Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea_Rene
    04. Listopad 2018. 13:52

Garavusa  on ceka moj termin hahahah. Ja se sve nadam da če moja uraniti :) al čini mi se da se mogu samo nadat. Ko zna možda me i iznenadi pa budemo cimerice :D

• Anđeo_
    04. Listopad 2018. 14:13

Bravo za preglede sad će to ja opet imam u četvrtak kod svoje privatnice pa dalje kolko sam shvatila TA 🤔 Al to me mora poslat od hzzo-a ginekologica ako sam dobro shvatila?
    Baby.nb1- koji je to smiješak pa da se rastopiš 😍
    Trudnički tecaj- kad sam zvala za Sv.Duh već mi je bilo kasno imali u 11 mjesecu prvi slobodni termin 🤨 pa sam malo aljkava bila to sam nekako zametnula i sad gledam i ne kužim ako ću ić u dom zdravlja jel to baš mora bit po mjestu stanovanja?? Šta ću ako ne nađem Jaoo kako sam mogla na to zaboravit 🤦🏻‍♀️

• Tinkica
    04. Listopad 2018. 14:23

Endzrue

I ja s pregleda.. Sve zatvoreno.. Kaže vidim mirovala si beba se maknula.. Zadnji put ti nisam mogla prst ugurat od njene glave.. Ugl kaže kad zasmeta lezi kad ne smeta sve normalno kao i do sada.. I kontrola opet za tjedan dana.. Radila mi je bris na streptokok zbači užasno me sad iza toga peče kad idem na wc.. Jel i Vama tako bilo.. Uzela sam si prolife probiotike

Mene nije peklo ni boljelo nakon uzimanja brisa. Mozda ti je to od samog pregleda 

04. Listopad 2018. 14:27

Meri- on može ispasti i 2tjedna prije, a može i par sati prije... nema pravila. 
    Dea- to moj mali gentlemen čeka Miriam da mogu zajedno vrištati po rodilištu.  

Dea_Rene
    04. Listopad 2018. 15:05

garavusa005

Meri- on može ispasti i 2tjedna prije, a može i par sati prije… nema pravila.

hahahh :) to je to onda če se po naselju moći hvaliti kako se oni znaju još iz rodilišta :D :D

Elza
    04. Listopad 2018. 15:55

Ima još netko da ne može više tenisice staviti na noge? Oteklooo 

Dea_Rene
    04. Listopad 2018. 16:32

Kalanhoja i meni su otečena stopala al manje nego pred 2 tjedna... uspijem obut tene al su mi malo uže nego inače..prije 2 tjedna nisam niti mogla ih obut

Endzrue
    04. Listopad 2018. 17:13

Ista stvar i meni.. Meni su dvoje male.. Narasla mi noga. Al u dužinu.. Sva sreća sam jedne uzela nove za pola broja veća.. I vaga mi je danas pokazala pola kile manje a beba je bar  dobila 250g.. Znači voda definitivno.. Sad je splasnula otečenost već dobrih 10 dana kako je mrvu ohladilo.. Jedina tegoba je ukočenost prstiju i trnjenje na rukama. Sve ostalo odlično

Isssa
    04. Listopad 2018. 17:14

Anđeo_

Bravo za preglede sad će to ja opet imam u četvrtak kod svoje privatnice pa dalje kolko sam shvatila TA 🤔 Al to me mora poslat od hzzo-a ginekologica ako sam dobro shvatila?
    Baby.nb1- koji je to smiješak pa da se rastopiš 😍
    Trudnički tecaj- kad sam zvala za Sv.Duh već mi je bilo kasno imali u 11 mjesecu prvi slobodni termin 🤨 pa sam malo aljkava bila to sam nekako zametnula i sad gledam i ne kužim ako ću ić u dom zdravlja jel to baš mora bit po mjestu stanovanja?? Šta ću ako ne nađem Jaoo kako sam mogla na to zaboravit 🤦🏻‍♀️

Možeš ići gdje god hoćeš na trudnički, u koji god dom zdravlja, mi smo iz Zaprešića išli na baruna Filipovića, šta je totalno drugi grad

04. Listopad 2018. 17:41

Dea_Rene

garavusa005

Meri- on može ispasti i 2tjedna prije, a može i par sati prije… nema pravila.

hahahh :) to je to onda če se po naselju moći hvaliti kako se oni znaju još iz rodilišta :D :D

Daaaaaaa tooooo! Ono mi smo si besties još iz rodilišta... :-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.