Garavusa on ceka moj termin hahahah. Ja se sve nadam da če moja uraniti :) al čini mi se da se mogu samo nadat. Ko zna možda me i iznenadi pa budemo cimerice :D
Bravo za preglede sad će to ja opet imam u četvrtak kod svoje privatnice pa dalje kolko sam shvatila TA 🤔 Al to me mora poslat od hzzo-a ginekologica ako sam dobro shvatila?
Baby.nb1- koji je to smiješak pa da se rastopiš 😍
Trudnički tecaj- kad sam zvala za Sv.Duh već mi je bilo kasno imali u 11 mjesecu prvi slobodni termin 🤨 pa sam malo aljkava bila to sam nekako zametnula i sad gledam i ne kužim ako ću ić u dom zdravlja jel to baš mora bit po mjestu stanovanja?? Šta ću ako ne nađem Jaoo kako sam mogla na to zaboravit 🤦🏻♀️
I ja s pregleda.. Sve zatvoreno.. Kaže vidim mirovala si beba se maknula.. Zadnji put ti nisam mogla prst ugurat od njene glave.. Ugl kaže kad zasmeta lezi kad ne smeta sve normalno kao i do sada.. I kontrola opet za tjedan dana.. Radila mi je bris na streptokok zbači užasno me sad iza toga peče kad idem na wc.. Jel i Vama tako bilo.. Uzela sam si prolife probiotike
Mene nije peklo ni boljelo nakon uzimanja brisa. Mozda ti je to od samog pregleda
Meri- on može ispasti i 2tjedna prije, a može i par sati prije... nema pravila.
Dea- to moj mali gentlemen čeka Miriam da mogu zajedno vrištati po rodilištu.
Meri- on može ispasti i 2tjedna prije, a može i par sati prije… nema pravila.
hahahh :) to je to onda če se po naselju moći hvaliti kako se oni znaju još iz rodilišta :D :D
Kalanhoja i meni su otečena stopala al manje nego pred 2 tjedna... uspijem obut tene al su mi malo uže nego inače..prije 2 tjedna nisam niti mogla ih obut
Ista stvar i meni.. Meni su dvoje male.. Narasla mi noga. Al u dužinu.. Sva sreća sam jedne uzela nove za pola broja veća.. I vaga mi je danas pokazala pola kile manje a beba je bar dobila 250g.. Znači voda definitivno.. Sad je splasnula otečenost već dobrih 10 dana kako je mrvu ohladilo.. Jedina tegoba je ukočenost prstiju i trnjenje na rukama. Sve ostalo odlično
Bravo za preglede sad će to ja opet imam u četvrtak kod svoje privatnice pa dalje kolko sam shvatila TA 🤔 Al to me mora poslat od hzzo-a ginekologica ako sam dobro shvatila?
Baby.nb1- koji je to smiješak pa da se rastopiš 😍
Trudnički tecaj- kad sam zvala za Sv.Duh već mi je bilo kasno imali u 11 mjesecu prvi slobodni termin 🤨 pa sam malo aljkava bila to sam nekako zametnula i sad gledam i ne kužim ako ću ić u dom zdravlja jel to baš mora bit po mjestu stanovanja?? Šta ću ako ne nađem Jaoo kako sam mogla na to zaboravit 🤦🏻♀️
Možeš ići gdje god hoćeš na trudnički, u koji god dom zdravlja, mi smo iz Zaprešića išli na baruna Filipovića, šta je totalno drugi grad
Meri- on može ispasti i 2tjedna prije, a može i par sati prije… nema pravila.
hahahh :) to je to onda če se po naselju moći hvaliti kako se oni znaju još iz rodilišta :D :D
Daaaaaaa tooooo! Ono mi smo si besties još iz rodilišta... :-)
Sortiraj odgovore
Najstariji