Zaboravila sam napisati još za bol kod pregleda... Prošli tjedan kad me pregledavali mi je prvi put bilo malo bolno, ne jako. Vidjeti ću idući put, pretpostavljam da je sad sve to dolje sve osjetljivije s vremenom.
Kalanhoja- popila sam magnezij (Mislim da sam zato dobila proljev jel oko 21h sam jela žgance s mlijekom pa na to baš magnezij 🤔) evo upravo me grči ne znam kako da ti opišem al zadnjih tjedan i pol do 2 ih imam makar do sad nisu bolne par puta se u toku kontrakcije javi neka bol ne jaka slaba do umjerena ne znam mjerim ništa nije u pravilnim razmacima..
Mogle bi biti BH kontrakcije, čitala sam da se nekima jave prije a nekima kasnije... Rekla bih da dok nisu pravilne i ako prestanu nakon nekog vremena da je to ok. Prati pokrete bebice i odmaraj i gledaj da nemaš slučajno neki čudan iscjedak ili nešto. Možda neka cura ima bolji savjet, ja nisam bas iskusna bas :/
Kalanhoja- popila sam magnezij (Mislim da sam zato dobila proljev jel oko 21h sam jela žgance s mlijekom pa na to baš magnezij 🤔) evo upravo me grči ne znam kako da ti opišem al zadnjih tjedan i pol do 2 ih imam makar do sad nisu bolne par puta se u toku kontrakcije javi neka bol ne jaka slaba do umjerena ne znam mjerim ništa nije u pravilnim razmacima..
Mogle bi biti BH kontrakcije, čitala sam da se nekima jave prije a nekima kasnije… Rekla bih da dok nisu pravilne i ako prestanu nakon nekog vremena da je to ok. Prati pokrete bebice i odmaraj i gledaj da nemaš slučajno neki čudan iscjedak ili nešto. Možda neka cura ima bolji savjet, ja nisam bas iskusna bas :/
Hvala pomogla si i više nego šta misliš jel kad sam ti pisala napravila sam si rezime svega u glavi 😊 rekla sam ginekologici za te kontrakcije pa mi je rekla da dok nisu pravili razmaci i bolni da nemora bit ništa da me mogu malo otvorit a i ne moraju baš kao što si rekla nekima počnu prije ma mene sad zbunjuje ovo šta me zaboli da nema toga nebi se brinula i već me dugo drži inače brzo popusti nakon magnezija.. ne znam dali smijem popit još jedan magnezij?
Mogle bi biti BH kontrakcije, čitala sam da se nekima jave prije a nekima kasnije… Rekla bih da dok nisu pravilne i ako prestanu nakon nekog vremena da je to ok. Prati pokrete bebice i odmaraj i gledaj da nemaš slučajno neki čudan iscjedak ili nešto. Možda neka cura ima bolji savjet, ja nisam bas iskusna bas :/
Hvala pomogla si i više nego šta misliš jel kad sam ti pisala napravila sam si rezime svega u glavi 😊 rekla sam ginekologici za te kontrakcije pa mi je rekla da dok nisu pravili razmaci i bolni da nemora bit ništa da me mogu malo otvorit a i ne moraju baš kao što si rekla nekima počnu prije ma mene sad zbunjuje ovo šta me zaboli da nema toga nebi se brinula i već me dugo drži inače brzo popusti nakon magnezija.. ne znam dali smijem popit još jedan magnezij?
Mislim da možeš još jedan magnezij, meni je prijateljica bila na strogom mirovanju od 34 tjedna i rekla je da bi znala popiti po 2 magnezija (2x300mg). Ako sutra ujutro budes imala dilema lijepo nazovi dr pa nek ti ona kaže što misli. Bolje i tako nego da si ti razbijaš glavu... 😊
Peckanje danas nakon uzimanja brisa na streptokok je rezultiralo da sam imala smeđi iscjedak.. Očito me zagrebala ili nešto od tog.. Uz izjavu ajme meni pa kako ti misliš da će onda bebina glava proći.. Ugl lagano me prpa i pokušavam pronaći način kako da se smirim kad to sve krene.. Jer sam sama u kući a prvi put rađam :)
Endzrue- smedji iscjedak je vrlo vjerojatno sukrvica kao posljedica "struganja" Čak i da je sluzni čep, ne mora značiti odmah da ćeš roditi. Imaš babywatcher, lijepo ga uzmi i neka ti bude pri ruci, namontiraj da se smiriš, broji otkucaje u minuti, prati pokrete... Sigjrna sam da će biti sve ok, ali znam da ti nije lako i sama bih bila u panici u toj situaciji. Probaj se radi mrvice smiriti da njoj ne skoči tlak. Za svaki slučaj nek ti je mob napunjen i pored tebe ali vrlo vjerojatno je dolje sve prokrvljenije.
Vidim nisam jedina nespavalica. Nadam se da ste bolje cure i da već spavate..
Endzrue- vjerojarno te malo ozlijedila ipak je to sve sada malo osjetljivije i prokrvljenije..
Baby.k - ja sam bolje sve se smirilo al sad sam se probudila na wc i onda je bebica počela štucat ☺ i sad ne mogu zaspat 😂😂
I ja prijavljujem nespavanje.
Baby.k mi se i u nespavanju pratimo 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji