Endzure isto tako je i meni sa prstima, i trne mi ruka al mi više trne desna nego ljeva. i jedino što me muči je žgaravica, al i to če proč
Otečene noge - dakle to je nepodnošljivo! Ne samo sto mi je obuća kratka nego mi je i uska a i inače imam peraju od stopala. Gležnjeve jedva da ikad i vidim. Pomaze samo povišena pozicija nogu iznad razine srca i mirovanje - ali ja se prva toga ne pridržavam... samo noću. Jutros sam išla u svojim trkaćim reebokicama u kojima imam inače dodatne Eva uloške- E i te uloške sam izvadila da utrpam svoje slonovsko stopalo unutra i rastegnula vezice skroz... I tako sam išla na pregled. Jedno vrijeme mi je kao otok malo popustio- pala sam sa kilažom bila na 80,5 kg a sad kad sam opet otekla odmah sam preko noći skočila na 82 ponovo.
Isssa- hvala ❤
Otečene noge- tamo negdje oko 17 tjedna pa je stalo sve do prije cca 2 tjedna i sad ne svaki dan al npr. Neki dan nisam mogla prsten stavit na ruku a balerinke za svadbu sam kupila 40 (to je inače moj broj) sve super dan prije ja probam haljinu i balerinke nemogu stat u njima 😂 otišla zamijenila za 41 sve ok i na svadbi desna klampa ispada lijeva žuljaaaa opet za broj da mi treba veća nakraju obje natekle i presvukla sandale 👏👏 sva sreća pa sam ih ponijela al velim za sad nije stalno danas bila u gradu malo samo natekle noge
Ima još netko da ne može više tenisice staviti na noge? Oteklooo
Hahha tenisice-kaj je to? 😂 Inače imam hobitasta stopala (tepanje moga muža😂) a sada-ajme. Birkenstock šlape na najače rastegnute je moj outfit već par mjeseci. Još divota od hormonalnog disbalansa pa miris nogu koji inače nemam..
Al da vas utješim-masa cura mi je rekla da se stopalo produži u trudnoći i ostane tako. . 😂 Pa eto ja sam inače br 40,a sad ne stanem u 42,hjeeej 😂
Znači nisam jedina... 😶
Meni bude najgore kad sjedim, ako stojim/ležim je bolje... Ako dulje sjedim samo osjetim kako me stopala svrbe s gornje strane i odmah znam da sam nabubrila.
Jučer popila čaj od maline prvi puta, bila sam milijun puta po noći piškiti, ne znam sad da li je od čaja ili slučajnost. Ima još ko da je primijetio da mu čaj potiče mokrenje? Inače mi je baš fin uz malo šećera 😊
Kalanhoja- ja ga pijem, ali, nažalost, kod mene nema taj efekt. Da bar ima da izadje ovaj višak vode... :-(
Ali ne znam jesam li ja potrefila turbo nježne doktore ili je do čaja ali onaj pregled procjene otvorenosti - svi svaki put kažu da će biti neugodno, valjda to boli, nemam pojma, uglavnom, mene ne boli i nije mo bas nešto strašno neugodan. Jel vas to boli?
Ja sam se opskrbila porođajnim gelom, čajem od maline, jedino medicu nisam uspjela masirati... sad ćemo vidjeti koliko će pomoći. MM kaže da je mene prpa više od epiziotomije nego od poroda... a kad malo razmislim, stvarno je u pravu.
Uh mene tako rokaju kontrakcije 😓 počeo me baš bolit trbuh al sam onda skužila da me i frče nakraju sam jedva stigla do wc-a 😥 pa se sve smirilo 15ak min i sad opet kontrakcije 😏
Uh mene tako rokaju kontrakcije 😓 počeo me baš bolit trbuh al sam onda skužila da me i frče nakraju sam jedva stigla do wc-a 😥 pa se sve smirilo 15ak min i sad opet kontrakcije 😏
Probaj popiti magnezija ako imas. Možda je samo crijevna viroza..? Kako se tebi čini?
Garavusa, pretpostavljam da je većinu žena strah epiziotomije, najbolje da ne razmišljamo o tome... Ako bude nužno onda je to za dobrobit naših bebica. Koliko sam čula, vrlo je bitno pravilno disati, čuvati snagu za tiskanje kad je to potrebno i surađivati s babicama.
Kalanhoja- popila sam magnezij (Mislim da sam zato dobila proljev jel oko 21h sam jela žgance s mlijekom pa na to baš magnezij 🤔) evo upravo me grči ne znam kako da ti opišem al zadnjih tjedan i pol do 2 ih imam makar do sad nisu bolne par puta se u toku kontrakcije javi neka bol ne jaka slaba do umjerena ne znam mjerim ništa nije u pravilnim razmacima..
Sortiraj odgovore
Najstariji