Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    joNNa
    03. Listopad 2018. 16:02

Teta90

Uspjela sam procitati par stranica zaostaka i vidjeti da je puno bebica doslo, cestitam svima, a mamama zelim brz oporavak!
    Nama je stigao decko u ponedjeljak, carskim rezom. Iznenadio nas je koliko je narastao, ima 3kg i 49cm, sve je proslo super, jucer smo dojili i rez vec manje boli :)
    Hvala sto mislite na nas, saljemo slinave puse! 😘😘

Aaaa deckic bas je veliki. Super da je sve uredu. Cestitam uzivajte. ❤️💐Kako ce se zvati tj kako se zove ? Ovdje u Swe imas 3 mjeseca vremena da razmislis za ime, ustvari imas i vise mozda do 6 mjeseci kasnije dobijes opomenu i kaznu neku malu ako ne prijavis do 6 mjeseci 🙂

03. Listopad 2018. 16:27

cure koje niste odmah mogle dojiti bebu jer je bila na neonatologiji, kako ste s dojenjem? meni je receno da trebam nositi mlijeko, a kako ne lezim na odjelu babinjaca nemaju one tu izdajalice i neka se sama snalazim. nitko mi nije ni objasnio kako cu s tom izdajalicom, jel ima koja savjet kakav? 

• mery1911
    03. Listopad 2018. 16:34

KikeS

cure koje niste odmah mogle dojiti bebu jer je bila na neonatologiji, kako ste s dojenjem? meni je receno da trebam nositi mlijeko, a kako ne lezim na odjelu babinjaca nemaju one tu izdajalice i neka se sama snalazim. nitko mi nije ni objasnio kako cu s tom izdajalicom, jel ima koja savjet kakav?

Ja se na zalost nikad nisam izdajala. U biti ne znam jeli na sricu ili zalost. Jeli ti ima tko donit izdajalicu?? Posuditi? 

• LaFemme
    03. Listopad 2018. 16:41

Evo i mene s pregleda u TA. Sve ok. I dalje prst otvorena i ctg u redu. Procjena težine bebe je 2900g. Kaže doktorica da će beba biti sitnija, ali da je to sve ok.

• LaFemme
    03. Listopad 2018. 16:42

Baby.k

Mi smo se danas išli fotkati dok smo još 2u1 😊😊 Jedva čekam da vidim slike!

Kako preslatko  

Baby.k
    03. Listopad 2018. 17:00

LaFemme

Evo i mene s pregleda u TA. Sve ok. I dalje prst otvorena i ctg u redu. Procjena težine bebe je 2900g. Kaže doktorica da će beba biti sitnija, ali da je to sve ok.

Bravo za pregled 😊😊

Endzrue
    03. Listopad 2018. 17:04

Ja imam baby monitor.. Prekjučer ju nisam mogla probudit sa guranjem kako je inače divlja i upalila sam ga i kako sam čula otkucaje tako je gospođica samo pružila nogu... Baby watcher mi je bio jako koristan pogotovo u početku a i sad na kraju ću ga koristit za evo ovakve stvari 

• ian1910
    03. Listopad 2018. 17:20

Cestitam svim mamicama!!
    Teta tko ti je radio carski???

• Tinkica
    03. Listopad 2018. 17:28

Pozdrav cure! 
    Evo da se i mi malo javimo. Nastojim vas citati redovito. Svakakvih obaveza je bilo ... od pisanja završnog rada, do preseljenja u drugi stan, traženja namještaja... Po cijele dane na nogama od jutra do mraka ... Više me umorilo psihički nego fizičkiSrećom od tegoba jedino povremene žgaravice i unatrag nekoliko dana počele noge naoticati. 
    Prošli tjedan na pregledu sa 34+6 bebica izmjerena na 2550 grama . Iduci pregled u TA. Termin po ZM 29.10., ali obzirom na ovulaciju i dulje cikluse mislim da će par dana kasnije. Teta90 čestitam ti na bebici  Ako uspiješ pročitati, molim te, dodaj nas u tablicu, ako ćeš ažurirati.
    Čestitam svim mamama koje su rodile svoje bebice 

• Tinkica
    03. Listopad 2018. 17:40

Lenchy77

Luca95

Cure ja ko hrčak danju spavam, noću nikako…🤣🤣🤣 danas kontrola u Vinogradskoj, ima još koja da će tamo roditi? Da tražim procjenu bebine težine? ne znam već 4 tjedana kakvo je stanje. Sutra je termin, mislila sam da ću dočekati neke tegobe da mogu reci jedva čekam roditi ali ništa meni super cijelu trudnoću od prvoga dana 😁😁 imala sam natečene noge par dana čim sam malo prohodala prošlo me je, cirkulacija proradila…ja sam svoju torbu za rodilište spremila prije desetak dana 🤣🤣🤣 danas će opet viriti dolje ko gusar kroz onu cijev i gledati plodnu vodu, ne volim preglede ……..

Ja ću u Vinogradsku, prvi pregled imam tamo 11.10.,termin mi 31.10.:)

Lenchy77 kad si se naručila? Ja sam danas poslala e-mailom uputnicu, pa da znam kad otprilike mogu ocekivati da ce mi dati termin pregleda.
    Možda se i sretnemo tamo negdje, obzirom da smo jako blizu s terminima poroda. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.