Baby.k - mrvica mala presladak je 😍😍
Lindach- ti planiraš rodit na Svetom Duhu? Meni je beba na 36 plus 4 bila procijenjena na 2580 sad me baš zanima u ponedjeljak prvi put TA
Jutro čekalice, čitala sam sad unazad 20 stranica i kak sam koju stranicu vrtila kao da čitam roman, na svakoj idućoj stranici čekam da se jedna bar porodi a ono NIŠTA, jelena hoće li to više😀
Sretno vam svima, brz i minimalno bolan porod vam želim😘
Jutro mame i cekalice,
Kod mene jos uvik nista.Stalno imam trudove, nepravilne. I dalje ro nije prejako nesto (nije da mi kduzme dah). Nadam se da je vise to to. Cimerici mi je sinoc nakon njihovog cackanja pukao vodenjak, prvorotkinja; rodila tocno 2 h od pucanja vodenjaka ; odmah dobila trudove na razmak 2 min.
Danas sam ravno 41. XD. A bebach je ipak skorpija, a ne vaga kad dodje da dodje.
Puna grupa bebica, cekalica sve manje.
Skoro cemo sve u grupu bebe.
Baby k bas je slatkis Mihael.
Issa Lukas jos malo 8 tjedana. Bome vrijeme leti.
Ja evo s pregleda, sve isto😂
Čekam i dalje, sutra ctg, petak pregled i ctg...
Nadam se ne dugoooo! Uh, da bar meni tako vodenjak pukne i rodim odmah😁
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Aurora da ja na svoje oci nisam vidila ne bi virovala, ona je 5 min od pucanja vodenjaka imala trudove na 2 min. Sad sam se bas cula sa njom detaljno, kasnije je zavrsila na carski, beban je cak upao u zdjelicu al je bio prevelik da prođe. Vec je bila u fazi da smi tiskat, ali nije se moglo.
Zato kome pukne vodenjak cure odma se zaputite, nikad tad ne znate kojim tokom to moze krenit.
Pozdrav, naručena sam za prvi pregled u TA u Vinogradskoj 9.11. (37.tjedan), po vašim iskustvima koliko se otprilike čeka i kad je najbolje doći? U mailu su mi samo napisali da treba doći između 7:30 i 11.
Koliko sam shvatila nema nekog rasporeda doktora po danima?,!
#šmemil
Pozdrav, naručena sam za prvi pregled u TA u Vinogradskoj 9.11. (37.tjedan), po vašim iskustvima koliko se otprilike čeka i kad je najbolje doći? U mailu su mi samo napisali da treba doći između 7:30 i 11.
Ja sam ti uvijek bila tamo vec oko 7, 7 i 15. A cekanje kako kad, nekad smo brzo bili gotovi, nekad smo dosta cekali. Zavisi i kad se doktor spusti. Raspored postoji, al cini mi se da uletava od doktora ko stigne.
url=https://lilypie.com]
Ja sam ti uvijek bila tamo vec oko 7, 7 i 15. A cekanje kako kad, nekad smo brzo bili gotovi, nekad smo dosta cekali. Zavisi i kad se doktor spusti. Raspored postoji, al cini mi se da uletava od doktora ko stigne.
Hvala puno :) Bit ce izazovno sjediti nakon skoro 2 mj mirovanja i uglavnom lijevog boka :D
#šmemil
Aurora da ja na svoje oci nisam vidila ne bi virovala, ona je 5 min od pucanja vodenjaka imala trudove na 2 min. Sad sam se bas cula sa njom detaljno, kasnije je zavrsila na carski, beban je cak upao u zdjelicu al je bio prevelik da prođe. Vec je bila u fazi da smi tiskat, ali nije se moglo.
Zato kome pukne vodenjak cure odma se zaputite, nikad tad ne znate kojim tokom to moze krenit.
A ja sam mislila da to može potrajati još satima 😮
Ups, baš mi danas tata govori kako nisam nirmalna jer vozim auto il idem javnim prijevozom, da šta ak se porodim na kružnom toku.... reko pa nenide to baš tako lako😂
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji