Ma zapravo su nam prestrašni uvjeti u našim bolinicama, a naše rodilište slovi za jedno od ljepših u lijepoj našoj. Ne želim ni zamišljati kako je drugdje… Meni se toga bap skupilo…. Sto sitnica. Razmišljam još uvijek dal da gurnem i šeširiće za bradavice…. .
Ja cu ih definitivno staviti zbog svojih bradavica,a ako nam nece trebati jos bolje, ali cisto sumnjam.
Cure kolike su vase torbe za bolnicu? Ja sam spakirala sve u jedan ful mali kofercic i jedva ga zatvorim a unutra stvarno minimalno stvari imam ( ulosci, 2 spavacice i pidzama i toal.torbica), jedino sto nosim ogrtac koji mi je skoro pol kofera pa zato. Jel vi nosite ogrtac? Evo meni ni boca vode ne stane, ne znam di bi ju ugurala 😒
Ja imam avio kofer koji ide pod rucnu prtljagu i sve mi je super stalo, cak ima mjesta jos… i malu torbu za teretanu koju nosim u radaonu.
Šta si stavila u tu malu torbu za rađaonu?
Dokumentaciju, rucnik, mali gel za tusirsnje, chicco ulozak, jedne mrezaste gacice, antiseptik, cokoladice,bocu vode, punjac za mobitel. Spavacicu i japanke cu obuc prije odlaska u radaonu.
PetrappLucijin kutak je presladak, a ona je tako divna 😍
Christyy ogrtac uzmi jedino ako je stvarno tanki neki jer ces se skuhati, a i zasto ne bi radije uzela hlace i majicu pa u tome isla van po kavu umjesto u spavacici, nitko ne brani trenirke u bolnici 😉
E da, kud se ide po kavu na sv.duhu? Imaju neke aparate ili?
Christyy ogrtac uzmi jedino ako je stvarno tanki neki jer ces se skuhati, a i zasto ne bi radije uzela hlace i majicu pa u tome isla van po kavu umjesto u spavacici, nitko ne brani trenirke u bolnici 😉
Pa nije bas tanki zato mi i zauzima puno.. mozda bolje da si onda neku vesticu duzu ponesem ili kao sto ti kazes trenirku
Looda_vila a kad si opet u TA? Mozda se nesto i pomaklo od proslog pregleda 😊
Petrapp super da idete doma! Sad vise neces imat lude dozivljaje iz radaone za prepricavat nam 😆
Ctg ima 2 sonde, 1 biljezi otkucaje bebinog srca, a druga trudove tako da tko god radi ctg, bude spojen na obje, jedna ide gore na fundus mazernice, a druga na mjesto gdje su otkucaji najjaci (ali to se mijenja jer se beba mice pa se zna nekad izgubit kontakt)
Osim ako zivis u Splitu pa u TA imaju samo sondu za bebine otkucaje 😂
KikeS kada imas termin?? Kod koga vodis trudnocu?? Vidim da si "naša"😂😂🤣😁😁
Ja jesam i sesirice spakirala.
E imate pampersice na popustu u kauflandu. Mi smo uzeli veliki paket 2, jer 1 imam doma jedan manji, a pretpostavljam da ce ju brzo prerasti. 114,90 je pampers premium 96kom
url=https://lilypie.com]
Looda_vila a kad si opet u TA? Mozda se nesto i pomaklo od proslog pregleda 😊
Petrapp super da idete doma! Sad vise neces imat lude dozivljaje iz radaone za prepricavat nam 😆
Ctg ima 2 sonde, 1 biljezi otkucaje bebinog srca, a druga trudove tako da tko god radi ctg, bude spojen na obje, jedna ide gore na fundus mazernice, a druga na mjesto gdje su otkucaji najjaci (ali to se mijenja jer se beba mice pa se zna nekad izgubit kontakt)
Osim ako zivis u Splitu pa u TA imaju samo sondu za bebine otkucaje 😂
KikeS kada imas termin?? Kod koga vodis trudnocu?? Vidim da si "naša"😂😂🤣😁😁
Nisam znala da nas ima jos 💪
20.9 po ZM, 25. po uzv. Benzonica me vodi.
Ti? Termin? Dr.?
Imas aparate, a mozes i u kantinu njihovu, ja sam s muzem jednom otisla u onaj birc preko puta bolnice (nisam nikoga pitala zapravo smijem li to (vjerojatno ne), a beba je ionako bila kod sestara pa nikome nisam falila, niti me tko trazio)
Imas aparate, a mozes i u kantinu njihovu, ja sam s muzem jednom otisla u onaj birc preko puta bolnice (nisam nikoga pitala zapravo smijem li to (vjerojatno ne), a beba je ionako bila kod sestara pa nikome nisam falila, niti me tko trazio)
Haha, ok..hvala! Ak bum u stanju i ja bi radije popila kavu u bircu. 😁 koliko cesto uzmu bebu?
Podrav curke, samo da javim da nam je danas oko 20h dosao i maleni Josip 😀😀 3.02kg, 48cm, danas nam je 38tjedana... nema vece srece...😀😀
Sortiraj odgovore
Najstariji