Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.nb1
    11. Travanj 2018. 22:51

Baby.k citas mi misli 😀😀 ja imam 30

url=https://lilypie.com]

Dija85
    11. Travanj 2018. 22:59

Ja 31 

PlavaBorovnica
    11. Travanj 2018. 23:37

28
    Jane, dobrodošla natrag :)

Looda_vila
    12. Travanj 2018. 00:14

Najljepsih 30🙄

• Anđeo_
    12. Travanj 2018. 00:24

26 god ću u 7 mj 😋 prva bebica 😊
    Da se nadovežem na šećer meni je bio povišeni kad sam radila one prve pretrage urin, krv i štitnjača malo ispod granice pa mi je ginekologica preporučila da odem opet  kod svoje ginelogice preko HZZO šta imam da mi napiše za Vuk Vrhovec uputnicu.. Upozorila me da do 20h max jedem šta mislim 😑 a iza 12h da ne pijem 😲 najteže po noći barem 2 puta ustanem pit vode... budila sam se ali nisam se dala hahah... došla sam tamo oko 7 i 15 uzela broj na ulazu stala u red di piše za trudnice upis ravno sa desne strane vrata, žena me upisala i rekla sjednite prva vrata lijevo od ulaza i čekajte to je sve trajalo cca 40 min pa me sestra zvala unutra i uzela opce informacije i nemojte zaboraviti reci ako već uzimat neke terapije sve to teta napiše 😁.
    Onda čekaš da te pozovu na vađenje (meni je krivo napisala prezime pa je tako i izašlo na papiru dok je ona zvala u prvu sobu di sam bila na upisu i dok je ona promijenila cca 3 min već je mama pokucala i rekla zovu te ) uđeš unutra ideš kod tete mrke hahah koja kaže sjednite da vidim rukice 😥 vade krv pa onda piješ glukozu uhhh ja sam to malo po malo onda te pošalju van da miruješ pa mi je bilo jakoo muka od toga al sam izdržavala nesmijš pit ništa ni papat onda za 60 min opet unutra sama vodiš brigu o vremenu i 2 min prije uđeš pa ti opet vade (onda me ta mrka teta pita  jeste dobro pa sam rekla da mi je jako muka al sad mi se i vrti veli dada bijeli ste odite zamnom soba preko puta lijepo me legla unutra kod nekog doktora stavila one paravane zavijese okolo ) opet 60 min čekaš i vade zadnji put e onda direkt od tamo u wc otišla glukoze bay bay 🙄
    Sutra dan osobno po nalaz u 12h ispred sobe u koji kad dođeš na vađenje ideš 2. Znači kod ulaza prva vrata lijevo teta izlazi malo malo kupi listiće šta si dobila na vađenju, zove te čita nalaz ako je ok ideš doma ako ne čekaš cca pola sata i onda te ta ista teta vodi s ostalim trudnicama na edukaciju traje 20ak min  daje ti dijetu i objašnjava kako da sam sebi vadiš krv (dobiješ aparaturu nakon edukacije)

Ps. Mrka teta koja vadi krv je ispala baš draga i ljubazna
    UKRATKO HAHHAHAHA DA ZNATE AKO CETE TREBATI 😘

12. Travanj 2018. 00:59

Sve neke mlade cure!
    Ja 27, kad rodim imat cu 28 :)
    Sutra (tj. danas ) je pregled, ne mogu zaspati od uzbuđenja, idem se probati naspavati, ujutro pod tus, dorucak i u bolnicu :) Laku noc svima! 

joNNa
    12. Travanj 2018. 05:39

30 ali sam htjela dijete već sa 23 🙂

• Bruncili
    12. Travanj 2018. 06:39

Dobro jutro curke, jeste se naspavale? Moram se sloziti s vama, nije lako prezivjeti 30ak zena sa udarom hormona. Iskreno, kad smo kod komplikacija, moramo priznati da je masu zena otislo na komplikacije jer im je isto radile ili ne (pritom mislim financijski), a imaju ok ginekologa koji im je voljan bolovanje propisati. Npr meni je totalno neisplativo s obzirom da bi mi placu prepolovilo a osjecam se dobro. Radim fizicki naporan posao, puno voznje i hodanja, ali dok god se dobro osjecam namjeravam raditi. Naravno, cure koje imaju problema, zao mi je sto su prikovane za krevete, ako nista zbog konacno lijepog vremena koje mami vani. Nadam se da cete se sve uskoro rijesiti svih problema i bas uzivati u trudnoci. Meni da nije trbuha, ponekad zadihanosti, a i umora, ne bi ni rekla da sam trudna. Sve u svemu, trebamo se opustiti i uzivati koliko god mozemo! Pusa svima

• anusha
    12. Travanj 2018. 06:41

Meni je 32! Zar sam najstarija?! :)

Ljetna_dama
    12. Travanj 2018. 06:52

Hej cure evo mene opet,nije me bili par dana jer sam rješavala papire nekakve,a vjerujem da znate koliko to može bit zamorna. Otprilike sam pohvatala što ste pisale. 
    Nove cure dobro došle 😊. Čestitam svima na pregledimatko ih je imao i onima koje osjete vrbicu već 🤗.
    Kod mene onako standard,polako se mučnine pojacavaju,ali još uvijek bez povraćanja. Jučer sam išla vadit krv,danas će biti nalazi.
    A neki dan sam se preforsirala pa sam prelezala i prespavala drugi dan. Propadalo me užas.
    Još jedan problem koji me muči su glavobolje koje kad dođu su nepodnošljiva,i stolica koje nemam već par dana 🤔🙁.
    Što se tiče godina ja ću sad u 5.mj 28 napunit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.