Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea_Rene
    03. Listopad 2018. 07:30

Novim mamicama čestitke na njihovim smotuljcima sreće :) Želim vam oporavak čim prije :) Odmorite se i uživajte

Baby.k
    03. Listopad 2018. 07:43

Teta, pa čestitaaam na bebolinu 😊 želim ti brz oporavak i uživajte❤💙
    KikeS, ajme ne mogu si ni zamislit 30 šavova😲 želim ti brz oporavak🤞🏻❤
    LaFemme, zar se nismo ja i ti pratile u dan?

• LaFemme
    03. Listopad 2018. 08:04

Baby.k

Jesmo jesmo i dalje se pratimo. Samo razmišljam o porodu. Nije se kod mene još ništa pokrenulo. Jedan dan me uhvati neka panika pa drugi sam cool i tako u krug. Ma bit će to sve dobro. Ja sam mali paničar inače po prirodi pa nije ni čudo da me malo uhvatilo 

Jelennnna
    03. Listopad 2018. 08:35

Amy, Anusha, Teta cestitam na bebicama malim. 

christyy
    03. Listopad 2018. 09:02

Ajme 3 bebice! 
    Amy, anusha i teta pa cestitam!! 😊😊😊

Elza
    03. Listopad 2018. 09:05

Čestitam na novim bebicama od srca!!! ❤️❤️❤️😊😊😊

maslacko456
    03. Listopad 2018. 09:10

amy, anusha, teta cestitke na vasim malim smotuljcima srece  :)
    Sve vise i vise mama na temi..
    Cure koje su imale epi,  kako prezivljavate sa savovima? Ja sam cila luda vec, ne mogu se nikako namistiti.. jedino me ne boli kad lezim.. moram se pumpati svaka 3 sata a ja ne mogu sjesti.. pocela sam se sama rucno izdajati jer to bar mogu stojeci 🤦‍♀️ bolje je ovoj maloj da bude savrsena beba koliko me vec namucila😂😂

Baby.k
    03. Listopad 2018. 09:30

LaFemme

Baby.k

Jesmo jesmo i dalje se pratimo. Samo razmišljam o porodu. Nije se kod mene još ništa pokrenulo. Jedan dan me uhvati neka panika pa drugi sam cool i tako u krug. Ma bit će to sve dobro. Ja sam mali paničar inače po prirodi pa nije ni čudo da me malo uhvatilo

Ma sve je to normalno, ali kao što kažu cure najbolje se opustiti, bit će kako mora biti. Ne možemo baš utjecati na to 😊 Nego vidim da tebi piše 37+2, pa me zbunilo😁

03. Listopad 2018. 10:13

Pozdrav cure! 
    Evo i nama stigao dečko prije tjedan dana. 3650g i 50cm. 
    Porod najteži do sada..vidim da je KikeS imala puno šavova..suosjećam sa njom. Ja sam nakon 20 prestala brojati. 
    Mame čestitke na bebačima   

• LaFemme
    03. Listopad 2018. 10:25

Tinci cestitam na malom bebaču  Ajoooj, grozno što si se napatila. Želim ti brz oporavak 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.