Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Listopad 2018. 23:14

Kloke- ispao mi sluzni čep  i mislim da sam osjetila prvi trud. Blagi... ništa strašno, kao menstrualna bol praćena kontrakcijom... već nekih 45min čekam, nije se takav praćen bolom ponovio ali ove bezbolne kontrakcije osjetim i on se miče... nije bas da se umirio kako bi kao trebao pred porod tako da mislim da će još biti unutra, a opet... stalno mi se mota pitanje - je li to to?!?! 

• Anđeo_
    03. Listopad 2018. 23:27

Isssa- nikako nemogu naći taj model ☹😭

• Anđeo_
    03. Listopad 2018. 23:32

Garavusa005- nešto se sprema, mislim da je netko napisao da službi čep može ispast i par dana pred porod al ti si tu oko termina  držim 🤞🤞🤞🤞,  sad prati 😁

03. Listopad 2018. 23:55

garavusa, sad cu ti reci ono sto sam mrzila cijelu trudnoću: znat ces kad je to to 😎
    posto si u terminu sad bi to brzo moglo, i meni je ispao par dana prije. Prati razmake, mene je spasila aplikacija contractions counter tako nesto, ugl. kad je trud stisnes i kad prestane opet i on sam racuna koliko traje i koji su razmaci. Sretno i drzi se! 

Dija85
    04. Listopad 2018. 00:06

Anđeo_

Isssa- nikako nemogu naći taj model ☹😭

Mislim da će ti se svidjeti 3.2 pollice Wireless Video Baby Monitor a Colori Ad Alta Risoluzione Del Bambino Nanny Security Camera Night Vision Monitoraggio della Temperatura. Dodaj na svoj popis želja!

www.wish.com/share/31759dgunb ne znam da li mozes otvoriti link ali evo ja sam nasla isti takav ili upisi u trazilicu wisha - intercom baby , tak sam ja i izbaci dolje, malo nize isti kao Isssin

• Anđeo_
    04. Listopad 2018. 00:14

Dija85 - hvala ti to je taj kao Isssin ja mislim ja sam našla ovaj stavit ću ti sliku al uzet ću taj uspjela sam preko linka otvorit ❤❤❤ hvala cure na pomoći stvarno

😁

Dija85
    04. Listopad 2018. 00:23

Anđeo_

Dija85 - hvala ti to je taj kao Isssin ja mislim ja sam našla ovaj stavit ću ti sliku al uzet ću taj uspjela sam preko linka otvorit ❤❤❤ hvala cure na pomoći stvarno
    😁

A ma nista. 😁😊 ja isto planiram uzeti, ali kada se preselimo u svoju kucu, recimo da smo u procesu kupnje. 🎉🎊😊 biti ce puno veca od ove sićušne pa će mi to super doci

• Anđeo_
    04. Listopad 2018. 00:33

Dija85

Anđeo_

😁

A ma nista. 😁😊 ja isto planiram uzeti, ali kada se preselimo u svoju kucu, recimo da smo u procesu kupnje. 🎉🎊😊 biti ce puno veca od ove sićušne pa će mi to super doci

👏👏👏 jeste već našli nešto što vam se sviđa? 

Dija85
    04. Listopad 2018. 00:41

Anđeo_

Dija85

Anđeo_

😁

Da, da. Čak ju nismo htjeli ni ici pogledati jer nije u gradu nego u selu pokraj, ali gadno bi pogrijesili da nismo otisli. A i samo je 20 000 eura, a skoro pa useljiva. Malo nesto posla ima oko nje. I katnica je, tako da ce kasnije moja curica imati cijeli kat samo za sebe. Kad odluci da su joj mama i tata dosadili 😂

• Anđeo_
    04. Listopad 2018. 00:55

Dija85

Anđeo_

Dija85

Anđeo_

😁

Da, da. Čak ju nismo htjeli ni ici pogledati jer nije u gradu nego u selu pokraj, ali gadno bi pogrijesili da nismo otisli. A i samo je 20 000 eura, a skoro pa useljiva. Malo nesto posla ima oko nje. I katnica je, tako da ce kasnije moja curica imati cijeli kat samo za sebe. Kad odluci da su joj mama i tata dosadili 😂

Stvarno nije skupa 😊 polako sredit cete glavno da je vaša..Pored kojeg grada je to? Ni ja nisam u gradu imam 7 min autom do vlaka i onda 20 min vlakom do centra grada i prije sam u gradu nego netko tko je kakti u gradu (Ako me razumiješ) 😂😂 opet ako nemam auto imam autobus a i šta ću svaki dan u centru grada kad imam sve autobusom cca 20 min (Jedino ako ti je posao u centru grada onda imaš vlak kojim dođeš prije nego autom)
    Mama nam je nudila da idem živjet u grad u stan sami al smo odbili nekako kuca je kuća neznam volimo i ja I dragi kuću ja bi možda išla al on nema šanse 😏 opet kad razmislim iduće ljeto će mi dijete uživat u dvorištu imamo svoj vrt povrće za sebe posadimo tek tolko za gušt ništa špricano i jabuke cca 15 stabala nismo ih obrezali čovjek koji nam to radi se razbolio tolko su rodile da su se grane savile imaju 3  stabla tolko su lijepe i slatke dragi je danas još 3 kašete nabrao ( JA SAM DRŽALA STRAŽU 20 M DALJE AKO VIDIM STRŠLJENA 😅)  od drugih pecemo pite i dijelimo 😂   i nebi to mijenjala za stan na trgu 🤣 neki dan smo se ja i prijateljica dotakle baš ove teme ona kaže da sam luda da ona nikad nebi zivjela tolko dalje od centra  ..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.