Aurora da ja na svoje oci nisam vidila ne bi virovala, ona je 5 min od pucanja vodenjaka imala trudove na 2 min. Sad sam se bas cula sa njom detaljno, kasnije je zavrsila na carski, beban je cak upao u zdjelicu al je bio prevelik da prođe. Vec je bila u fazi da smi tiskat, ali nije
A ja sam mislila da to može potrajati još satima 😮
Ups, baš mi danas tata govori kako nisam nirmalna jer vozim auto il idem javnim prijevozom, da šta ak se porodim na kružnom toku…. reko pa nenide to baš tako lako😂
Ja sad bas gledam da nema ovih pregleda i njihovih intervencija pa tu bebu nitko ziv ne bi uspija izvuc iz mene. Hhhahhha.
A najtragicnije od svega omeksan cervix vec od 28 tjedna i trebala jako dugo kao mirovat.
Aurora da ja na svoje oci nisam vidila ne bi virovala, ona je 5 min od pucanja vodenjaka imala trudove na 2 min. Sad sam se bas cula sa njom detaljno, kasnije je zavrsila na carski, beban je cak upao u zdjelicu al je bio prevelik da prođe. Vec je bila u fazi da smi tiskat, ali nije
A ja sam mislila da to može potrajati još satima 😮
Ups, baš mi danas tata govori kako nisam nirmalna jer vozim auto il idem javnim prijevozom, da šta ak se porodim na kružnom toku…. reko pa nenide to baš tako lako😂
Ja sad bas gledam da nema ovih pregleda i njihovih intervencija pa tu bebu nitko ziv ne bi uspija izvuc iz mene. Hhhahhha.
A najtragicnije od svega omeksan cervix vec od 28 tjedna
😁 ja si nekad mislim možda je u tome problem. Ja sam isto na mirovanju od skoro početka trudnoće pa na Duphastonima. Počela se otvarati u 20tt.
Iako zadnjih mjesec i pol svaki dan puuuno hodam i sve radim ništa se ne događa.
Kad su tebi rekli da bi inducirali ako ovako ne krene?
Mene brine jer je plodna voda stalno mliječna pa ne znam koliko dugo tako može...
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Pozdrav, naručena sam za prvi pregled u TA u Vinogradskoj 9.11. (37.tjedan), po vašim iskustvima koliko se otprilike čeka i kad je najbolje doći? U mailu su mi samo napisali da treba doći između 7:30 i 11.
Koliko sam shvatila nema nekog rasporeda doktora po danima?,!
Zadnji put sam došla u 7:30,bila gotova 8:45,sutra opet idem pa ti mogu javiti kak je prošlo:)
Aurora da ja na svoje oci nisam vidila ne bi virovala, ona je 5 min od pucanja vodenjaka imala trudove na 2 min. Sad sam se bas cula sa njom detaljno, kasnije je zavrsila na carski, beban je cak upao u zdjelicu al je bio prevelik da prođe. Vec je bila u fazi da smi tiskat, ali
😁 ja si nekad mislim možda je u tome problem. Ja sam isto na mirovanju od skoro početka trudnoće pa na Duphastonima. Počela se otvarati u 20tt.
Iako zadnjih mjesec i pol svaki dan puuuno hodam i sve radim ništa se ne događa.
Mene brine jer je plodna voda stalno mliječna pa ne znam koliko dugo tako može…
Meni ti je mlijecna vec par puta, al ocito ne previse jer mi je rekla da kao da je manja trudnoca i jesam li sigurna da sam bas taj datum s obzirom da je tako dobra voda. A u prosjeku do 42 tjedna je bebi sigurno stat unutra. To u biti kao i nije prava prenesenost jer trudnoca je prosjecna 38-42 tjedna.
Tako da meni kad bi isla na indukciju bi dopalo 01.11.
Pozdrav, naručena sam za prvi pregled u TA u Vinogradskoj 9.11. (37.tjedan), po vašim iskustvima koliko se otprilike čeka i kad je najbolje doći? U mailu su mi samo napisali da treba doći između 7:30 i 11.
Zadnji put sam došla u 7:30,bila gotova 8:45,sutra opet idem pa ti mogu javiti kak je prošlo:)
Odličnp, hvala puno 😉
#šmemil
Aurora da ja na svoje oci nisam vidila ne bi virovala, ona je 5 min od pucanja vodenjaka imala trudove na 2 min. Sad sam se bas cula sa njom detaljno, kasnije je zavrsila na carski, beban je cak upao u zdjelicu al je bio prevelik da prođe. Vec je bila u fazi da smi tiskat, ali
Mene brine jer je plodna voda stalno mliječna pa ne znam koliko dugo tako može…
Meni ti je mlijecna vec par puta, al ocito ne previse jer mi je rekla da kao da je manja trudnoca i jesam li sigurna da sam bas taj datum s obzirom da je tako dobra voda. A u prosjeku do 42 tjedna je bebi sigurno stat unutra. To u biti kao i nije prava prenesenost jer trudnoca je prosjecna 38-42 tjedna.
Tako da meni kad bi isla na indukciju bi dopalo 01.11.
Onda samo čekamo i nadamo se da će bebice što prije same odlučiti van 😁
Meni nisu ništa spominjali kad bi indukciju, samo da dolazim svaki dan u bolnicu. Radije bi da su me ostavili pa da ne moram stalno hodati...
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Lindach- ti planiraš rodit na Svetom Duhu? Meni je beba na 36 plus 4 bila procijenjena na 2580 sad me baš zanima u ponedjeljak prvi put TA
Je, plan je SD. Danas sam prvi put bila u TA. Sve je super, a malac je ogroman! 37+3, a tt je 3700 gr.. Ja sam šokirana, a i svi ostali su u čudu bili danas! 😂 U 36. tjednu smo bili 3009 gr.. Dakle u 2 tjedna je dobio 700 gr.! Tak da mi se čini da je tvoja beba skroz "pristojna"! 😊😉 Javi kak će biti u ponedjeljak! Kaj se tiče TA, iskustvo je bilo skroz ok. Čak ugodno. Svi nasmjeseni i pristupačni! Bumo sljedeći tjedan vidjeli opet!
I ja hodam tamo. Bila sam 15.11. prvi puta i ponovo prekjucer, pon., bila je ista doktorica. Narucena sam opet u pon. ako ne krene prije ... Dođem nesto prije 8 h uglavnom. Prvo ti sestra izmjeri tlak i daš urin. Doktorica je dosla oba puta vec oko 8:15. Brzo to ide. Prije 9 budem na redu. Nakon toga me poslala na ctg na 3.kat. Ni gore nisam dugo cekala.
I ja hodam tamo. Bila sam 15.11. prvi puta i ponovo prekjucer, pon., bila je ista doktorica. Narucena sam opet u pon. ako ne krene prije … Dođem nesto prije 8 h uglavnom. Prvo ti sestra izmjeri tlak i daš urin. Doktorica je dosla oba puta vec oko 8:15. Brzo to ide. Prije 9 budem na redu. Nakon toga me poslala na ctg na 3.kat. Ni gore nisam dugo cekala.
Hvala :)
#šmemil
Aurora moguce da te budu koji dan prije 42 ostavili. Bar koliko sam sinjala ovdi tako rade pa pretpostavljam i drugdje. Cak i da je sve po PSu promatraju par dana prije induciranog.
Sortiraj odgovore
Najstariji