Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anđeo_
    24. Listopad 2018. 00:22

Baby.k - mrvica mala presladak je 😍😍
    Lindach- ti planiraš rodit na Svetom Duhu? Meni je beba na 36 plus 4 bila procijenjena na 2580 sad me baš zanima u ponedjeljak prvi put TA

Isssa
    24. Listopad 2018. 08:31

Jutro čekalice, čitala sam sad unazad 20 stranica i kak sam koju stranicu vrtila kao da čitam roman, na svakoj idućoj stranici čekam da se jedna bar porodi a ono NIŠTA, jelena  hoće li to više😀
    Sretno vam svima, brz i minimalno bolan porod vam želim😘

Jelennnna
    24. Listopad 2018. 09:13

Jutro mame i cekalice, 
    Kod mene jos uvik nista.Stalno imam trudove, nepravilne. I dalje ro nije prejako nesto (nije da mi kduzme dah). Nadam se da je vise to to. Cimerici mi je sinoc nakon njihovog cackanja pukao vodenjak, prvorotkinja; rodila tocno 2 h od pucanja vodenjaka ; odmah dobila trudove na razmak 2 min. 
    Danas sam ravno 41. XD. A bebach je ipak skorpija, a ne vaga kad dodje da dodje. 

Jelennnna
    24. Listopad 2018. 09:18

Puna grupa bebica, cekalica sve manje.
    Skoro cemo sve u grupu bebe. 
    Baby k bas je slatkis Mihael.
    Issa Lukas jos malo 8 tjedana. Bome vrijeme leti. 

Aurora
    24. Listopad 2018. 11:02

Ja evo s pregleda, sve isto😂
    Čekam i dalje, sutra ctg, petak pregled i ctg...
    Nadam se ne dugoooo! Uh, da bar meni tako vodenjak pukne i rodim odmah😁 

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

Jelennnna
    24. Listopad 2018. 11:22

Aurora da ja na svoje oci nisam vidila ne bi virovala, ona je 5 min od pucanja vodenjaka imala trudove na 2 min. Sad sam se bas cula sa njom detaljno, kasnije je zavrsila na carski, beban je cak upao u zdjelicu al je bio prevelik da prođe. Vec je bila u fazi da smi tiskat, ali nije se moglo. 
    Zato kome pukne vodenjak cure odma se zaputite, nikad tad ne znate kojim tokom to moze krenit. 

Sesuda
    24. Listopad 2018. 13:14

Pozdrav, naručena sam za prvi pregled u TA u Vinogradskoj 9.11. (37.tjedan), po vašim iskustvima koliko se otprilike čeka i kad je najbolje doći? U mailu su mi samo napisali da treba doći između 7:30 i 11.
    Koliko sam shvatila nema nekog rasporeda doktora po danima?,! 

#šmemil

Baby.nb1
    24. Listopad 2018. 13:27

Sesuda

Pozdrav, naručena sam za prvi pregled u TA u Vinogradskoj 9.11. (37.tjedan), po vašim iskustvima koliko se otprilike čeka i kad je najbolje doći? U mailu su mi samo napisali da treba doći između 7:30 i 11.

Ja sam ti uvijek bila tamo vec oko 7, 7 i 15. A cekanje kako kad, nekad smo brzo bili gotovi, nekad smo dosta cekali. Zavisi i kad se doktor spusti. Raspored postoji, al cini mi se da uletava od doktora ko stigne. 

url=https://lilypie.com]

Sesuda
    24. Listopad 2018. 13:32

Baby.nb1

Sesuda

Ja sam ti uvijek bila tamo vec oko 7, 7 i 15. A cekanje kako kad, nekad smo brzo bili gotovi, nekad smo dosta cekali. Zavisi i kad se doktor spusti. Raspored postoji, al cini mi se da uletava od doktora ko stigne.

Hvala puno :) Bit ce izazovno sjediti nakon skoro 2 mj mirovanja i uglavnom lijevog boka :D 

#šmemil

Aurora
    24. Listopad 2018. 14:16

Jelennnna

Aurora da ja na svoje oci nisam vidila ne bi virovala, ona je 5 min od pucanja vodenjaka imala trudove na 2 min. Sad sam se bas cula sa njom detaljno, kasnije je zavrsila na carski, beban je cak upao u zdjelicu al je bio prevelik da prođe. Vec je bila u fazi da smi tiskat, ali nije se moglo.
    Zato kome pukne vodenjak cure odma se zaputite, nikad tad ne znate kojim tokom to moze krenit.

A ja sam mislila da to može potrajati još satima 😮
    Ups, baš mi danas tata govori kako nisam nirmalna jer vozim auto il idem javnim prijevozom, da šta ak se porodim na kružnom toku.... reko pa nenide to baš tako lako😂

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.