Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crna191
    15. Listopad 2018. 17:06

Luce Cestitam na deckicu Lovri..🎉🎉
    Curke dajte mi link za grupu na fb..
    Moj M je prehlađen..ili je do suhog zraka,ne znam..sutra idemo na prvu kontrolu pa neka ga pedi detaljno ispregleda.. grčevi nas i dalje muče i tako..nemam bas vremena nešto jer između hranjenja i presvlačenja moram pospremiti i skuhati..a popodne mi je i drugi malac doma pa na mob ni ne stignem..curke čekalice još malo..brojimo sa vama do kraja

Baby.k
    15. Listopad 2018. 17:35

Evo link: https://www.facebook.com/groups/465253027326526/ 😊
    Nadam se da će maleni brzo ozdraviti i da će te se što prije riješiti grčića. 🤞🏻😊

15. Listopad 2018. 18:05

luce, cestitam ☺️💙🎊 Brz oporavak zelim!
    Mazite se i pazite 🍼
    Citam vas u pauzama izmedu dojenja, kakanja i presvalcenja 😆, al nikako uhvatiti vremena da vam napisem koju rijec.
    Cure cekalice drzim fige da se nesto pokrene i da sro prije budete sa svojim strucama i ne obazirite se sad na ovu kampanju tj ne citajte, sve ce biti ok. 
    Mi smo dobro, meni jedino malo zeljezo nisko pa trebam piti onaj heferol, ima tko iskustva s njim? Ako se dobro sjecam ima nuspojava svakakvih 🤔

sarajka
    15. Listopad 2018. 18:10

christyy i Andjeo, hvala vam. 😊 Kilogrami su sami otišli, a mislim da ima veze i sa dojenjem prvo što dosta beba odvuče sebi a drugo , dojenje stimuliše proizvodnju hormona koji potiče vračanje maternice. Ja sam prvih dana kad god bih dojila osjećala kako mi se maternica kontrahira...

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

Dea_Rene
    15. Listopad 2018. 18:23

Kike S nemam osobno iskustva ali uzimanje željeza zna zatvoriti. Netko je bio napisao je uz željezo dobro uzimati i vitamin C baš zato da ne dođe do zatvora i da bude bolja apsorpcija 

sarajka
    15. Listopad 2018. 18:24

Zna li neko kako da promjenim ovaj sticker? 😁 Maleni već ima dva tjedna , a po ovom mom je još uvijek u stomaku .😆

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

Baby.k
    15. Listopad 2018. 18:38

sarajka

Zna li neko kako da promjenim ovaj sticker? 😁 Maleni već ima dva tjedna , a po ovom mom je još uvijek u stomaku .😆

Samo klikni na taj sticker i umjesto na pregnancy klikni birthday i dalje uređuješ po želji 😊

Dija85
    15. Listopad 2018. 19:28

Cure u rađaoni sam. Pukao vodenjak trudova nemam. Primam drip. Ne otvaram se. I ovdje u Pakracu epiduralne nema. Valjda necu umrijet. 😱

Baby.k
    15. Listopad 2018. 19:48

Dija85

Cure u rađaoni sam. Pukao vodenjak trudova nemam. Primam drip. Ne otvaram se. I ovdje u Pakracu epiduralne nema. Valjda necu umrijet. 😱

Sretnooo, možeš ti to, samo hrabroo! ❤

• lidač
    15. Listopad 2018. 20:07

Ako je gel još na prodaju, ja bih uzela ostale ampule.... Kolika je cijena?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.