Evo update.
Dosla oko pol 10.45 u bolnicu. Voda curi i dalje..bistra. ja otvorena 2 cm i lagani trudovi poceli.
Endzure i ja bi doma cekala svoje trudove obzirom da je voda bistra, no kako imam pozitivan bris rodnice na streptokok moras doc u bolnicu primiti antibiotik. Evo ja na odjelu , u predradaoni ili kaj je vec ovo...spojena na ctg, primila antibiotik i tak moram svaka 4 h do poroda. Osjecam da su trudovi jaci i cesci...disanje svakako pomaze. Cekam da me skinu s ctga da mogu prosetat jer ne mogu vise lezat🤣 i dosadno mi..sama sam u sobi😁 muza sam poslala doma ..jadan ulovilo ga wc od uzbudenja...hahahh
Evo update.
Dosla oko pol 10.45 u bolnicu. Voda curi i dalje..bistra. ja otvorena 2 cm i lagani trudovi poceli.
Endzurei ja bi doma cekala svoje trudove obzirom da je voda bistra, no kako imam pozitivan bris rodnice na streptokok moras doc u bolnicu primiti antibiotik. Evo ja na odjelu , u predradaoni ili kaj je vec ovo…spojena na ctg, primila antibiotik i tak moram svaka 4 h do poroda. Osjecam da su trudovi jaci i cesci…disanje svakako pomaze. Cekam da me skinu s ctga da mogu prosetat jer ne mogu vise lezat🤣 i dosadno mi..sama sam u sobi😁 muza sam poslala doma ..jadan ulovilo ga wc od uzbudenja…hahahh
stalno refresham stranicu u nadi da ces se javiti 😂
drzi se! budi hrabra i bit ce sve ok 💪 stize nam jos jedna curica 🎀😍
Evo update.
Endzurei ja bi doma cekala svoje trudove obzirom da je voda bistra, no kako imam pozitivan bris rodnice na streptokok moras doc u bolnicu primiti antibiotik. Evo ja na odjelu , u predradaoni ili kaj je vec ovo…spojena na ctg, primila antibiotik i tak moram svaka 4 h do poroda. Osjecam da su trudovi jaci i cesci…disanje svakako pomaze. Cekam da me skinu s ctga da mogu prosetat jer ne mogu vise lezat🤣 i dosadno mi..sama sam u sobi😁 muza sam poslala doma ..jadan ulovilo ga wc od uzbudenja…hahahh
Jeeeej stiže bebaa, samo hrabro i sretnooo❤
Looda_vila mislimo na vaaaas! ❤️❤️❤️
Kak se to sve prek noci promjeni 😁
Endzrue i meni se cini da su ti u sisama😂😂
Al di god da jesu komad si.
url=https://lilypie.com]
Malo sam preletila par postova unazad...covjece. sve fit sexy mamice😍😍vidjela sam njihaljke...netko je stavio onu od tiny love...frendica ima takvu i jako je zadovoljna s njom, od prvog dana je mali unutra ...a sad sa 6 mj joj sluzi super za hranit ga ..dok jos ne sjedi.
KikeS nema sad nazad💪😂 samo jakooooo ...tu pjevam borbene kad dode trud i hodam okolo ko general prije bitke hahah sestre se smiju 😂😂
KikeS baš tako da. 😂😂 onda me dragi pita onako ironično kad pogleda u pun ormar što je, opet nemaš što obući? 😡🤯 a ja ljuta rekoh da! Nemam od čega kupiti jer ti sve popiješ! ( a nit pije nit izlazi ) ne zna jel bi se smijao ili me istukao 😂😂😂😂
Endzrue, Christyy, Okozeleno zbilja ste zgodne trudnice! Osjećam se kao tenk kad vidim vaš sličice 😁
Looda sretno! 💪😘
Looda sretno ! Nek ti bude brzo i bezbolno :)
Hoćeš tražiti neku drogu? Super mi je kako tipkaš dok rađaš haha
Sortiraj odgovore
Najstariji