Novim mamicama čestitke na njihovim smotuljcima sreće :) Želim vam oporavak čim prije :) Odmorite se i uživajte
Teta, pa čestitaaam na bebolinu 😊 želim ti brz oporavak i uživajte❤💙
KikeS, ajme ne mogu si ni zamislit 30 šavova😲 želim ti brz oporavak🤞🏻❤
LaFemme, zar se nismo ja i ti pratile u dan?
Jesmo jesmo i dalje se pratimo. Samo razmišljam o porodu. Nije se kod mene još ništa pokrenulo. Jedan dan me uhvati neka panika pa drugi sam cool i tako u krug. Ma bit će to sve dobro. Ja sam mali paničar inače po prirodi pa nije ni čudo da me malo uhvatilo
amy, anusha, teta cestitke na vasim malim smotuljcima srece :)
Sve vise i vise mama na temi..
Cure koje su imale epi, kako prezivljavate sa savovima? Ja sam cila luda vec, ne mogu se nikako namistiti.. jedino me ne boli kad lezim.. moram se pumpati svaka 3 sata a ja ne mogu sjesti.. pocela sam se sama rucno izdajati jer to bar mogu stojeci 🤦♀️ bolje je ovoj maloj da bude savrsena beba koliko me vec namucila😂😂
Jesmo jesmo i dalje se pratimo.Samo razmišljam o porodu. Nije se kod mene još ništa pokrenulo. Jedan dan me uhvati neka panika pa drugi sam cool i tako u krug. Ma bit će to sve dobro. Ja sam mali paničar inače po prirodi pa nije ni čudo da me malo uhvatilo
Ma sve je to normalno, ali kao što kažu cure najbolje se opustiti, bit će kako mora biti. Ne možemo baš utjecati na to 😊 Nego vidim da tebi piše 37+2, pa me zbunilo😁
Pozdrav cure!
Evo i nama stigao dečko prije tjedan dana. 3650g i 50cm.
Porod najteži do sada..vidim da je KikeS imala puno šavova..suosjećam sa njom. Ja sam nakon 20 prestala brojati.
Mame čestitke na bebačima
Tinci cestitam na malom bebaču Ajoooj, grozno što si se napatila. Želim ti brz oporavak
Sortiraj odgovore
Najstariji