Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mery1911
    27. Rujan 2018. 16:34

Cure
    Imate pod trudnocom temu raskid ugovora za vrijeme porodiljnoga pa netko tko se pravno razumi dali moze vidjeti pa odgovorit. To sam ja pisala.😊😊

Jelennnna
    27. Rujan 2018. 16:35

Justme cestitam na Antoniu, odlicno sta ti je tako ok indukcija prosla. 
    KikeS rekorderka si s pregledima plodne, i tek sad da utvrde da si samo 40 plus dva. 

Ja sam ili u outu ili u naletu energije; danas premjestila svu zimsku robu, oprala cijeli stan, predvecer imam goste, cak se razmisljam bi li u kino otisla iza novog jhonnya englisha vidit. 
    Neki dan nisam mrdnut mogla. Al cini mi se da me vata viroza, tu sam od jutra na sebe ljuta bila zbog politike spavanja s otvorenim prozorom. Nadam se da ce me proc skroz do poroda.

Jelennnna
    27. Rujan 2018. 16:37

mery1911

Cure
    Imate pod trudnocom temu raskid ugovora za vrijeme porodiljnoga pa netko tko se pravno razumi dali moze vidjeti pa odgovorit. To sam ja pisala.😊😊

Koliko znam ne smije ti zakonski raskinut, moras se 15 dana nakon porodiljnog vratit i tek onda smije. Jedino ako ti istice ugovor

• anusha
    27. Rujan 2018. 17:41

Justme čestitke na porodu! Super si to odvalila - samo tri sata - san snova! A i bebač je pravi bebač, ima fine mjere :) 

Isssa
    27. Rujan 2018. 18:03

Jelennnna

mery1911

Cure

Koliko znam ne smije ti zakonski raskinut, moras se 15 dana nakon porodiljnog vratit i tek onda smije. Jedino ako ti istice ugovor

Ne mogu pronaći temu, plavuša😂, uglavnom ako si zaposlena u stalni radni odnos onda po završetku porodiljnog zakonski ne možeš dobiti otkaz 15 dana, ako si na ugovor na određeno onda po isteku ugovora automatski nastupa otkaz, e sad kakva je kod tebe točno situacija ja neznam

mara1992
    27. Rujan 2018. 18:07

Justme123 Čestitam od ❤

url=https://lilypie.com]

• Maggie
    27. Rujan 2018. 19:21

Justme čestitke!!

Ja sam kao zombi, ne spavam, kukovi me bole non stop preko noći. Ne znam više što bi mi moglo pomoći, možda kakve vježbe. Kako vi trenutne i bivše trudnice stojite s vježbanjem, jeste li išta uspjele vježbati u trudnoći? Je li ikojoj to pomoglo da odradi trudnoću lakše ili porod?

Ne znam tko je spominjao da joj beba kaki čim skine pelenu. Čitala sam da se može lagano pritisnuti bebi međica dok još stara pelena nije skinuta. Onda im to pomaže da se brže riješe ostatka koji nisu uspjeli obaviti iz prvog puta 😂 pa će odmah u staru pelenu umjesto kad skineš. 

• ian1910
    27. Rujan 2018. 19:34

Čestitam !!!!!
    Evo da vam se javim s pregleda kalendarski je danas puni tjedan 37mi.. beba ima cca 3900. Kaže da je po mjerama u terminu ali da sam skroz zatvorena da je sve super i da on ne ni čačkao previse. Naručio me za 10.10  i uzeo mi bris za streptokok. Rekao je samo da vise odmaram zbog jakih kontrakcija koje su se vidjele i na ctgu. I da će sigurno biti sportaš po mjerama 

petrapp2605
    27. Rujan 2018. 20:57

Justme123 čestitam! Pa to je baš lijepa kilaža za tvog pišulinca. A oni rekli zastoj u razvoju, mogla si bez indukcije proći, ali ovako već imaš malca u rukama. 

• mery1911
    27. Rujan 2018. 21:08

Jelennnna

mery1911

Cure

Ma istice mi ugovor i sada ako mi ga ne produze na primjer,dali mi se ovo dosada racuna ka staz ili ne?? Radi naknade s biroa pitam??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.