Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelennnna
    02. Listopad 2018. 20:27

KikeS kad su ti pustili muza unutra s tobom, odmah ili samo pri kraju?

Endzrue
    02. Listopad 2018. 20:27

I ja isto :)) sve je super

Isssa
    02. Listopad 2018. 20:29

Dea_Rene

Kad vec neće van, mama nastavlja sa aktivnostima

Divim ti se, svaka čast 😀, ja u 39 tjednu nisam mogla više hodati 😵, baš sam neki dan gledala video trudnice kak diže utege pa sam te se sjetila 😀

• Orhidejaaa
    02. Listopad 2018. 20:29

Sutra idem na trudnicki tecaj u ob Varazdin, pa ako ko zna di je ta dvorana 2 u kojoj su predavanja, hvala. 
    Cestitam na novim bebicama 💖💙

02. Listopad 2018. 20:31

Jelennnna

KikeS kad su ti pustili muza unutra s tobom, odmah ili samo pri kraju?

ma pri kraju 🙄 u 6 su mi rekli da ga zovem, a u 7.25 rodila. Ali jadan dosao tamo, ide me pokriti jer jako zima mi bila, sva sam se tresla, a padala mi deka sto su dali, ja sikcem, daje mi vode ja sikcem, ide me za ruku uzet ja sikcem, maze me labelom onako kilavo po muski kad drze ta labela, ja iscupala i namazala se sama, jadan htio mi pomoc, a ja takva 😁 pomogao mi je jer je zvao njih umjesto mene da dodu i sto je samo bio kraj mene  jer sam ga drzala za kutu sto je dobio i naravno sto nas je odmah vidio ❤️

Isssa
    02. Listopad 2018. 20:34

KikeS

dea, ja nisam znala tko mi glavu drzi zadnjij par dana, obrnuta kornjaca, spora, troma 😂 svaka cast! porod ce za tebe biti mala maca!
    goldy i cure sa savjetima za savove, nabavila sam onaj jastuk s rupom od memorijske pjene i lezim na njemu jer je sjedenje jos uvijek mission impossible, mislim da mi nista nece pomoc ima ih 30😫😅🙈 aaali olaksava mi kantariovo ulje koje si nakapam na ulozak, bar mislim da mi pomaze 😅
    meni su recimo chicco ulosci savršeni, mekani, veliki, dok sam se prvih par sati od poroda mucila s glupim virom, mali, mrezast, pada, moram stavit 2, ne sjedim itd.
    looda, i ti si se namucila posteno! Mene nisu dozivljavali ni za nesto za bolove 😅 a kamoli epi, anesteziolog i ostala ekipa 😆

Ajme draga ti si se baš namučila, 30 šavova???? Ja mislim da od carskog nemam toliko a imam OGROMAN rez. Bitno da je sve ok prošlo i da je beba dobro😀🥰

• mery1911
    02. Listopad 2018. 20:35

Ajme cure ja ujutro idem na aminoskopiju opet. Ufff ja se nadam da da bi skoro to moglo biti to...jer boli mee i za nista sam skroz...A i strah me je jako😏😞

Jelennnna
    02. Listopad 2018. 20:37

KikeS

ma pri kraju 🙄 u 6 su mi rekli da ga zovem, a u 7.25 rodila. Ali jadan dosao tamo, ide me pokriti jer jako zima mi bila, sva sam se tresla, a padala mi deka sto su dali, ja sikcem, daje mi vode ja sikcem, ide me za ruku uzet ja sikcem, maze me labelom onako kilavo po muski kad drze ta labela, ja iscupala i namazala se sama, jadan htio mi pomoc, a ja takva 😁 pomogao mi je jer je zvao njih umjesto mene da dodu i sto je samo bio kraj mene jer sam ga drzala za kutu sto je dobio i naravno sto nas je odmah vidio ❤️

Super da je bija, opetVam je taj pocetak uspomena za citav zivot. Al isto bzvz platis 400 kn a samo uru pratnja da ti je s tobom. Mislila sam da se to sta poboljsalo pa da mogu otpocetka bit, jer eto tebi se npr ohoho sati potrefilo da si sama bila.

02. Listopad 2018. 20:38

isssa, tako su mi rekli dok me sivali, ne zelim ja ni gledat stanje pipi jer nisam bas sposobna za sok 😅
    mery, javi stanje 💪 mozda se vidimo 😁 ne boj se! bit ce sve dobro 😇

02. Listopad 2018. 20:42

Jelennnna

KikeS

ma pri kraju 🙄 u 6 su mi rekli da ga zovem, a u 7.25 rodila. Ali jadan dosao tamo, ide me pokriti jer jako zima mi bila, sva sam se tresla, a padala mi deka sto su dali, ja sikcem, daje mi vode ja sikcem, ide me za ruku uzet ja sikcem, maze me labelom onako kilavo po muski kad drze ta labela, ja iscupala i namazala se sama, jadan htio mi pomoc, a ja takva 😁 pomogao mi je jer je zvao njih umjesto mene da dodu i sto je samo bio kraj mene jer sam ga drzala za kutu sto je dobio i naravno sto nas je odmah vidio ❤️

Super da je bija, opetVam je taj pocetak uspomena za citav zivot. Al isto bzvz platis 400 kn a samo uru pratnja da ti je s tobom. Mislila sam da se to sta poboljsalo pa da mogu otpocetka bit, jer eto tebi se npr ohoho sati potrefilo da si sama bila.

ja sam ti cilu subotu noc i nedilju do ponoc bila na odjelu u trudovima jer nije imalo smisla doli bez da sam otvorena , pa me cimerica i sestre tamo bodrile i trpile, a od ponoc ipo u nedilju sama u boksu, pa nije toliko strasno bilo sto sam tih 6 sati sama bila u radaoni, al kazem ti zamisljala sam ja to malo drugacije, nemas volje za nista nego za bebu i sebe, a ne za pratnju, osim kazem te pomoci da ih zove i da je samo tu kraj tebe. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.