Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Rujan 2018. 11:38
    Endzrue
    20. Rujan 2018. 11:55
    Evo i moja slikica na +12 samo ne znam gdje.. Sise? Hahhaha... Sretno looda.. Ja sam si zamislila ako i krene curit da čekam doma trudove jer ne želim da me muče u bolnici.. Pogotovo ako je voda bistra i sve ok..
    Evo i moja slikica na +12 samo ne znam gdje.. Sise? Hahhaha... Sretno looda.. Ja sam si zamislila ako i krene curit da čekam doma trudove jer ne želim da me muče u bolnici.. Pogotovo ako je voda bistra i sve ok..
    Looda_vila
    20. Rujan 2018. 12:18

Evo update.
    Dosla oko pol 10.45 u bolnicu. Voda curi i dalje..bistra. ja otvorena 2 cm i lagani trudovi poceli.
    Endzure i ja bi doma cekala svoje trudove obzirom da je voda bistra, no kako imam pozitivan bris rodnice na streptokok moras doc u bolnicu primiti antibiotik. Evo ja na odjelu , u predradaoni ili kaj je vec ovo...spojena na ctg, primila antibiotik i tak  moram svaka 4 h do poroda. Osjecam da su trudovi jaci i cesci...disanje svakako pomaze. Cekam da me skinu s ctga da mogu prosetat jer ne mogu vise lezat🤣  i dosadno mi..sama sam u sobi😁 muza sam poslala doma ..jadan ulovilo ga wc od uzbudenja...hahahh 

20. Rujan 2018. 12:21

Looda_vila

Evo update.
    Dosla oko pol 10.45 u bolnicu. Voda curi i dalje..bistra. ja otvorena 2 cm i lagani trudovi poceli.
    Endzurei ja bi doma cekala svoje trudove obzirom da je voda bistra, no kako imam pozitivan bris rodnice na streptokok moras doc u bolnicu primiti antibiotik. Evo ja na odjelu , u predradaoni ili kaj je vec ovo…spojena na ctg, primila antibiotik i tak moram svaka 4 h do poroda. Osjecam da su trudovi jaci i cesci…disanje svakako pomaze. Cekam da me skinu s ctga da mogu prosetat jer ne mogu vise lezat🤣 i dosadno mi..sama sam u sobi😁 muza sam poslala doma ..jadan ulovilo ga wc od uzbudenja…hahahh

stalno refresham stranicu u nadi da ces se javiti 😂
    drzi se! budi hrabra i bit ce sve ok 💪 stize nam jos jedna curica 🎀😍

Baby.k
    20. Rujan 2018. 12:26

Looda_vila

Evo update.
    Endzurei ja bi doma cekala svoje trudove obzirom da je voda bistra, no kako imam pozitivan bris rodnice na streptokok moras doc u bolnicu primiti antibiotik. Evo ja na odjelu , u predradaoni ili kaj je vec ovo…spojena na ctg, primila antibiotik i tak moram svaka 4 h do poroda. Osjecam da su trudovi jaci i cesci…disanje svakako pomaze. Cekam da me skinu s ctga da mogu prosetat jer ne mogu vise lezat🤣 i dosadno mi..sama sam u sobi😁 muza sam poslala doma ..jadan ulovilo ga wc od uzbudenja…hahahh

Jeeeej stiže bebaa, samo hrabro i sretnooo❤

Baby.nb1
    20. Rujan 2018. 12:39

Looda_vila mislimo na vaaaas! ❤️❤️❤️
    Kak se to sve prek noci promjeni 😁
    Endzrue i meni se cini da su ti u sisama😂😂
    Al di god da jesu komad si. 

url=https://lilypie.com]

Baby.nb1
    20. Rujan 2018. 12:40
    A rekla sam da nece biti sve plavo 😂😂😂
    A rekla sam da nece biti sve plavo 😂😂😂

url=https://lilypie.com]

Looda_vila
    20. Rujan 2018. 12:47

Malo sam preletila par postova unazad...covjece. sve fit sexy mamice😍😍vidjela sam njihaljke...netko je stavio onu od tiny love...frendica ima takvu i jako je zadovoljna s njom, od prvog dana je mali unutra ...a sad sa 6 mj joj sluzi super za hranit ga ..dok jos ne sjedi.
    KikeS nema sad nazad💪😂 samo jakooooo ...tu pjevam borbene kad dode trud i hodam okolo ko general prije bitke hahah sestre se smiju 😂😂

Dija85
    20. Rujan 2018. 12:50

KikeS baš tako da. 😂😂 onda me dragi pita onako ironično kad pogleda u pun ormar što je, opet nemaš što obući? 😡🤯 a ja ljuta rekoh da! Nemam od čega kupiti jer ti sve popiješ! ( a nit pije nit izlazi ) ne zna jel bi se smijao ili me istukao 😂😂😂😂

Endzrue, Christyy, Okozeleno zbilja ste zgodne trudnice! Osjećam se kao tenk kad vidim vaš sličice 😁
    Looda  sretno! 💪😘

• anusha
    20. Rujan 2018. 12:59

Looda sretno ! Nek ti bude brzo i bezbolno :)
    Hoćeš tražiti neku drogu? Super mi je kako tipkaš dok rađaš haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.