Ajme 4 nove bebice🎉🎉🎉🎉 Cestitam mamicama❤️
Joj i ja sam davno pitala Isssu za baby monitor..sad am spremila sliku ali meni stvarno ne treba..preko dana je u dnevnom samnom jer želim da se navikne na zvukove i sve a po noći spava u kolijevci kraj mene..tako sam i sa starijim radila,odvajala mu dan i noć i super je spavao..ništa mu nije smetalo po danu..
I nikad nisam zamračivala sobu po danu..
Isssa a da probaš prvo sa elastičnom maramom? Sve nosiljke ti idu od cca 4,5kg mada oni svi pišu da su od rođenja ali ne preporučuje se..elastična je ful jeftina a meni se bas isplatila..ja imam i nosiljku,malac ima preko 4,5kg Al ne mislim ga do nekih 4-5mj u nosiljku..probam ti staviti sliku,mi se već nosimo..a sve nosiljke i marame ti dolaze sa Tzv “sleepdust” kad su blizu tebe i tvog srca-pa tko ne bi zaspao💙
mery1911, mislim da hoću, a i krenulo je mlijeko pa mi je jednostavnije tu biti. Al nitko još nista ne govori. Jel se pokrece sta? koliko si sad prenila onda vec? 😫
jelena, ajme znam taj osjecaj pred kraj. Sam sebi si vise tezak, al ajde brzo ce i tvoj momak vanka 😊😇
Ja 9dana,a po njihovome 4dana. Pa sada...Evo poispadalo doli svega,sluzi iscjetka sukrvice.. Bice da je to oni cep jel😂🤣?
E da..ako bas hoces nosiljku..imaš sad novu Isara The One..predobra je i možeš je koristiti dugo dugo..
cure koje niste odmah mogle dojiti bebu jer je bila na neonatologiji, kako ste s dojenjem? meni je receno da trebam nositi mlijeko, a kako ne lezim na odjelu babinjaca nemaju one tu izdajalice i neka se sama snalazim. nitko mi nije ni objasnio kako cu s tom izdajalicom, jel ima koja savjet kakav?
Ja sam se izdajala i nosila mlijeko. Ali zato imam samo riječi hvale za Merkur, jako pomažu što se tiče dojenja i u ranim jutarnjim su znale doć do mene i provjeriti jel sve ok. Neonatologija i babinjače i sve ostalo vezano uz porode je na istom katu i nije problem odšetati do bebe, dapače gotovo svako hranjenje sam bila s njom. Meni je mlijeko tek 3 dan došlo, ali su sestre stalno provjeravale kak stojim, kak ide, kad je krenuo kolostrum na špricu smo ga skupljale dok nisam mogla sama, dakle ručnom tehnikom izdajanja. I svaki put su mi rekle koliko treba ako se povećavala količina. Poslije kad mi je baš mlijeko došlo koristila sam izdajalicu. Kako je ojačala stavljale smo ju na prsa, a ostatak je jela na bočicu izdojeno mlijeko.
Ja za nošenje je imam lildlovu maramu i frendica će mi dat ergo. Moramu ne znam montirati ali naučiti ču kada za to dođe vrijeme :) srećom pa na FB ima riječka grupa za nošenje pa ču nać nekog da mi pomogne pravilno se namontirati :D
KikeS preporučile su mi i šeširiće za dojenje od medela jel beba je premala da bi dobro uhvatila sisu, i sad ih još koristimo. A možeš tražiti posudici za izdvajanje i ručno sakupljati kao što sam ja krenula, ali mi je bilo praktičnije s izdajalicom. A ako ti treba do 20 ml mlijeka to bez frke skupiš na špricu...
Dija85 - hvala ti to je taj kao Isssin ja mislim ja sam našla ovaj stavit ću ti sliku al uzet ću taj uspjela sam preko linka otvorit ❤❤❤ hvala cure na pomoći stvarno
😁
A ma nista. 😁😊 ja isto planiram uzeti, ali kada se preselimo u svoju kucu, recimo da smo u procesu kupnje. 🎉🎊😊 biti ce puno veca od ove sićušne pa će mi to super doci
👏👏👏 jeste već našli nešto što vam se sviđa?
Da, da. Čak ju nismo htjeli ni ici pogledati jer nije u gradu nego u selu pokraj, ali gadno bi pogrijesili da nismo otisli. A i samo je 20 000 eura, a skoro pa useljiva. Malo nesto posla ima oko nje. I katnica je, tako da ce kasnije moja curica imati cijeli kat samo za sebe. Kad odluci da su joj mama i tata dosadili 😂
Stvarno nije skupa 😊 polako sredit cete glavno da je vaša..Pored kojeg grada je to? Ni ja nisam u gradu imam 7 min autom do vlaka i onda 20 min vlakom do centra grada i prije sam u gradu nego netko tko je kakti u gradu (Ako me razumiješ) 😂😂 opet ako nemam auto imam autobus a i šta ću svaki dan u centru grada kad imam sve autobusom cca 20 min (Jedino ako ti je posao u centru grada onda imaš vlak kojim dođeš prije nego autom)
Mama nam je nudila da idem živjet u grad u stan sami al smo odbili nekako kuca je kuća neznam volimo i ja I dragi kuću ja bi možda išla al on nema šanse 😏 opet kad razmislim iduće ljeto će mi dijete uživat u dvorištu imamo svoj vrt povrće za sebe posadimo tek tolko za gušt ništa špricano i jabuke cca 15 stabala nismo ih obrezali čovjek koji nam to radi se razbolio tolko su rodile da su se grane savile imaju 3 stabla tolko su lijepe i slatke dragi je danas još 3 kašete nabrao ( JA SAM DRŽALA STRAŽU 20 M DALJE AKO VIDIM STRŠLJENA 😅) od drugih pecemo pite i dijelimo 😂 i nebi to mijenjala za stan na trgu 🤣 neki dan smo se ja i prijateljica dotakle baš ove teme ona kaže da sam luda da ona nikad nebi zivjela tolko dalje od centra ..
Ja sam ti iz Novske, živjela sam i u stanu i u kući evo sada i koliko god je mala kućica, imaš pravo, kuća je kuća. Imati ću dvorište dosta veliko da se sa curicom igram što god poželi. 😊 Tako da, nadam se da će to sve ispasti ok jer tek moramo po kredit. U subotu idemo na dogovor s vlasnikom. A do grada ću imati 5 min autom, ali u selu imaju osnovnu školu od prvog do četvrtog razreda tako da je to super. I u tom selu mi žive mama i tata. 😁😁
KikeSpreporučile su mi i šeširiće za dojenje od medela jel beba je premala da bi dobro uhvatila sisu, i sad ih još koristimo. A možeš tražiti posudici za izdvajanje i ručno sakupljati kao što sam ja krenula, ali mi je bilo praktičnije s izdajalicom. A ako ti treba do 20 ml mlijeka to bez frke skupiš na špricu…
Ovo kao da se dogada u drugoj drzavi. Sve to ti je u Splitu sci fi, do toga da sama moram kupovati izdajalicu i casice za dojenje jer nisam na odjelu babinjaca jer beba nije samnom i one tu na ovom katu to nemaju. Sama se borim kako znam s tim izdajanjem, kupila u ljekarni casice i nekako ide. Svaka 3 sata mu nosim. Al mene frustrira ta cinjenica da ne mogu imat isti tretman kao i zena koja je na katu ispod npr
E da..ako bas hoces nosiljku..imaš sad novu Isara The One..predobra je i možeš je koristiti dugo dugo..
Marama je naj bolja ali to vezanje.....mislim da bi i svoje ruke zavezala 😂, pikirala sam ergobaby omni 360, od 3.2 kg a malac ima preko 4 kg, kaj misliš o njoj?
Pogledat ću ovu kaj si mi preporučila, hvala 😀
KikeS na kojem si katu ako nema izdajalice? 5.om? Ja sam bila na 4.om i imale smo izdajalicu na hodniku. Elektricnu medelinu i dolazila je ona savjetnica za dojenje- koja je btw mene toliko istiskala da se sad najezim od te boli. Sa casicama su imali problema i kad sam ja bila, bio pocetak mjeseca i nisu dobili odobrenje za narudzbe. Tko ti vodi Tea na neonatologiji?
Sortiraj odgovore
Najstariji