Meri1911- ako već budeš na porodiljnom kad ti istekne ugovor, onda se ionako ne možeš prijaviti na Biro jer ako si korisnik porodiljnog, nemaš pravo prijave dokle god ti taj status traje. U tom slučaju bi završila prvih 6 mj porodiljnog, prijavila se na Biro unutar 30 dana, s njihovom potvrdom nastavila porodiljni drugih 6mjeseci kao nezaposlena osoba, i kad beba navrši godinu, ponovno se prijaviti na Biro unutar 30 dana I koristiti naknadu koju si izganjala prije 6mjeseci. Zvuci komplicirano ali tako ti to ide jer ne možeš istovremeno imati 2 primanja od države
Maslacko cestitam na curki i brz oporavak!
Kako zure ove jesenske bebe! 😊
Dan u bolnici je vec poceo, upale nam sestre mjeriti temp prije smjene, a cak su nas i bbe pustile spavati.
Maslacko cestitam na bebulinki, brz oporavak ti zelim! Uzivajte sad zajedno!
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Maslacko čestitam ti na bebi! Žao mi je radi teškog poroda ali barem ste i ti i bebač dobro a zbog toga sve ovo i trpimo.
Ja danas imam pregled, 40+2, nadam se da će reći da ostajem roditi jer sam otvorena 5cm haha
Maslacko cestitam!! 😘😘
Anusha i ja imam danas pregled i nadam se isto kao i ti 😂 al cini mi se da nista od tog
Maslacko cestitam!! 😘😘
Anusha i ja imam danas pregled i nadam se isto kao i ti 😂 al cini mi se da nista od tog
Haha onda se pratimo sretno!
Cure sretno na pregledima
Meni jos nije jasno kada cu ja rodit? Tj.kada on misli vani😆😆... Kiselina ce me unistit,ne pomaze mi nista nista😢
Maslačak čestitam. Emiliy je ko bombonček.
Nina (ako u međuvremenu nije rodila) i ja isto imamo preglede. Ekipa od prošlog petka. Ha ha ha.
Meni je sutra termin po mengi u pon po prvom uzv. I dalje čekamo
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji