Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    christyy
    17. Rujan 2018. 06:23

Josey2807

Podrav curke, samo da javim da nam je danas oko 20h dosao i maleni Josip 😀😀 3.02kg, 48cm, danas nam je 38tjedana… nema vece srece…😀😀

Cestitam i zelim brz oporavak 😊

Palcica12
    17. Rujan 2018. 06:51

Josey cestitam!
    Dobro jutro svima!

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

17. Rujan 2018. 07:07

josey, cestitam! 💙 decki sad vode jel da?
    mery, haha daj zezas! jel ta dr iz TA? ne znam koja je. Kakvo je stanje kod tebe? ja jos sutra imam kontrolu kod svoje  Lueticke i onda u sri u TA na kontrolu plodne. Jel curica il decko? jesam te upilala s pitanjima XD

Dija85
    17. Rujan 2018. 08:03

Josey čestitke! 
    Dobro jutro svima, malima i velikima! 😁

sarajka
    17. Rujan 2018. 08:12

Josey čestitam!  
     Dobro jutro, cure .Vidim da i vama noći prolaze kao i meni, u nespavanju. 😁 Ja jedva uspijem par sati odspavati iz nekoliko navrata . Nikako se namjestiti, sve me boli, pa onda potreba da stalno idem u WC.... 

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

Jelennnna
    17. Rujan 2018. 08:31

Joesy cestitam na malom deckicu. 
    Spremne smo kao zapete puske. Hehhhhe. 

Dea_Rene
    17. Rujan 2018. 08:52

Josey  čestitke na bebici  :)

• ian1910
    17. Rujan 2018. 08:54

Čestitam!!!
    Meni ne ide san na oci a još nisam ni rodila!!! Mali doc udara bas u rebarca a ja vidim sve zvijezde onako fino!’ 

Nas_bebac
    17. Rujan 2018. 09:38

Jutroo 
    Čestitkee ma dečkićuu 💙💙💙👏👏👏 javi kako je prošlo kad budeš mogla 😁
    Cure jel se i vama beba jako smirla koji dan? Evonja jučer uveček kako moram pratit pokrete jedva u 39 minuta izmjerila 10 pokreta i to uz konstanstno micanje trbuha i morala sam ga trest malo sam se prepala ... I jutros je neki ljen ... Neznam sada čekam da prođe pol sata od euthyroxa pa idem jest...
    Drzite se cure beboliniii nam dolaze svaki dan jedna beba 😁😁😁😁

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Looda_vila
    17. Rujan 2018. 10:07

Nas_bebac

JutrooČestitkee ma dečkićuu 💙💙💙👏👏👏 javi kako je prošlo kad budeš mogla 😁
    Cure jel se i vama beba jako smirla koji dan? Evonja jučer uveček kako moram pratit pokrete jedva u 39 minuta izmjerila 10 pokreta i to uz konstanstno micanje trbuha i morala sam ga trest malo sam se prepala … I jutros je neki ljen … Neznam sada čekam da prođe pol sata od euthyroxa pa idem jest…
    Drzite se cure beboliniii nam dolaze svaki dan jedna beba 😁😁😁😁

Moja se isto smirila dosta. Moram trest trbuh malo da se protegne malo. I kroz dan tu i tamo upre nogicom...al jako lijeno. Pripisujem to sve da fakat  vise nema mjesta...i sve dok tak ipak odgurne tu i tam..ne brinem. Bas da ju sad ne osjetim neko vrijeme uopce...onda bi otisla do bolnice.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.