Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _IvaGljiva_
    12. Travanj 2018. 07:36

Dobro jutro svima, danas je dan pregeledaaa 🎉 Teta90 i tebi sretnooo  Sinoć sam jedva zaspala... što uzbuđenje čini... 

Anđeo, i ja sam na VV dijeti ... Kako tebi ide? Ja sam inače slatki tip, volim tjestenine i tak pa mi je prvih dana bilo baš teško izbaciti sve to... Sad je već lakše, lagano znam što mogu jesti, ali još uvijek mi suza krene kad netko pored mene jede palacinku ili kolač... Kolike su ti bile vrijednosti na ogtt-u?

petrapp2605
    12. Travanj 2018. 08:01

Ja sam kako i Teta90, 27 kad rodim bit će mi 28, nama je i termin dan razlike 😊.
    Sretno danas na pregledima, moj je za 2 tj tko će dočekati. 

12. Travanj 2018. 08:09

Dobro jutro!
    IvaGljiva, i ja sam jucer jedva zaspala oko 2 od uzbudjenja, a vec u 7 ujutro oci ko krofne! Imas pregled ujutro ili popodne? Ja sam oko 10, ali se uvijek oduzi jer je velika guzva u bolnici. Javim se svakako 😘
    Petrapp, pratimo se! 😘😘

petrapp2605
    12. Travanj 2018. 08:10

Anđeo ja sam svoj ogtt vadila u lokalnom labosu, i procedura ista, samo te ne zezaju s upisom, nego lijepo dođeš staviš knjižicu na policu za trudnice, zovu te unutra za par minuta (a tak si već gladna i natašte pa to puno znači) piknu te prvi puta, popiješ glukozu, smjeste te prostor unutar labosa da čekaš, i ponavlja se vađenje za sat, pa za dva. I još po nalaze ne moraš drugi dan, već su popodne kod ginekologa.  
    Vuk vrhovac je inače na lošem glasu od trudnica koje su već prošle trudnoću, pa ga izbjegavam (budući da su mi nalazi dobri ni ne želim otići tamo), pogotovo od onih koje su stvarno imale trudnički dijabetes. 

christyy
    12. Travanj 2018. 08:19

Dobro jutro curke, evo i mene  Jučer je pregled prošao odlično, beba super napreduje i velika je 9.62 cm (od tjemena do guze) i maše rukama i nogama kao velika . Čim smo upalili ultrazvuk odmah nam je pokazao pišonju tako da je 100% dečkić  Sljedeći pregled je za mjesec dana i tad ćemo raditi anomaly scan i rekao mi je da povedem muža na pregled da i on malo gleda bebicu  Sve u svemu sve je onako kako i treba biti i srce mi je sad na mjestu...
    Može se sad nadopisati u tablicu christyy 05.10.-dečko 
    I za one koje su pitale imam 26 god. (zatrudnila sa 26 i rodit ću sa 26 )
    Sretno svima danas na pregledu!! 

Isssa
    12. Travanj 2018. 08:21

anusha

Meni je 32! Zar sam najstarija?! :)

I meni su 32 😀, tako da nisi najstarija, u 7 mj 33 punim 🙈

christyy
    12. Travanj 2018. 08:25
    Evo kako nem je okrenuo guzu 😂
    Evo kako nem je okrenuo guzu 😂

Endzrue
    12. Travanj 2018. 08:29

Ja za 2 mj. punim 30 i 1. trudnoća.. Ja sam bila uvjerena da ja kao imam 25 a velika većina vas 32 il 33.. Di odoše godine.. 30.ta ajme meniiii

Aurora
    12. Travanj 2018. 08:30

Ima nas starijih 😀 ja taman kad rodim 33 😉

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

Isssa
    12. Travanj 2018. 08:33

Christyy čestitam 😀😀😀😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.