Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BitCuOpetMama
    16. Ožujak 2018. 15:59

Isssa

Ja sam do sada svaki put vaginalno bila na uzv, sljedeći tjedan idem opet, nadam se da je gotovo s tim čačkanjem dolje.
    A kaj se tiče spola mislim da nakon 12 tjedana mogu vidjeti, pogotovo ako je dečko, visuljak se vidi, znaju pogriješiti pa reć da je curica pa naraste Pišonja, ali kad se kaže da je pišonja taj ne nestaje 😂😂😂😂

Daa bas tako. Meni s prvim je dr rekla da misli da vidi pisu i piso je i bio 😀 tako da cim natuknu da je decko vjerojatno i je

16. Ožujak 2018. 16:06

Luca, bome si se načekala :D Bitno da je sve u redu :)
    Dija, bravo za pregled! Mene je prva tri puta vaginalno, onda me preuzeo drugi doktor koji kaže da prečesti uzv šteti i zadnja dva puta me pregledao abdominalno samo da vidi srčanu akciju, a na slijedećim pregledu će vaginalno detaljnije pregledavati i mjeriti nuhalni.

Nina ❤
    16. Ožujak 2018. 16:21

Cure, bravo za preglede i dobre vijesti! 😊 Moja dr pregledava vaginalnim uzv prvo tromjesecje, a kasnije preko trbuha. 

Dija85
    16. Ožujak 2018. 16:33

Teta90

Luca, bome si se načekala :D Bitno da je sve u redu :)
    Dija, bravo za pregled! Mene je prva tri puta vaginalno, onda me preuzeo drugi doktor koji kaže da prečesti uzv šteti i zadnja dva puta me pregledao abdominalno samo da vidi srčanu akciju, a na slijedećim pregledu će vaginalno detaljnije pregledavati i mjeriti nuhalni.

Pa da, i meni seka kaže da to šteti pa sam se malo zapitala. Ali vidim da i druge cure pregledava vaginalno. Onda znaju što rade. Valjda 😄

petrapp2605
    16. Ožujak 2018. 17:26

I ja sam do sada 3 puta bila vaginalno. Danas sam bila na izvanrednom uzv preko trbuha da me uvjere da je s bebicom sve ok. Da li koja od vas pije elevit imam kutiju za pokloniti. 

17. Ožujak 2018. 07:31

Jutro curke..kako ste? Što ćete raditi danas? Mi kući..pada kiša  pa ćemo provesti dan doma 😧😧

PlavaBorovnica
    17. Ožujak 2018. 07:45

Dobro jutro! 
    Nemam internet ovih dana, pa se zato slabo javim.
    Kalanhoja, Teta, BitCuOpetMama, Luce95, Dija 85 imate lijepe vijesti, bravo  Bruncili, čestitam na djevojčici!
    Kiša i kod mene, veš na balkonu pokisao...
    Bila sam u H&M po šire hlače, jer trbuh je tu. Kupila sam majicu i tajice na odjelu za trudnice, nije bilo nekog izbora. Bilo je i grudnjaka ali su ih smotano pakirali, da se uopće nisu dali isprobati.
    Inače, ispada da sam u zadnja dva tjedna (od zadnjeg pregleda) izgubila 3 kg..Jučer mi je tako pokazalo na vagi.
    Pretpostavljam da je to jer ne jedem ni slatko ni pekarsko (još uvijek zbog bakterije) u kombinaciji s mojom dnevnom prohodanom kilometražom...
    Baš mi fali slatko

PlavaBorovnica
    17. Ožujak 2018. 07:47

Danas idemo u zlatarnu po naše vjenčano prstenje 

• BitCuOpetMama
    17. Ožujak 2018. 08:34

PlavaBorovnica

Danas idemo u zlatarnu po naše vjenčano prstenje

Aaa bas lijepo 😊😊

17. Ožujak 2018. 08:44

Dobro jutro! 
    Kod nas isto kisa, bit cemo doma, a popodne/predvecer se skupljamo kod muzeve rodbine na rostilju :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.