Na čemu ti to spava Lucija?? I ja tražim nešto slično …divna jeeee
Stavila sam je u gnijezdo, pa nije mogla zaspati pa sam je nosila u jastuku (ajnpideklin) i kad je zaspala, još je ušuškala da joj bude toplo, jer nesmije imati hladne rukice ni nosić…
E taj jastuk gdje si ga kupila???
Jastuk je naručen sa stranice Ethereal
Cure Bok😊😊
Da vas pitam s obzirom da je kod nas 30stupnjeva a more 24,dali bi se vi kupali u moru ili ipak ne?? Imam 9dana do termina poroda i zatvorena sam skrozz😑😑. Sad ne znam,dali da odem ili ne sta vi mislite??
Evo ja se kupam još uvijek.. Nisam blizu termina kao ti al meni pomogne oko grčenja ruku i nateknutih nogu i konačno je more čisto i nema toliko ljudi na plaži. U Splitu se kupam. Taman bila danas od 3 do 6 i svaki put mijenjam kupaći
Petrapppredivan je Lucijin kutak😍😍😍 a ona ko smotuljak srece pravi u svom kindicu😊😊
E vidiš, ovaj od Petre je puuuuno bolji nego moj, dolje se odveže i dugo može bebač bit u tome 😀
Petrapp kako si je slatko zapakirala, ko paketić mali 😍, slatkica mala ❤️
Looda_vila i petrapp krevetici su preslatki a lucija je bas medena 🤗🤗 jako mi se svida ovo na kinderbetu di pise lucija. Di si to narucila?
rory i tea čestitke na bebicama
garavusa nama su sada na trudničkom tečaju rekli da ne moramo nositi pelene jer oni imaju svoje jedino ako želimo presvlačiti sami. Ja planiram za svaki slučaj ponesti koju.
Netko je pitao za korištenje platnenih uložaka. Ja sam sebi kupila dnevne platnene koje kombiniram sa menstrualnom čašicom. Meni je čašica nešto savršeno :) Planiram i nakon poroda kada opet budem mogla ju koristit
Looda_vila i petrapp krevetici su preslatki a lucija je bas medena 🤗🤗 jako mi se svida ovo na kinderbetu di pise lucija. Di si to narucila?
Od Ići Mići na fejsu
Sortiraj odgovore
Najstariji