Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Rujan 2018. 23:46

Looda_vila

Justme123

Looda_vila

Justme123

PetrappLucijin kutak je presladak, a ona je tako divna 😍
    Christyy ogrtac uzmi jedino ako je stvarno tanki neki jer ces se skuhati, a i zasto ne bi radije uzela hlace i majicu pa u tome isla van po kavu umjesto u spavacici, nitko ne brani trenirke u bolnici 😉

E da, kud se ide po kavu na sv.duhu? Imaju neke aparate ili?

Imas aparate, a mozes i u kantinu njihovu, ja sam s muzem jednom otisla u onaj birc preko puta bolnice (nisam nikoga pitala zapravo smijem li to (vjerojatno ne), a beba je ionako bila kod sestara pa nikome nisam falila, niti me tko trazio)

Haha, ok..hvala! Ak bum u stanju i ja bi radije popila kavu u bircu. 😁 koliko cesto uzmu bebu?

U pravilu ih odnose samo ujutro za kupanje, ali ako trazis da ju uzmu, nece ti raditi probleme nikakve. Ja sam stariju prve 2 noci trazila da uzmu jer sam tad imala epiziotomiju i nisam mogla se s njom baviti jos i nocu, a malog sam im dala prvu noc da se naspavam; ali i preko dana kad zelis, kazes im nek uzmu bebu malu i uzet ce je, nitko ti ne radi probleme oko toga (bar iz mog iskustva)

Baby.nb1
    16. Rujan 2018. 23:47

Josey2807

Podrav curke, samo da javim da nam je danas oko 20h dosao i maleni Josip 😀😀 3.02kg, 48cm, danas nam je 38tjedana… nema vece srece…😀😀

Ma ove nase bebe su zakon! Bome i decki su se bacili u utrku!
    Cestitke mami! Dobrodosao Josipe! 💙🎉❤️🎉💙

url=https://lilypie.com]

Looda_vila
    17. Rujan 2018. 00:17

Justme123 odlicno! Ma brinula sam se zapravo ako cu bit u banani prvu noc, dal ih mogu zamolit da ju uzmu da se odmorim i dodem k sebi. 
    Josey cestitke na malenom sinčiću! Dobro dosao Josipe!🎉🎉🎉 kako je prosao porod? Sto brzi oporavak zelim💗

Baby.k
    17. Rujan 2018. 00:24

Josey2807

Podrav curke, samo da javim da nam je danas oko 20h dosao i maleni Josip 😀😀 3.02kg, 48cm, danas nam je 38tjedana… nema vece srece…😀😀

Cestitaaaaam! 😊😊 Zelim ti brz oporavak, a malenom Josipu sretan i dug zivot 💙💙💙 Kada stignes, javi nam kako je sve proslo :)

17. Rujan 2018. 01:07

Josey  cestitam na malenom! Bas se zure ove jesenske bebe, ja cu izgleda biti jedna od rijetkih koja ce preci termin
    Looda_vila ma naravno da bi je uzeli, meni su bili bas susretljivi oko toga, pogotovo drugi put kad su malo smirili tenzije oko tog dojenja. Dobijes taj glupi list papira s tablicom (ima red za vrijeme u danu i trajanje podoja) koji moras ispunjavati svaki put kad dijete dojis 🙄 pa kad sestra uzima bebu navecer, samo nadopise par podoja i uzme bebu. Ali nemoj se ni s ti previse zamarati, njima je vazno da je to bar malo ispunjeno, ne moras sad svaki podoj pratiti na satu (mislim, meni je prema tome svaki trajao 15 minuta  iako zapravo pojma nemam koliko je dijete dojilo vremenski, tko bi to pamtio)

• mery1911
    17. Rujan 2018. 01:49

KikeS

mery1911

KikeS

Justme123

Looda_vila a kad si opet u TA? Mozda se nesto i pomaklo od proslog pregleda 😊
    Petrapp super da idete doma! Sad vise neces imat lude dozivljaje iz radaone za prepricavat nam 😆
    Ctg ima 2 sonde, 1 biljezi otkucaje bebinog srca, a druga trudove tako da tko god radi ctg, bude spojen na obje, jedna ide gore na fundus mazernice, a druga na mjesto gdje su otkucaji najjaci (ali to se mijenja jer se beba mice pa se zna nekad izgubit kontakt)

Osim ako zivis u Splitu pa u TA imaju samo sondu za bebine otkucaje 😂

KikeS kada imas termin?? Kod koga vodis trudnocu?? Vidim da si "naša"😂😂🤣😁😁

Nisam znala da nas ima jos 💪
    20.9 po ZM, 25. po uzv. Benzonica me vodi.
    Ti? Termin? Dr.?

Ja takoder 25.09.18 imam termin😂🤣🤣...Meni ti je Karmen Cerskov. A Benzonica je super.

Baby.k
    17. Rujan 2018. 02:51

Ne ide san na oci.. 😞😞

Mrs.mom
    17. Rujan 2018. 03:05

Ni mojoj Evici nede san na oci, mama bi itekako spavala.. 
    Cestitke na malenom Josipu 🤩

17. Rujan 2018. 04:17

Čestitke na novima bebicama  

• LaFemme
    17. Rujan 2018. 05:24

Josey cestitam na malom Josipu. Zelim ti brz oporavak

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.