Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anđeo_
    16. Rujan 2018. 21:17

Petrapp- Lucijin kutak je prekrasan 😍 di si kupila komodu? Meni treba neka veća s više ladica ova mi se čini full ok..
    Baš si ju lijepo upakirala ❤ kad vidim vaše smotuljke sva se raznježim i jedva čekam 😊

Baby.nb1
    16. Rujan 2018. 21:25

E cure ja danas pokupila kod mame chicco uloske, fakat je ogroman paket 😂😂😂 za njih i vir treba posebna torba 😂😂
    I pitanje - koliko je potrebno onih mrezastih gaca? Uzimam danas dvije bocice vode, veli muz sta ce ti. Kazem ja za bolnicu. Veli on bas si se uzvrtila oko te torbe danas, da nije neki predosjecaj 😂😂

url=https://lilypie.com]

christyy
    16. Rujan 2018. 21:32

Cure kolike su vase torbe za bolnicu? Ja sam spakirala sve u jedan ful mali kofercic i jedva ga zatvorim a unutra stvarno minimalno stvari imam ( ulosci, 2 spavacice i pidzama i toal.torbica), jedino sto nosim ogrtac koji mi je skoro pol kofera pa zato. Jel vi nosite ogrtac? Evo meni ni boca vode ne stane, ne znam di bi ju ugurala 😒

christyy
    16. Rujan 2018. 21:34

Baby.nb1 ja sam uzela 1 paket od 5 kom unutra. Neki tvrde da mi uopce netrebaju a neki pricaju da su im koristile pa sad ne znam. Nek bude taj paket ak zatreba vise lako posaljem muza da mi kupi

Looda_vila
    16. Rujan 2018. 21:37

christyy

Cure kolike su vase torbe za bolnicu? Ja sam spakirala sve u jedan ful mali kofercic i jedva ga zatvorim a unutra stvarno minimalno stvari imam ( ulosci, 2 spavacice i pidzama i toal.torbica), jedino sto nosim ogrtac koji mi je skoro pol kofera pa zato. Jel vi nosite ogrtac? Evo meni ni boca vode ne stane, ne znam di bi ju ugurala 😒

Ja imam avio kofer koji ide pod rucnu prtljagu i sve mi je super stalo, cak ima mjesta jos... i malu torbu za teretanu koju nosim u radaonu. 

• Anđeo_
    16. Rujan 2018. 21:44

Looda_vila

christyy

Ja imam avio kofer koji ide pod rucnu prtljagu i sve mi je super stalo, cak ima mjesta jos… i malu torbu za teretanu koju nosim u radaonu.

Šta si stavila u tu malu torbu za rađaonu?

Baby.nb1
    16. Rujan 2018. 21:54

Christyy i ja sam stavila ogrtac, al razmisljam da ga izvadim s obzirom na vrijeme, a i mislim da je netko rekao da te sobe drze na istoj temp radi bebica, tako da mislim da mi nece niti trebati.

christyy
    16. Rujan 2018. 21:58

Ma ogrtac nosim samo iz razloga ako cu moc izac van il tak nes pa da ne paradiram okolo u spavacici. I ja razmisljam da ga izvadim, onda bi jos imala i lufta unutra. U ovakve torbe tipa za teretanu stane puno vise stvari iako su iste velicine ko moj kofercic pa si sad razmisljam da preselim to sve..

Baby.nb1
    16. Rujan 2018. 22:03

Ja si sve mislim da ce mi se desiti ko i inace. Bez obzira koliko malo spakirala, opet ce biti viska 😂😂😂

koskica
    16. Rujan 2018. 22:05

Ma meni je torba krcata, ručnici, spavačice, ogrtač, tetre, paket pelena, paket vlažnih maramica, chicco ulošci, vir ulošci, wc papir, papuče, voda, toaletna torbica, skupilo se puno stvari.... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.