Ajme cure ja ujutro idem na aminoskopiju opet. Ufff ja se nadam da da bi skoro to moglo biti to…jer boli mee i za nista sam skroz…A i strah me je jako😏😞
Provaj imat u glavi da su drugi porodi laksi no prvi ili sl. Meni vec sad nije svejedno. Ma samo da to vec jednom prodje.
KikeS glavno da nisi cilo vrime sama bila. A virujen dau tim okolnostima ti nije ni do pratnje ni do ikoga, jedva cekas kraj.
isssa, tako su mi rekli dok me sivali, ne zelim ja ni gledat stanje pipi jer nisam bas sposobna za sok 😅
mery, javi stanje 💪 mozda se vidimo 😁 ne boj se! bit ce sve dobro 😇
Znaš kak muški kažu "molim jedan za tatu" 😂
andeo, Split.
hahaha isssa 😁😆😆😆🙈
jelena, da! sam osjecaj sigurnosti
Looda_vila nisam ja ni krocila u predradaonu, samo u onu prostorijicu di je komp i uzmu ti podatke i di ti naprave ctg i onda pregled tam na stolu di ti rade pregled i prije nego te zaprime i posalju u predradaonu. Zapravo je dosta glasno Anda pojacala ctg tako da sam jedva i dr.Tupeka cula kad me ispitivao, ali on je bio u radaoni i sljedeci cetvrtak kad sam radala, samo je na carskom bio. Vidjela sam bebice s carskog kak su lijepe kad se rode, glavice okrugle i uopce nimalo bebe smezurane ko ovi koji izadu malo nize 😂, svi su oni predivni, ali sam bas puno careva malih vidjela taj cetvrtak pa eto. Kad sam ti ja bila, tjedan dana nakon tebe, bila je UZASNA GUZVA i na odjelu nije bilo mjesta, zene su bile i na ginekologiji i na patologiji nakon poroda i otpusti su bili u guzvi isto, po 2 smo se oblacile i 2 sestre su bile i svaka 1 bebu hendlala, ali svejedno je bilo na hodniku i viska ulozaka i pelena i benkica za bebu i ovih podmetaca za krevet (nisam u stanju sjetiri se u ovo trenutku kako se to zove).
Seka je presretna s Antoniom i divna prema njemu, jedino sto bi ga ona htjela drzati, a mali bi spavao, a braco je hahar koji mi mozak pije, njemu je mala beba zanimljiva, ali zeli mu stisnuti glavu, prsa, gurnuti prst u oko i slicno pa sam luda malo uz njega. Zakljucila sam da je cetvrto dijete opcija SAMO nakon sto Antonio prede 3.godinu zivota jer je dvogodisnjak najgora opcija uz novorodence. Ja sam trecerotka pa sestre za bebu nisam imala potrebe zvati, a Antonio je toliko mirna beba da sam vise spavala uz njega u rodilistu nego zadnjih mjesec dana trudnoce.
isssa, tako su mi rekli dok me sivali, ne zelim ja ni gledat stanje pipi jer nisam bas sposobna za sok 😅
mery, javi stanje 💪 mozda se vidimo 😁 ne boj se! bit ce sve dobro 😇
Hocu javit cu ti se. A moram rodit pa kako god😊
evo i nas, izvinite jedva se javih i sada. Danas u 15:00 stigao divan djecacic 3030kg i 49 cm dug. Pocelo je sve u 9.15 kad su mi ukljucili drip i Aa tri prsta otvorenosti , nakon dva tri sata sto nisam imala prave bolove, probudili mi vodenjak. Odmah nakon toga uzasni bolovi, lomljenje, molila i preklinjala za carski, prvprotka sam i kazu super sam se otvarala, na svakih sat po dva centa. Nakon za tiskanje nisam bas imala prave, nazor smo tri puta pokusali, i zadnji put rekao sad moras, tiskaj na najjačem bolu, i iz 4 nagona uz epiziotomiju i puknuce grlica, izsiao je. Pomislih koje olaksa nje svi bolovi nestali, ma vraga kad je poceo sivati, Boze uzas. Dzaba inekcija, crkavala sam jer sam previse pukla. Uglavnom, meni je stanje dobro, zdravstveno, ali bolovi dole od sivanja haos, repnjaca jedva malo prestala boliti a kidala me satima poslije poroda. Oboje smo dobro, danas se na bocicu hrani jer nemam mlijeka, od sutra nazor dojka pa dohrana. Sigurno sam vas prepala, ali volite vi citati detalje :D vrijedi za ovo sve. 💖 Cuvajte mi se, sretno svima, cestitam svim novim mamama. Samo hrabro i ne odustajte, snaga je u nama zenama, kraljicama 🤞💓💓💓
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
Heeej pa čestitam od ❤ ! Žao mi je što si se tako napatila, želim ti brz oporavak 😚 Uživaj u svojoj maloj štruci🍼💙
Ne stignem sada sve čitati u detalje, vidim da ima novih mamica pa im čestitam.
Danas sam i ja postala majka velike curice, 4090/52. Imala sam odličan porod, oko 5 sati sve skupa bez epiduralne. Prvi porod. Isto kao i Amy, porod mi je bio mila majka naspram šivanja (isto je dugo trajalo, malo su me recnuli ali i malo sam pukla jer je bebi velika).
Znači,datulje,čaj od lista maline, dianatal gel i puno pozitive i vizualizacije dobrog ishoda svega.
Ljubim vas sve!
Sortiraj odgovore
Najstariji