Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mara1992
    03. Listopad 2018. 13:04

Amy Anusha Teta i Tincio čestitam 

url=https://lilypie.com]

Jelennnna
    03. Listopad 2018. 13:11

mery1911

Jelennnna

Merry bolje da si doma, tamo bi jo

Benzonica mi opet bila,srice moje. Rekla mi je da dokle joj ne dovedem maloga od 9g.da mi ne viruje da sam rodila🤣😂…da sam em zasivena od prvoga puta vrhunski em da po kostima i njoj gospojici🙄 parim prvorotkinja. Lipo je to ka cut,ALI ne zelim radat opet 18uri!!!

Hahhhha, koji show. Nikad nisam razmisljala o tom, al oni vjerojatno imaju misljenje o tom kakvo ti je stanje dolje. XD 
    Po meni je najbitnije kako te zasije. Jedna poznanica nedavno rodila mislim 03.09., vec okolo po vcrama i kinu, seta svaki dan, preko 25 savova indukcija. Samo prvi tjedan je bila bzvz, iako je i tad isla do svojih na rucak i ostalo.  A npr neko s 5-6 ne moze nista ni sist posteno vise od misec dana. 

03. Listopad 2018. 13:36

Lenchi77- meni je isto u 9mj vise meskoljenje nego udaranje. Tu i tamo kad se uplaši nečega, počne se ritati... recimo, jučer na pregledu plodne vode je podemonio jedva sam se ustala sa kreveta. Ali inače samo osjetim malo... kao malo da protegne rukocu ili nogicu ali nisu onako oštri udarci. Ako ti je sumnjivo, slušaj intuiciju. Ja svome već znam obrasce- budi se na sladoled, čokoladu, umiruje se kad mu tata priča, pa ako mi je ista sumnjivo - ja navalim po frižideru i ormarićima. Je da poslije umirem od zgaravice ali barem umirim živce 

• mery1911
    03. Listopad 2018. 14:19

Jelennnna

mery1911

Jelennnna

Merry bolje da si doma, tamo bi jo

Benzonica mi opet bila,srice moje. Rekla mi je da dokle joj ne dovedem maloga od 9g.da mi ne viruje da sam rodila🤣😂…da sam em zasivena od prvoga puta vrhunski em da po kostima i njoj gospojici🙄 parim prvorotkinja. Lipo je to ka cut,ALI ne zelim radat opet 18uri!!!

Hahhhha, koji show. Nikad nisam razmisljala o tom, al oni vjerojatno imaju misljenje o tom kakvo ti je stanje dolje. XD
    Po meni je najbitnije kako te zasije. Jedna poznanica nedavno rodila mislim 03.09., vec okolo po vcrama i kinu, seta svaki dan, preko 25 savova indukcija. Samo prvi tjedan je bila bzvz, iako je i tad isla do svojih na rucak i ostalo. A npr neko s 5-6 ne moze nista ni sist posteno vise od misec dana.

Ja stvarno prvi put nisam za nista bila,i dosta sam popucala i sve. Ali eto dr.kaze da to nikad covik nebi reka. A bia mi je prvi put dr.Mimica...i sada ce neko rec da nije bitno tko ti je eh bas nije. Mimica je strucan ginekolog to se zna. Di ti Jelena vodis trudnocu?

Jelennnna
    03. Listopad 2018. 14:36

Mery 1911 ja sam inace u Karmen Cerskov u Sucurcu, a sad sam vec dosta vrimena kod njih u Malešice (kako mi se sredinom trudnoce iskompliciralo niska posteljica plus krvarenje sama sam se kod nje prebacila).
    Imas srece onda da te potrefio Mimica, jednom na pregledu su bile specijalizantice meni i rekle da nekad kad je guzva njima daju to sivanje nakon. Mislim moraju se one na nekom "ucit", al bolje onda ne znat da je neko tako kratko u tom. A opet, nekad ce neko novi bit 10 puta oprezniji od nekog uhodanog.

03. Listopad 2018. 14:40

Amy, Anusha, Teta i Tinchy - čestitam na smotuljcima. Oporavite se brzo, a bebicama želim dug i sretan život. 
    Dea ti ćeš doslovno iz teretane u rodilište! Luda si skroz! 
    Kod mene ništa novo... termin službeno premašen... ja ne osjećam ništa osim frustraciju sa izgledom stana.. pokusavam to dovesti u red ali nikako... imam osjećaj da samo prevrćem s jedne hrpe na drugu 

03. Listopad 2018. 14:50

Jelennnna

Mery 1911 ja sam inace u Karmen Cerskov u Sucurcu, a sad sam vec dosta vrimena kod njih u Malešice (kako mi se sredinom trudnoce iskompliciralo niska posteljica plus krvarenje sama sam se kod nje prebacila).
    Imas srece onda da te potrefio Mimica, jednom na pregledu su bile specijalizantice meni i rekle da nekad kad je guzva njima daju to sivanje nakon. Mislim moraju se one na nekom "ucit", al bolje onda ne znat da je neko tako kratko u tom. A opet, nekad ce neko novi bit 10 puta oprezniji od nekog uhodanog.

da! zato je mene sila neka ultra nervozna specijalizantica pritom razvlaceci zvaku po ustima 🙄 al kazu da to dolje ok izgleda, sta god ok znacilo 😆😆😆 ja samo znam da ne mogu i dalje sjest ni hodat 🤦‍♀️

• mery1911
    03. Listopad 2018. 15:17

KikeS

Jelennnna

da! zato je mene sila neka ultra nervozna specijalizantica pritom razvlaceci zvaku po ustima 🙄 al kazu da to dolje ok izgleda, sta god ok znacilo 😆😆😆 ja samo znam da ne mogu i dalje sjest ni hodat 🤦‍♀️

Nisam ni ja mogla dugo,bas dugo. I sex prva 2 3 puta je bia horor filmmm. Ali na kraju eto kao da je posa Mimica lipo odradia,Benzonica meni hahaha. A ja njoj zato i imam 6g mladeg partnera jer se drzim u svim poljima tijela i glave🤣🤣🤣😋😋

• Anđeo_
    03. Listopad 2018. 15:33

Isssa- mislim da si ti napisala jednom (Ako nisam šta pomiješala sorry ak jesam) da ćeš stavit sliku kakav je tvoj baby monitor nemoras stavit sliku 😂 al daj sad is prve ruke kakav ti se čini u praksi? ❤

Baby.k
    03. Listopad 2018. 15:55

Mi smo se danas išli fotkati dok smo još 2u1 😊😊 Jedva čekam da vidim slike!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.