Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Looda_vila
    16. Rujan 2018. 17:03

Justme123

Looda_vila ovaj tjedan jos kod svoje doktorice pa tek za 2 tj u TA, s obzirom na to da prenesem svaki put, ne zuri mi se gore bas. Da, kad dodes s trudovima, ides ravno u radaonu, to je najbolji dio kad konacno tamo dospijes 😁
    KikeS meni je to nevjerojatno, pa ne radi se tu o ne znam kakvom uredaju da si ga ne mogu priustiti 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Znaci i ti ides relativno kasno u TA😏 
    Bas me mama zvala da je prebacila godisnji za tjedsn dana iza🤣  nitko ne vjeruje da cu rodit ovaj tjedan😑
    Urota! 😄
    Cak sam od dosade isla slozit koljevku. Mogu ti rec da je odlicna!, bas me odusevila...koliko se lagano s njom barata, fleksibilna, hrpa opcija, cak se da i njihat, a bocna strana se ful jednostvano spusa i dize. Bas sam zadovoljna😌😁

Looda_vila
    16. Rujan 2018. 17:06

16. Rujan 2018. 17:11

Looda_vila

Justme123

Looda_vila ovaj tjedan jos kod svoje doktorice pa tek za 2 tj u TA, s obzirom na to da prenesem svaki put, ne zuri mi se gore bas. Da, kad dodes s trudovima, ides ravno u radaonu, to je najbolji dio kad konacno tamo dospijes 😁
    KikeS meni je to nevjerojatno, pa ne radi se tu o ne znam kakvom uredaju da si ga ne mogu priustiti 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Znaci i ti ides relativno kasno u TA😏
    Bas me mama zvala da je prebacila godisnji za tjedsn dana iza🤣 nitko ne vjeruje da cu rodit ovaj tjedan😑
    Urota! 😄
    Cak sam od dosade isla slozit koljevku. Mogu ti rec da je odlicna!, bas me odusevila…koliko se lagano s njom barata, fleksibilna, hrpa opcija, cak se da i njihat, a bocna strana se ful jednostvano spusa i dize. Bas sam zadovoljna😌😁

Ja idem kasno poucena iskustvom, prethodne 2 trudnoce sam nadobudna bila i krenula rano 😂
    Tak je i moja mama uzela godisnji onaj tjedan di je 18.10, a ne 11.10 kad mi je termin (kod nje ce klinci kad ja budem u bolnici). Kolijevka je super, prekrasna je, samo meni nije mogla ostati slozena jer su se ovi 2, pogotovo sin, penjali unutra, a oboje imaju preko 10kg 

Isssa
    16. Rujan 2018. 17:28

Looda_villa kolijevka je top 😀, do kad mogu biti u njoj?
    Ja sam dobila na poklon gnijezdo za bebe ali već sad mi se čini skoro pa malo Lukasu, a on štruca od 3 kg tek, možda do 4 kg ako mu neće bit prekratko, tako da cure po meni je to bačen novac, doduše moj je dolje zatvoren a vidjela sam da ima na vezice pa se da otvoriti kod bogova, eto čisto info ako netko planira kupovati 😀

Looda_vila
    16. Rujan 2018. 17:42

Isssa

Looda_villa kolijevka je top 😀, do kad mogu biti u njoj?
    Ja sam dobila na poklon gnijezdo za bebe ali već sad mi se čini skoro pa malo Lukasu, a on štruca od 3 kg tek, možda do 4 kg ako mu neće bit prekratko, tako da cure po meni je to bačen novac, doduše moj je dolje zatvoren a vidjela sam da ima na vezice pa se da otvoriti kod bogova, eto čisto info ako netko planira kupovati 😀

Do cca 9 kg ili cca 9.mj. Prostrana je ful i svida mi se da se kosara moze podesit da ti je blize ili dalje krevetu, vec sam isprobala  + ima 8 polozaja razine, stvarno vrijedi svake kune.
    Ja sam razmisljala uzet taj baby nest, pa ocu --necu, kao u dnevnom boravku ako bude na garnituri pa da je zagradena, a opet si mislim da mogu stravit jastuk za dojenje..pa nisam uzela na kraju. A sad kad ti velis da je Lukasu skoro pa malo?! Kako? pa to je onda stvarno za mini mini bebe

petrapp2605
    16. Rujan 2018. 18:24

Lucijin kutak 

• ian1910
    16. Rujan 2018. 18:31

Na čemu ti to spava Lucija?? I ja tražim nešto slično ...divna jeeee

petrapp2605
    16. Rujan 2018. 18:35

Tea686

Petrapp2605sad sam tek pročitala. u sobu br. 6 su nas smjestili maloprije

Baš mi je žao što te nisam stigla pogledati, čula sam ja noćas kad su išli po tebe, taman smo se hranile u intenzivnoj, kad je došao poziv da treba hitno na portu ić jer nisu znali ništa osim da imaš trudove

Looda_vila
    16. Rujan 2018. 18:37

Petrapp predivan je Lucijin kutak😍😍😍 a ona ko smotuljak srece pravi u svom kindicu😊😊

petrapp2605
    16. Rujan 2018. 18:41

ian1910

Na čemu ti to spava Lucija?? I ja tražim nešto slično …divna jeeee

Stavila sam je u gnijezdo, pa nije mogla zaspati pa sam je nosila u jastuku (ajnpideklin) i kad je zaspala, još je ušuškala da joj bude toplo, jer nesmije imati hladne rukice ni nosić... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.