Jeee ajmeeeee
Jeli ja sada cekam trudove ili??? Jebate ka da mi je prvi put,nije mi prvi put bilo ovako pa me straj.
Garavusa on ceka moj termin hahahah. Ja se sve nadam da če moja uraniti :) al čini mi se da se mogu samo nadat. Ko zna možda me i iznenadi pa budemo cimerice :D

Bravo za preglede sad će to ja opet imam u četvrtak kod svoje privatnice pa dalje kolko sam shvatila TA 🤔 Al to me mora poslat od hzzo-a ginekologica ako sam dobro shvatila?
Baby.nb1- koji je to smiješak pa da se rastopiš 😍
Trudnički tecaj- kad sam zvala za Sv.Duh već mi je bilo kasno imali u 11 mjesecu prvi slobodni termin 🤨 pa sam malo aljkava bila to sam nekako zametnula i sad gledam i ne kužim ako ću ić u dom zdravlja jel to baš mora bit po mjestu stanovanja?? Šta ću ako ne nađem Jaoo kako sam mogla na to zaboravit 🤦🏻♀️

I ja s pregleda.. Sve zatvoreno.. Kaže vidim mirovala si beba se maknula.. Zadnji put ti nisam mogla prst ugurat od njene glave.. Ugl kaže kad zasmeta lezi kad ne smeta sve normalno kao i do sada.. I kontrola opet za tjedan dana.. Radila mi je bris na streptokok zbači užasno me sad iza toga peče kad idem na wc.. Jel i Vama tako bilo.. Uzela sam si prolife probiotike
Mene nije peklo ni boljelo nakon uzimanja brisa. Mozda ti je to od samog pregleda
Meri- on može ispasti i 2tjedna prije, a može i par sati prije... nema pravila.
Dea- to moj mali gentlemen čeka Miriam da mogu zajedno vrištati po rodilištu.
Meri- on može ispasti i 2tjedna prije, a može i par sati prije… nema pravila.
Dea- to moj mali gentlemen čeka Miriam da mogu zajedno vrištati po rodilištu.
hahahh :) to je to onda če se po naselju moći hvaliti kako se oni znaju još iz rodilišta :D :D

Kalanhoja i meni su otečena stopala al manje nego pred 2 tjedna... uspijem obut tene al su mi malo uže nego inače..prije 2 tjedna nisam niti mogla ih obut

Ista stvar i meni.. Meni su dvoje male.. Narasla mi noga. Al u dužinu.. Sva sreća sam jedne uzela nove za pola broja veća.. I vaga mi je danas pokazala pola kile manje a beba je bar dobila 250g.. Znači voda definitivno.. Sad je splasnula otečenost već dobrih 10 dana kako je mrvu ohladilo.. Jedina tegoba je ukočenost prstiju i trnjenje na rukama. Sve ostalo odlično
Bravo za preglede sad će to ja opet imam u četvrtak kod svoje privatnice pa dalje kolko sam shvatila TA 🤔 Al to me mora poslat od hzzo-a ginekologica ako sam dobro shvatila?
Baby.nb1- koji je to smiješak pa da se rastopiš 😍
Trudnički tecaj- kad sam zvala za Sv.Duh već mi je bilo kasno imali u 11 mjesecu prvi slobodni termin 🤨 pa sam malo aljkava bila to sam nekako zametnula i sad gledam i ne kužim ako ću ić u dom zdravlja jel to baš mora bit po mjestu stanovanja?? Šta ću ako ne nađem Jaoo kako sam mogla na to zaboravit 🤦🏻♀️
Možeš ići gdje god hoćeš na trudnički, u koji god dom zdravlja, mi smo iz Zaprešića išli na baruna Filipovića, šta je totalno drugi grad

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji