Monitor je stvarnooo genijalan.. Kad se dragi vrati provjerit ćemo pa vidjet šta i on misli...uzela bi ga odmah svakako da imam veće prostorije al ovako se sve čuje iako me nećka da bi mi moglo biti od pomoći narednih par godina.. Lako sad na početku
Kloke- ispao mi sluzni čep i mislim da sam osjetila prvi trud. Blagi... ništa strašno, kao menstrualna bol praćena kontrakcijom... već nekih 45min čekam, nije se takav praćen bolom ponovio ali ove bezbolne kontrakcije osjetim i on se miče... nije bas da se umirio kako bi kao trebao pred porod tako da mislim da će još biti unutra, a opet... stalno mi se mota pitanje - je li to to?!?!
Garavusa005- nešto se sprema, mislim da je netko napisao da službi čep može ispast i par dana pred porod al ti si tu oko termina držim 🤞🤞🤞🤞, sad prati 😁

garavusa, sad cu ti reci ono sto sam mrzila cijelu trudnoću: znat ces kad je to to 😎
posto si u terminu sad bi to brzo moglo, i meni je ispao par dana prije. Prati razmake, mene je spasila aplikacija contractions counter tako nesto, ugl. kad je trud stisnes i kad prestane opet i on sam racuna koliko traje i koji su razmaci. Sretno i drzi se!
Isssa- nikako nemogu naći taj model ☹😭
Mislim da će ti se svidjeti 3.2 pollice Wireless Video Baby Monitor a Colori Ad Alta Risoluzione Del Bambino Nanny Security Camera Night Vision Monitoraggio della Temperatura. Dodaj na svoj popis želja!
www.wish.com/share/31759dgunb ne znam da li mozes otvoriti link ali evo ja sam nasla isti takav ili upisi u trazilicu wisha - intercom baby , tak sam ja i izbaci dolje, malo nize isti kao Isssin

Dija85 - hvala ti to je taj kao Isssin ja mislim ja sam našla ovaj stavit ću ti sliku al uzet ću taj uspjela sam preko linka otvorit ❤❤❤ hvala cure na pomoći stvarno

😁

Dija85 - hvala ti to je taj kao Isssin ja mislim ja sam našla ovaj stavit ću ti sliku al uzet ću taj uspjela sam preko linka otvorit ❤❤❤ hvala cure na pomoći stvarno
😁
A ma nista. 😁😊 ja isto planiram uzeti, ali kada se preselimo u svoju kucu, recimo da smo u procesu kupnje. 🎉🎊😊 biti ce puno veca od ove sićušne pa će mi to super doci

😁
A ma nista. 😁😊 ja isto planiram uzeti, ali kada se preselimo u svoju kucu, recimo da smo u procesu kupnje. 🎉🎊😊 biti ce puno veca od ove sićušne pa će mi to super doci
👏👏👏 jeste već našli nešto što vam se sviđa?

😁
👏👏👏 jeste već našli nešto što vam se sviđa?
Da, da. Čak ju nismo htjeli ni ici pogledati jer nije u gradu nego u selu pokraj, ali gadno bi pogrijesili da nismo otisli. A i samo je 20 000 eura, a skoro pa useljiva. Malo nesto posla ima oko nje. I katnica je, tako da ce kasnije moja curica imati cijeli kat samo za sebe. Kad odluci da su joj mama i tata dosadili 😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji