I am so Biggg. Hahhhha. Al moj drobac je moj veseljko veeeeliiiiikiiii.
KikeS na kojem si katu ako nema izdajalice? 5.om? Ja sam bila na 4.om i imale smo izdajalicu na hodniku. Elektricnu medelinu i dolazila je ona savjetnica za dojenje- koja je btw mene toliko istiskala da se sad najezim od te boli. Sa casicama su imali problema i kad sam ja bila, bio pocetak mjeseca i nisu dobili odobrenje za narudzbe. Tko ti vodi Tea na neonatologiji?
da, na 5. sam, bas sam se razocarala, mislila sam da ce mi netko pokazat pomoc, jedna sestra kaze pij vode, druga nemoj, pa jedna masiraj, druga ne diraj samo ce. I meni ti vrag nije dao mira ja malo to masirala po par minuta kad bi se sjetila i eto ga pocelo, pa muke s izdajalicom da nemaju, pa salji mamu u dm, pa nemam kako sterilizirat bar 1.put, pa peri u onoj mlakoj vodi jer ne mogu ja to tu sterilizirat itd, ma poznata ti je vecina mog kukanja sigurno 🤦♀️
vodi ga dr Vučinović
Cureeeee
Oceli mi neko reci sta znaci ovi smedi iscjedak i sukrvica cilo jutro po gacicama?? 🤔🤔🤔
Cureeeee
Oceli mi neko reci sta znaci ovi smedi iscjedak i sukrvica cilo jutro po gacicama?? 🤔🤔🤔
Meni ti je tako bilo cojelo jutro, popodne ispao sluzni cep, kontrakcije cijeli dan i cijelu noc, drugo jutro isla roditi.
url=https://lilypie.com]
Curke nadam se da ste dobro. Nista nisam stigla procitati. Cestitam na bebicama, sigurno ih ima. Ostala sam duzna pricu s poroda. Nakon sto su me zaprimili u bolnicu, 2 prsta otvorena, tu cojelu noc kontrakcije. Ujutro pregled, 4 prsta otvorena, tusiranje i rađaona. Klistir nisu radili jer sam tu noc 5 puta bila na wc-u, a ujutro nisam jela jer mi se povracalo od bolova. Usla u rađaonu oko 10 i 20, trazila epiduralnu, dosao muz. Prokinuli vodenjak (potpuno bezbolno). Dalje se otvarala po skolski. Jos dvije ture epi, otvorila se do kraja, ali beba se nikako ne spusta u zdjelicu. Epi popusta i onda stvarno jaki trudovi. Pitam babicu sta ako se ne spusti, veli carski. Dolazi doktor, malo preko trbuha centrira bebu, veli ma ici ce to, vidim kosicu. Nalijeganje na trbuh 2x (nije bolilo) i u 4 tiskanja evo mog cupavka. Rezana jer sam pocela pucati. Unutarnji i vanjski savovi. Rodila u 18:37 i s obzirom da cijeli dan nisam jela doslovno klonula od umora. Znam da sam samo zamolila sestru da uzme bebu jer sam ja na momente spaval i bilo me strah da ce mi ispasti. Tata je prerezao pupkovinu. Meni prikljucili bocu infuzije i jos necega i tamo sam spavala dok to nije iscurilo. Odveli me u sobu, pojela nesto. Bebu mi doveli na kratko da ju stavim na cicu i odveli da se naspavam. Uglavnom, porod mi je pjesma, naspram ovog oporavka sada. Smetaju me savovi i jos uvijek sam umorna, ali ide nabolje 😊 sve pohvale za osoblje vinogradske, svi su bili apsolutno predivni. Eto nase price nakon tocno tjedan dana.
url=https://lilypie.com]
Kloke- evo mene. Još ništa. I dalje otvorena 3cm, ni milimetra vise od utorka. Imala sam 2 kontrakcije praćene bolom (kao mensteualna) ništa strašno i od tada ništa. Idući pregled u subotu. Plodna voda bistra. Vise nisam betonara ali sam zato čekalica :-)
Meri - to ti je sluzni čep - meni je isto smedje i sluzavo...
Dija85- ja za taj novac ne bih niti razmisljala. Mi smo toliko samo teren u Istri platili, a o kući možemo samo mastati dok ne otplatimo kredit za teren, a ti dobiješ useljivu kuću... kad zbrojiš lokacijsku, gradjevinsku dozvolu, sve priključke, gradnju i materijal, pa stolariju, pa onda još i opremanje, mito i takse službenicima... Sretnooooo
Baby nb1 - gle ti tog smješka... slatkis samo takav
Ja sam primjetila da se meni sin jako "ljuti" kad ga doktori uznemiravaju. Dakle, ova 2 puta koliko su mi mjerili koliko sam otvorena je doslovno podemonio. Osjetila sam točno gdje su mu ruke i noge i to istovremeno! cijeli trbuh se izobliči... Zainatio se i neće van i gotovo
Njemu je lijepo i boli ga briga
I ja s pregleda.. Sve zatvoreno.. Kaže vidim mirovala si beba se maknula.. Zadnji put ti nisam mogla prst ugurat od njene glave.. Ugl kaže kad zasmeta lezi kad ne smeta sve normalno kao i do sada.. I kontrola opet za tjedan dana.. Radila mi je bris na streptokok zbači užasno me sad iza toga peče kad idem na wc.. Jel i Vama tako bilo.. Uzela sam si prolife probiotike
Jeee ajmeeeee
Jeli ja sada cekam trudove ili??? Jebate ka da mi je prvi put,nije mi prvi put bilo ovako pa me straj.
Sortiraj odgovore
Najstariji