Merry a tretiram sa svim zivim, ne znan di bi mogla taj cvijet kamilice nac. Ne djeluje mi bas da ce se lako povuc jer je ogroman, velicine franje. Ma uzas. Prekomicno, al i kad stojim na boku pece ajme. Mislim da mi je to od zeljeza tog i sta vise ne pijem magnezij. :-(
Cvijet u ljekarni 15kn. Probaj
Ajme 4 nove bebice🎉🎉🎉🎉 Cestitam mamicama❤️
Joj i ja sam davno pitala Isssu za baby monitor..sad am spremila sliku ali meni stvarno ne treba..preko dana je u dnevnom samnom jer želim da se navikne na zvukove i sve a po noći spava u kolijevci kraj mene..tako sam i sa starijim radila,odvajala mu dan i noć i super je spavao..ništa mu nije smetalo po danu..
I nikad nisam zamračivala sobu po danu..
Isssa a da probaš prvo sa elastičnom maramom? Sve nosiljke ti idu od cca 4,5kg mada oni svi pišu da su od rođenja ali ne preporučuje se..elastična je ful jeftina a meni se bas isplatila..ja imam i nosiljku,malac ima preko 4,5kg Al ne mislim ga do nekih 4-5mj u nosiljku..probam ti staviti sliku,mi se već nosimo..a sve nosiljke i marame ti dolaze sa Tzv “sleepdust” kad su blizu tebe i tvog srca-pa tko ne bi zaspao💙

mery1911, mislim da hoću, a i krenulo je mlijeko pa mi je jednostavnije tu biti. Al nitko još nista ne govori. Jel se pokrece sta? koliko si sad prenila onda vec? 😫
jelena, ajme znam taj osjecaj pred kraj. Sam sebi si vise tezak, al ajde brzo ce i tvoj momak vanka 😊😇
Ja 9dana,a po njihovome 4dana. Pa sada...Evo poispadalo doli svega,sluzi iscjetka sukrvice.. Bice da je to oni cep jel😂🤣?
E da..ako bas hoces nosiljku..imaš sad novu Isara The One..predobra je i možeš je koristiti dugo dugo..

cure koje niste odmah mogle dojiti bebu jer je bila na neonatologiji, kako ste s dojenjem? meni je receno da trebam nositi mlijeko, a kako ne lezim na odjelu babinjaca nemaju one tu izdajalice i neka se sama snalazim. nitko mi nije ni objasnio kako cu s tom izdajalicom, jel ima koja savjet kakav?
Ja sam se izdajala i nosila mlijeko. Ali zato imam samo riječi hvale za Merkur, jako pomažu što se tiče dojenja i u ranim jutarnjim su znale doć do mene i provjeriti jel sve ok. Neonatologija i babinjače i sve ostalo vezano uz porode je na istom katu i nije problem odšetati do bebe, dapače gotovo svako hranjenje sam bila s njom. Meni je mlijeko tek 3 dan došlo, ali su sestre stalno provjeravale kak stojim, kak ide, kad je krenuo kolostrum na špricu smo ga skupljale dok nisam mogla sama, dakle ručnom tehnikom izdajanja. I svaki put su mi rekle koliko treba ako se povećavala količina. Poslije kad mi je baš mlijeko došlo koristila sam izdajalicu. Kako je ojačala stavljale smo ju na prsa, a ostatak je jela na bočicu izdojeno mlijeko.

Ja za nošenje je imam lildlovu maramu i frendica će mi dat ergo. Moramu ne znam montirati ali naučiti ču kada za to dođe vrijeme :) srećom pa na FB ima riječka grupa za nošenje pa ču nać nekog da mi pomogne pravilno se namontirati :D

KikeS preporučile su mi i šeširiće za dojenje od medela jel beba je premala da bi dobro uhvatila sisu, i sad ih još koristimo. A možeš tražiti posudici za izdvajanje i ručno sakupljati kao što sam ja krenula, ali mi je bilo praktičnije s izdajalicom. A ako ti treba do 20 ml mlijeka to bez frke skupiš na špricu...

Dija85 - hvala ti to je taj kao Isssin ja mislim ja sam našla ovaj stavit ću ti sliku al uzet ću taj uspjela sam preko linka otvorit ❤❤❤ hvala cure na pomoći stvarno
😁
A ma nista. 😁😊 ja isto planiram uzeti, ali kada se preselimo u svoju kucu, recimo da smo u procesu kupnje. 🎉🎊😊 biti ce puno veca od ove sićušne pa će mi to super doci
👏👏👏 jeste već našli nešto što vam se sviđa?
Da, da. Čak ju nismo htjeli ni ici pogledati jer nije u gradu nego u selu pokraj, ali gadno bi pogrijesili da nismo otisli. A i samo je 20 000 eura, a skoro pa useljiva. Malo nesto posla ima oko nje. I katnica je, tako da ce kasnije moja curica imati cijeli kat samo za sebe. Kad odluci da su joj mama i tata dosadili 😂
Stvarno nije skupa 😊 polako sredit cete glavno da je vaša..Pored kojeg grada je to? Ni ja nisam u gradu imam 7 min autom do vlaka i onda 20 min vlakom do centra grada i prije sam u gradu nego netko tko je kakti u gradu (Ako me razumiješ) 😂😂 opet ako nemam auto imam autobus a i šta ću svaki dan u centru grada kad imam sve autobusom cca 20 min (Jedino ako ti je posao u centru grada onda imaš vlak kojim dođeš prije nego autom)
Mama nam je nudila da idem živjet u grad u stan sami al smo odbili nekako kuca je kuća neznam volimo i ja I dragi kuću ja bi možda išla al on nema šanse 😏 opet kad razmislim iduće ljeto će mi dijete uživat u dvorištu imamo svoj vrt povrće za sebe posadimo tek tolko za gušt ništa špricano i jabuke cca 15 stabala nismo ih obrezali čovjek koji nam to radi se razbolio tolko su rodile da su se grane savile imaju 3 stabla tolko su lijepe i slatke dragi je danas još 3 kašete nabrao ( JA SAM DRŽALA STRAŽU 20 M DALJE AKO VIDIM STRŠLJENA 😅) od drugih pecemo pite i dijelimo 😂 i nebi to mijenjala za stan na trgu 🤣 neki dan smo se ja i prijateljica dotakle baš ove teme ona kaže da sam luda da ona nikad nebi zivjela tolko dalje od centra ..
Ja sam ti iz Novske, živjela sam i u stanu i u kući evo sada i koliko god je mala kućica, imaš pravo, kuća je kuća. Imati ću dvorište dosta veliko da se sa curicom igram što god poželi. 😊 Tako da, nadam se da će to sve ispasti ok jer tek moramo po kredit. U subotu idemo na dogovor s vlasnikom. A do grada ću imati 5 min autom, ali u selu imaju osnovnu školu od prvog do četvrtog razreda tako da je to super. I u tom selu mi žive mama i tata. 😁😁

KikeSpreporučile su mi i šeširiće za dojenje od medela jel beba je premala da bi dobro uhvatila sisu, i sad ih još koristimo. A možeš tražiti posudici za izdvajanje i ručno sakupljati kao što sam ja krenula, ali mi je bilo praktičnije s izdajalicom. A ako ti treba do 20 ml mlijeka to bez frke skupiš na špricu…
Ovo kao da se dogada u drugoj drzavi. Sve to ti je u Splitu sci fi, do toga da sama moram kupovati izdajalicu i casice za dojenje jer nisam na odjelu babinjaca jer beba nije samnom i one tu na ovom katu to nemaju. Sama se borim kako znam s tim izdajanjem, kupila u ljekarni casice i nekako ide. Svaka 3 sata mu nosim. Al mene frustrira ta cinjenica da ne mogu imat isti tretman kao i zena koja je na katu ispod npr
E da..ako bas hoces nosiljku..imaš sad novu Isara The One..predobra je i možeš je koristiti dugo dugo..
Marama je naj bolja ali to vezanje.....mislim da bi i svoje ruke zavezala 😂, pikirala sam ergobaby omni 360, od 3.2 kg a malac ima preko 4 kg, kaj misliš o njoj?
Pogledat ću ovu kaj si mi preporučila, hvala 😀

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji