Teta, amy, anusha, Tincio cestitke na bebicama!!
Cure koje ste prijavljivale bebe preko egradana, jeste uspjele? Kakva su iskustva?
Nama je bila patronazna danas i Antonio je vratio porodajnu tezinu tak da smo super.
KikeS ajme koliko savova, ne znam jesi ti rekla da bi pogledala ili koja druga cura, ali NE GLEDATI DOLJE NAKON SIVANJA I EPIZIOTOMIJE, vjerujte da ne zelite to vidjeti, plakat ce vam se
Evo mene s aminoskopije😡😡
2ipo prsta,i doma aj. Hahaha🤬🤬🤬
Stvarno mi je pun k...svega eto,pocinje mi na zivce udarat sve ovo skupa. Ali mene bolii ajme doli,to su ludacki bolovi pa ja hodat ne mogu vise.😢😢
Teta, amy, anusha, Tincio cestitke na bebicama!!
Cure koje ste prijavljivale bebe preko egradana, jeste uspjele? Kakva su iskustva?
Nama je bila patronazna danas i Antonio je vratio porodajnu tezinu tak da smo super.
KikeS ajme koliko savova, ne znam jesi ti rekla da bi pogledala ili koja druga cura, ali NE GLEDATI DOLJE NAKON SIVANJA I EPIZIOTOMIJE, vjerujte da ne zelite to vidjeti, plakat ce vam se
Evo mi jucer prijavili Helenu putem e gradana. Sad se ceka provjera podataka i odobrenje. Pise u roku od 2-5 dana. I naknadu od drzave prijavila . Ful jednostavno..imas dobar wizard koji sam pratis korak po korak. Ako te nesto detaljno zanima, pitaj.
I da, cestitke curkama koje su rodile!💖💖🎉🎉
Mery pa sto tw nisu ostavili ako te tako jako boli?!?
I da, cestitke curkama koje su rodile!💖💖🎉🎉
Mery pa sto tw nisu ostavili ako te tako jako boli?!?
Nisu trudovi. Ma i bolje da sam kuci. Ali doma samnista se ne dogada a boli me,mislim ne mogu setat,ne mogu nista. Acilu noc budem budna koliko me boli oni menstrualni bolovi.
Ajmeee 4 bebice ❤❤❤❤
Amy, anusha, Teta, Tincio- čestitam vam brz oporavak želim
LaFemme- ista stvar kod mene jedan dan sve super misli pozitiva samo ma top, drugi dan sva puna nekih pitanja ono bolje ne izgovarat 😏
Ja bas ne stignem pratiti, ali vidim da ima puno novih bebica! Cure cestitam vam, bebicama zelim sve najbolje, a novim mamicama zelim sto brzi oporavak!
Merry bolje da si doma, tamo bi jos vise bila u tom da te boli. Proc ce i ovo. Jos maloo
Merry bolje da si doma, tamo bi jos vise bila u tom da te boli. Proc ce i ovo. Jos maloo
Benzonica mi opet bila,srice moje. Rekla mi je da dokle joj ne dovedem maloga od 9g.da mi ne viruje da sam rodila🤣😂...da sam em zasivena od prvoga puta vrhunski em da po kostima i njoj gospojici🙄 parim prvorotkinja. Lipo je to ka cut,ALI ne zelim radat opet 18uri!!!
Opet ja s pitanjima:
Ušla sam u 36ti tjedan, zadnjih dva dana su se pokreti bebe smanjili. Osjećam da me udara al je to full lagano i nježno naspram kak je znala. Da li se i kod vas to tako događalo? Znam da se umire pred kraj zbog manjka prostora ali neznam da li spadam s 36 tj već pred kraj? Meni nekako još rano za to :/
Sortiraj odgovore
Najstariji