kćer joj ima blizance od 7 god, pa njih čuva dok je ona na poslu..
Idem probati slikati trbuh 🤔🤔
Kako si ti?
Sortiraj odgovore
Najstariji