Curke jutros u 5:57 stigao Leon 3620 i 53 cm. Pukao mi vodenjak oko 18 sati jučer i rađaoni samo prst otvorena šalju me u sobu trudovi na 3 4 min razmaka u ponoć otvorena 5 prstiju natrag u rađaoni gdje su svi bilo super prema meni do 5 sati ujutro kada trudovi izazivaju nagon za guranjem i ja se otvorila 10. Mali rez kako oni kažu. Najbolniji dio glavica a ostalo zanemarivo jer je moje sunce bilo na meni ❤
url=https://lilypie.com]
Curke jutros u 5:57 stigao Leon 3620 i 53 cm. Pukao mi vodenjak oko 18 sati jučer i rađaoni samo prst otvorena šalju me u sobu trudovi na 3 4 min razmaka u ponoć otvorena 5 prstiju natrag u rađaoni gdje su svi bilo super prema meni do 5 sati ujutro kada trudovi izazivaju nagon za guranjem i ja se otvorila 10. Mali rez kako oni kažu. Najbolniji dio glavica a ostalo zanemarivo jer je moje sunce bilo na meni ❤
Čestitam! Leon je pravi dečko 😊💙 Želim ti brz oporavak i uživaj u svom bebiju 😊
Mara- čestitam ti ❤❤ sad uživaj sa svojim bebačem brz oporavak ti zelim
Mara čestitkee sad uzivaj u svom smotuljku 😁😁
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Cure, jel ima koja Adamex kolica? Iskustva?
Općenito što se tiče kolica, jel veliki nedostatak ako košara ispod nije zatvorena?
Christy i Issa, znači i vi ste preležale sve od dolaska do izgona? Pa to mi je baš nehumano, već sad se sva pokočim ako ležim duže od 2h, a kako će tek biti za par tjedana, većeg trbuha i pod trudovima.
Ja sam došla u Petrovu u 23:30 6 cm otvorena, u 23:50 9 cm otvorena, trudovi pravilni na 4 minute razmak a svaki trud je trajao 3 min ( nije normalno), bušili su vodenjak i u 00:10 su skužili da je došlo do abrupcije posteljice i hitan carski, u 00:37 sam rodila.
MaBo smije se lidokain u trudnoci, to dobijes i kod zubara, ali valjda moraju napisati to za trudnice
Mara cestitke i dobrodosao Leon!
Sortiraj odgovore
Najstariji