Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Rujan 2018. 13:07

Looda- idemo SPARTAAAAAAAAAA 
    Wc i "čišćenje" pred porod - ja već 3 tjedna idem 3 puta dnevno. Mislim da je to kao i BH kontrakcije - nekome počne prije, nekome kasnije, nekome je izraženije, nekome nije
    Christy - jučer mi nije mjerio bebicu, ali sve je ok, plodne vode dovoljno, neg na streptokok. Kontrakcije šiškaju ko blesave, idu čak i preko 100 ali ja ih vise ne osjetim tako jako. (Možda je zbog maline) ali na nalazu piše da trudova nema. I frajer mi je opet zaspao na CTG-u 
    Pridružujem se klubu betonirki - dolje je sve zacementirano. Ima da i ja čamim s vama u upravi naše betonare.
    IvaGljiva- čestitke na bebici. 

• mery1911
    20. Rujan 2018. 13:08

Bok cure🤗🤗
    Looda sretno ti. Drzi se biti ce sve o.k.
    Meni je nateka palac😢😢😢. Uzassss navodno mi od vode velike su prsti cijeli veliki i sada mi nokat raste u meso. Idem u pedikera da vidim.Ali  boli ajme😑😏

petrapp2605
    20. Rujan 2018. 13:19

Pozdrav nove mamice i još uvijek trudnice! Ne stignem sve pročitati, ali vidim da ima novih beba na našem forumu, pa stoga iskrene čestitke svima 😘! 
    Looda_vila sretno! Nadam se da ćeš ubrzo imati bebicu u naručju!
    Mi se polako uhodavamo, ipak nemamo grčeve, cura samo nije željela podrignuti pa ju je to mučilo. Jučer smo imale prve goste koji kao nisu došli u službene posjete...mrak mi je pao na oči kad su se stvorili u pola 9 navečer.

christyy
    20. Rujan 2018. 13:21

Hahah looda hodas ko general, ajme mislim da sam uzbudenija vise nego ti. Opcenito cim neka ovdje rada mene neki adrenalin uhvati 😂 kako li ce biti tek kad meni pocne??
    Ivagljiva cestitam na curici 😊😊
    Endzrue mrak izgledas! 👌🔝🔝
    Sto se tice ciscenja pred porod i ja vec nekih tj dana idem i po 10x na wc po ful malo, pritisak mi je dole bas jak i imam potrebu stalno ici 

petrapp2605
    20. Rujan 2018. 13:27

Isssa vidim da si tražila mepore flastere, imaš veću dimenziju 9x30, na ovoj stranici, mislim da od ovog jeftinije nećeš naći
    https://www.kvantum-tim.hr/samoljepljive-trake-mepore.html

Jelennnna
    20. Rujan 2018. 13:28

Iva Gljiva cestitke na bebici!
    Looda Vila sretno, ovako kad citam kako ti ide zasad pari sala mala. Hehhhe. 
    Kike S meni kuma je od sestre dobila istu tiny love, super joj se pokazala. Ja sam naknadno drugoj priji uzela istu za babine i njoj se odlicna pokazala. Super mi je sta moze od 0 polozaja kao mala kolijevka, te moze sve do 18 kilograma. Ova mala od godinu i pol od te prijateljice ju jos uvijek koristi kao stolicu malu.
    Slikice su svima super. Trudnoca je definitivno jedino stanje di nabijes plus deset kg a da se to osim u drobu uopce ne kuzi. 
    Ja sam opeglala sve neutralne stvarcice, sad sam tamne stavila prati i plisance. Dekice ne znan bi li na ruke i jastuk dekicu (citaj ne da mi se, a zao mi da se prevec iscufaju). Borsin za bolnicu je isto spreman. Vise mi ne sijeva u preponi bas (mislim da sam se neku vcr preforsirala; setala po blagoj uzbrdici vise od sat plus cili dan nesto spremala i bila na nogama). 
    Sta se tice oticanja cila sam oteknuta, di god stavis ruku ostaju zute tocke. Prstenje jos mogu nosit na ruci pa racunam da i nije tako prestrasno. 
    Nadam se da ce se u betonarama sta pokrenuti. Mene vec sad lagano pere uzbudjenje. Sutra mi je pregled pa bas da vidim sta ima s mojim bebijem.

Elza
    20. Rujan 2018. 13:38

Iva Gljiva, cestitke!!! 😊😊😊
    Looda Vila sretnoooo!!! ❤️
    Cure, mene već drugu noć za redom probude kao menstrualni grčevi. Mislim da nisu jaki jer me nikad skroz ne probude nego ih onako osjetim u polusnu. Preko dana ih nema ali zato po danu znam par puta osjetititi kontrakciju i/ili pritisak na guzu. Pretpostavljam da se to maternica priprema? Što mislite je li to prerano s obzirom da sam tek 34+2?

Elza
    20. Rujan 2018. 13:41

Baby.nb1, lijepa robica, imaš dosta i sivoga, nije baš sve plavo 😊

Jelennnna
    20. Rujan 2018. 13:42

Kalanhoja

Cure, mene već drugu noć za redom probude kao menstrualni grčevi. Mislim da nisu jaki jer me nikad skroz ne probude nego ih onako osjetim u polusnu. 

Po meni nije ti prerano, ja isto uvecer imam lagane menstrualne grceve. Cijeli zadnji mjesec tijelo se zna pripremat. Eto neka dva dana imala sam jako sijevanje u preponi, danas nista. Tako da nemoj brinuti, malo vise odmaraj kad te uhvati. 

• anusha
    20. Rujan 2018. 13:46

Kalanhoja

Cure, mene već drugu noć za redom probude kao menstrualni grčevi. Mislim da nisu jaki jer me nikad skroz ne probude nego ih onako osjetim u polusnu. Preko dana ih nema ali zato po danu znam par puta osjetititi kontrakciju i/ili pritisak na guzu. Pretpostavljam da se to maternica priprema? Što mislite je li to prerano s obzirom da sam tek 34+2?

Hej, ja sam 39+1 i tako mi je već preko dva tjedna s tim da kontrakcija jako puno imam već tamo od 30. tjedna. Otvorena sam tri cm i grlić mi je dosta skraćen. Pretpostavljam da me ti menstrualni grčevi otvaraju. Pokušaj što više odmarati jer si ipak 34 tjedna i napomeni giniću. Ako te i otvaraju zaista grčevi, vjerojatno te neće tako brzo otvoriti jer kod mene ide dosta sporo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.