Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.nb1
    11. Travanj 2018. 18:50

Svekyca jeeej za pregled, garavusa005 bravo, veliki preokret u zivotnim navikama. Moram priznat da sam I ja tek u trudnoci otkrila sto znaci redovni obroci I medjuobroci. A kavu sam isto smanjila na samo onu prvu jutarnju.
    Cureee mislim da sam osjetila bebicu, nisam sigurna 😂😂 onako na 2-3 sekunde ko mjehurici... vidjet cemo hoce se ponoviti

url=https://lilypie.com]

Gold👑
    11. Travanj 2018. 19:20

Hvala cure  sto se tice promjena ja bas i nisam nesto promijenila, jedem sto i do sad samo sto sam skuzila da mogu malo vise pojesti nego prije, pijem najcesce 2 kave dnevno al one nes, dok nisam prokrvarila sve sam normalno radila po kuci, sad eto nemogu nista ..
    Baby. nb1 moguce da si osjetila, vidit ces kako se bude ponavljalo skuzit ces. Mene moja mrvica vec naveliko udara, cak se nekad i vidi, danas sam na uzv vidila da su na tom mjestu gdje se vidi nogice 

• BitCuOpetMama
    11. Travanj 2018. 19:38

Bravo Svekyca za pregled i svaka cast curama koje uspijevaju gurati zdravu prehranu svaki dan, ja pokusavam al ne ide bas haha, sad sam nesto sva nikakva- sinusi,grlo,glava,sve me boli. Popila sumeci lupocet pa se nadam da ce proci

Amy2018
    11. Travanj 2018. 20:06

Cure ja sam danas 15+1 i upravo sam osjetila nesto kao dodiri u stomaku, kao kad macka glavom dodiruje da se mazi, dva puta u roku od pet minuta, isto mjesto. Prva trudnoca, da li je jos kome pocelo? 😍😍

src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>

Dija85
    11. Travanj 2018. 20:14

Cure, nisam pitala ginekologa. Da li se triple test plaća? 

11. Travanj 2018. 20:18

Dobrodošle nove cure i svima bravo za preglede, jos cekamo christyy da se javi :)
    Garavusa, potpisujem svaku rijec koju si napisala! Pa tko nas drugi bolje razumije sada nego mi jedna drugu? Netko pusi, pije kavu, jede koma, ali svatko zna za sebe najbolje. Razlicite smo i takve cemo biti i u odgoju djece. Lijepo je da mozes reci svoje misljenje bez da te netko osudjuje, evo dosad nisu pale teske rijeci (rijetko za 30ak baba punih hormona ), ali tu smo da si pomognemo, nekad malo lupetamo, pitamo i previse, savjetujemo se ili samo pricamo sto je za rucak i ogovaramo muzeve i svekrve 
    Ja obavezno cim ustanem procitam sto ima novo, pratim vas kroz dan i brze mi prodje vrijeme, a o korisnim savjetima da ne govorim! Hvala vam sto postojite!
    Prosle smo iscjetke, krvarenja, hematome, zatvore, mucnine i povracanja, proci cemo jos svasta skupa do kraja i neka se jednom i sve sastanemo!
    Idem raditi veceru, umorila sam se od pisanja 

sarajka
    11. Travanj 2018. 21:16

Baby.nb1 slican osjecaj sam i ja imaka sinoc, poput nekih mjehurića u stomaku . Kao blage vibracije.... Ne znam je li moguće da osjetim bebicu posto je jos rano? 😂 
    Vidim da su neke trudnice spominjale vrijednosti secera , i meni je dva puta vrijednost bila 5,1 natašte i bas jucer sam pitala ginekologa za to a on se samo nasmijao rekao da se opustim da to nista ne znaci i da cu raditi OGTT u 22 nedjelji. Pitala sam ga smijem li jesti sve, na sta je on odgovorio da slobodno normalno jedem. ☺️  A, jos uvijek sam na istoj kilazi kao kad sam zatrudnila... 😊😊

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

Baby.nb1
    11. Travanj 2018. 21:26

Amy2018 evo sarajka I ja danas, sa istim iskustvom, pa smo isto u nedoumici jel to to 😂😂

url=https://lilypie.com]

• LadyDi19
    11. Travanj 2018. 21:34

Super za sve preglede, najbitnije je da bebe napreduju, i blago vama koje vec osjetite svoje bebace ja nemogu docekat to..tako cu bar znat da je sve u redu.. Sto se tice stitnjace i secera nemam problema s tim, a nisam imala ni u prvoj trudnoći pa nemam neki pametam savjet, ali zato uvijek ima netko tko zna vise i moze podjelit svoja iskustva..
    Kod mene nista novog, lezim i borim se s mucninama.. Pregled tek iduci tjedan. 

Baby.k
    11. Travanj 2018. 22:22

Evo i malo nove temice😁 znam da se dame nikad ne pita za godine, ali baš sam eto o tome razmišljala (višak vremena😁😁). Ja imam 22🎉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.