Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora
    23. Listopad 2018. 16:00

Jelennnna

Aurora

Jelennnna

Izgleda da cu danas. Hvataju me trudovi. Ova me opet danas u 14 procackala da potakne moje trudove. Sad je pocelo malo jace krvarit, kaze da zovem kad pukne vodenjak.
    Sad sam na dva prsta.

Opa, pa zašto tako forsira? Pogotovo ak je okej plodna voda… Ma bitno da sve bude dobro i brzo! Sretnooooo!!!!!!

Nista mi nije jasno. Ovi ostali uopce to rucno nisu ista radili. Niti je bilo o tom govora. Mada mislim da je to bolje za me, da bar nesto krene od mene jer ocito je to doli kamen zivi. Bar sam na tih preko dva prsta dosla.

Moram priznat da nisam čula za to. Čula sam za gel koji apliciraju za otvaranje i za kao ručno otvaranje kod poroda, što god to značilo...
    A jel to jako bolno? Ako će pomoći bolje možda od dripa i gela😀

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

Jelennnna
    23. Listopad 2018. 16:11

Aurora

Jelennnna

Aurora

Jelennnna

Izgleda da cu danas. Hvataju me trudovi. Ova me opet danas u 14 procackala da potakne moje trudove. Sad je pocelo malo jace krvarit, kaze da zovem kad pukne vodenjak.
    Sad sam na dva prsta.

Opa, pa zašto tako forsira? Pogotovo ak je okej plodna voda… Ma bitno da sve bude dobro i brzo! Sretnooooo!
    Moram priznat da nisam čula za to. Čula sam za gel koji apliciraju za otvaranje i za kao ručno otvaranje kod poroda, što god to značilo…

A bolno je prilicno, kratko traje mozda 2-3 minuta. Al nema sanse sad da to bez glasa odradis. Ugl, mislila sam da je ta plodna voda pregled bzvz nes ti (3 prije ove danas bila) al sad ocito to moze bit tako tezi pregled. 

Aurora
    23. Listopad 2018. 16:27

Jelennnna

Aurora

Jelennnna

Aurora

Jelennnna

Sad sam na dva prsta.

Opa, pa zašto tako forsira? Pogotovo ak je okej plodna voda… Ma bitno da sve bude dobro i brzo! Sretnooooo!
    Moram priznat da nisam čula za to. Čula sam za gel koji apliciraju za otvaranje i za kao ručno otvaranje kod poroda, što god to značilo…

A bolno je prilicno, kratko traje mozda 2-3 minuta. Al nema sanse sad da to bez glasa odradis. Ugl, mislila sam da je ta plodna voda pregled bzvz nes ti (3 prije ove danas bila) al sad ocito to moze bit tako tezi pregled.

Drži se!!! Sve za naše mrvice💕😀
    Meni su tri doktora radila amnioskopiju i jedan je bio tako bolan pregled da sam od šoka pola sata sjedila nepomično u čekaoni. Ova druga dva nisam ni osjetila... 

23. Listopad 2018. 16:58

jelena, ma tko te toliko cacka 😫
    Amnioskopija je neugodna jako i bolna bar meni, al ovisi koji dr je radi. Al zasto te tako siri ne znam 🤔
    Drzi se i PRODISI TRUD brze ces se otvarati, ne biti ko ja hhh

Palcica12
    23. Listopad 2018. 17:37

Jelena sretno!
    Mi smo dosli sa pregleda, cerviks skracen, otvorena 1cm do ovoja i glavice, posteljica je pocela stariti, kaze doktor da porod moze krenuti svaki cas ali i da mogu tako jos par dana. Uglavnom rekao je da budem u pripremi, a nama se bas ne zuri. 🤣 Ako ne rodim do petka u subotu idem na prvi TA pregled. 

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

Baby.k
    23. Listopad 2018. 17:45

I ja došla vidjeti da li je Jelena rodila, ali njenom malcu je super unutra 😊
    Žao mi je što vas ne stignem toliko pratiti, ali moj Mihael okupira cijelo moje vrijeme. Borimo se sa dojenjem preko šeširića, pa malo kombiniramo s dohranom ali ne odustajemo. Cure držite se još malo, a dotad vam šaljemo puse! 😊😘

Lenchy77
    23. Listopad 2018. 17:46

Cure, zadnjih par dana imam kao menstrualne grčeve u dijelu trbuha ispod pupka, cijeli trbuh mi je napet i baš mi je nekako težak. Beba se rita ko da je podivljala zadnjih 2 dana umjesto da se smiri sad pred porod. Da li ti grčevi znače išta da se nešto pokreće ili je to normalno?
    Malo mi je dosta pa tražim tračak nade da se nešto pokreće. Danas sam 38+5

Aurora
    23. Listopad 2018. 18:27

Lenchy77

Cure, zadnjih par dana imam kao menstrualne grčeve u dijelu trbuha ispod pupka, cijeli trbuh mi je napet i baš mi je nekako težak. Beba se rita ko da je podivljala zadnjih 2 dana umjesto da se smiri sad pred porod. Da li ti grčevi znače išta da se nešto pokreće ili je to normalno?
    Malo mi je dosta pa tražim tračak nade da se nešto pokreće. Danas sam 38+5

Ja već dosta dugo imam takve grčeve, ali nažalost ništa se ne događa😩 što ne mora značiti da je kod tebe tako. Osjećam isto bebicu da je aktivnija nego prije, a isto sam mislila da se smiri pred kraj...

lilianaa
    23. Listopad 2018. 18:52

Pozdrav svima,ja sam nova ovdje,sutra 38.tt. inace imam curicu staru tri godine koja jedva čeka svoga bracu. Kako stojite s cekanjem poroda? Ja sam rekla da se ne bojim boli vec komplikacija. Imali smo odredenih problema s proslim djetetom i nadam se da ce ovaj put biti bez raznih kontrola. Moram reci da mi je prvi porod bio savršen i nadam se da se necu razočarati sada

lilianaa
    23. Listopad 2018. 19:00

Inace,da se nadovezem na prethodne postove,meni je prvi porod krenuo dan prije s blagim menstrualnim bolovima na istom razmaku. Ako se ponavljaju na jednakom razmaku koji se s vremenom pravilno smanjuje,radi se najvjerojatnije o pravim trudovima bar je tako meni bilo. Prvo su bili na svakih 12 min,pa 8min pa 6min,4min. Sve je bilo lagano izdrzivo,imam gore menge,ali klistir me dotukao,zadnjih sat vremena je bas bolilo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.