Bok curke, evo da se i ja napokon javim... Sve ove dana pokušavam pročitat zaostatke pa da vam javim radosnu vijest...
9.9. se rodila nasa mala curica 😍😍😍
Iako sam tada bila 37+5, malo nas je "iznenadilo" 😂
Završila sam na kraju na carskom jer mi je pukao vodenjak, a beba još uvijek bila na zadak. Sve je prošlo mirno i bez stresa, a beba i ja smo super. Već smo tjedan dana doma, dojimo, spavamo i mijenjamo pelene na veliko ✌
Looda sretnoooo draga!!! You can do it! 😊😁
Okozeleno super izgledas 😍
Palcica slova su mi prekrasna! Di si to narucila?
Lenchy i koskica super slike, meni je zao sto nisam obavila tako neki photosession ☹ al evo ide i jedna moja za puni tj. Amaterska 😂😂 trenutno smo na +7kg
Hvala ti❤️ 38 tj? 😯 Di je beba di su kile!? 😅 Ja sam na +15kg trenutno 🙄
Super slike curke amaterske ili profi sve smo mi divnee svaka na svoj nacin, ove ljuljačke su mi bas super makar ja sam dobila dvije jedna visoka jedna niska pa cemo vidit dali ce bebo u koju 🙂
Iva_gljiva čestitkee na bebicii
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Čestitke svima na bebicama :) mamama želim opravak čim prije a bebicama dug i sretan život :)
Slikice trbuščića su svima prekrasne
looda mogla bi i tvoja bebuška danas van :D
Kod mene sve ok nikakvih posebnih tegoba, malo me bole i trnu prsti na rukama al proči če i to. Ja danas opet na trening. Neki dan smo se zafrkavali da ču ja iz gyma direkt u rodilište hahahah :D
Baby.nb1 toga sam se i ja prepala, malo mi je prerano za ciscenje haha😂
Cure fotke su predivnee😍😍😍 I ja moram uloviti šogoricu da nas pofotka, ona se isto bavi time pa da imamo za uspomenu 😊
IvaGljiva, cestitam na curici, drago mi je da je sve dobro proslo i da napredujete😊 uzivajte sada❤❤
Hvala cure na komplimentima ☺☺☺
Mogu samo genetici zahvalit... ni u prvim trudnocama nisam.dobila nista doli u trbuh... makar sam sad u obpj dobila najmanje, na +4kg sam...
Puno slikica trbuha ovih dana... sve ste mi krasne 😍
Profi slike isto, bas su vam slatke!
Sto se ljuljacaka tice... mi ju imamo jos od prvog djeteta. Dobili od kumova za krstenje... neka Fisher Price... i moze beba jako dugo u njoj bit... kcer ju je dugo koristila, ona je jako volila bit u tome... sin vec puno manje... ali ipak nam je bar malo koristila... sad ce i trece odradit jer je doslovce kao nova, nema ostecenja nit se razbilo ista ili pokvarilo...
Meni se cini kao isplativija investicija nego te fensi-smensi ljulje koje stvarno uzadno puno kostaju a kratko se koriste... evo ovu imamo...
Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
Sreća 3 - na putu :)
IvaGljiva cestitke na bebici!
Curke divne su vam slike! Ja planirala da muz okine par amaterskih, al jedan dan mi vruce, drugi dan mi se ne da, treci dan nesto trece... Na kraju cu rodit, necu se uspjet uslikat, osim ovih bezglavih za pune tjedne
url=https://lilypie.com]
E da... zaboravih... napokon smo kolica nabavili... nasla sam bas ono sto sam si htjela i jako sam si happy radi toga... 😁😁
Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
Sreća 3 - na putu :)
Dea_rene jel ti to mopsa imaš?😍
da da i to 2 :) curica 7god a dečko če sada na termin 10 god :D
Sortiraj odgovore
Najstariji