I ja sam sutra naručena na pregled i prvi put radimo ctg :) sad ne kužim, jel to očitava samo bebine otkucaje ili i trudove?
baby, ja sam skuzila da jedan ocitava bebine otkucaje, a drugi taj trudove. al sam zbunjena sto mene ne spajaju na to za trudove.. a moguće da sam i loncice pobrkala 😅🙈
Hvala na odgovorima za štucanje, sad mi je lakše kad vidim da i vaše bebice stuckaju :)
I moja isto redovito zaspe na ctg-u i onda mi mrdaju trbuh da ju razbude... Onda par puta zamahne nogom i opet zaspe 😊 Ali do sada nije nitko ništa lose rekao za to, samo da je mirna beba
Tea čestitam na popišancu 🎉🎉🎉🎉, krenuli i dečki van 😂
Garavušo u Petrovoj netreba niti jedna pelena, dobiješ mali paket za doma, a oni ih tamo presvlače u svoje pelene
Baby.k 2 sonde su na ctg-u, jedna za otkucaje, druga za trudove, kolko sam skužila ako nije termin full blizu onda stavljaju samo za otkucaje, meni su svaki put stavljali obje
KikeS kada ti stave ctg ti stave dvije one sondice ona donja ti mjeri bebine otkucaje a ona gornja trudove ako ih imas ...
Svaka čast ma relativno brzom porodu i ja bi tako meni dosta vec ja sam bome danas podgrijala ručak od jučer i kauč krevet noga i prepona me ubijaju a i beba se malčice smirila meni se trbuh dosta spustio stane mi cijela ruka između njega i sisa, al žgaravica ne odustaje i danas svako toliko imam menstrualne bolove pri dnu trbuha... 🙂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
baby, ja sam skuzila da jedan ocitava bebine otkucaje, a drugi taj trudove. al sam zbunjena sto mene ne spajaju na to za trudove.. a moguće da sam i loncice pobrkala 😅🙈
Bas je jedna cura pitala kad sam ja bila, nemaju puno tih "tako" dijelova koji ocitaje trudove (kao da im budu u radjaoni i na hitnoj). Onaj ctg sta u TA rade samo bebine otkucaje pokaze.
hvala cure na objasnjenjima, tek sad kuzim, imam termin za 4dana, a ne spajaju me na tu drugu bilo mi je skroz cudno.. znaci nasi nemaju to u TA. 😅 s obzirom koliko su im i ovi stari dobro da i otkucaje ocitavaju kako triba 🙈
Borovnice jako lijepo ime Vida! Bas mi je drago da vam tako lijepo ide sa dojenjem. Uzivajte!😊
Petrapp odlicno da danas idete doma!🤗
Nas bebac kod tebe znaci krenulo laganini😃
Moja se mala danas dosta smirila..al opet gurne tu i tamo. Cekam i dalje da se neki procesi dogode😁
Al tjesi me cinjenica da u maximalnoooo 2 tjedna mala ide van milom ili silom😊🤣
U petrovoj ne rade ctg prije 37+1. A nakon toga rade na svakom pregledu.
Looda_vila a kad si opet u TA? Mozda se nesto i pomaklo od proslog pregleda 😊
Petrapp super da idete doma! Sad vise neces imat lude dozivljaje iz radaone za prepricavat nam 😆
Ctg ima 2 sonde, 1 biljezi otkucaje bebinog srca, a druga trudove tako da tko god radi ctg, bude spojen na obje, jedna ide gore na fundus mazernice, a druga na mjesto gdje su otkucaji najjaci (ali to se mijenja jer se beba mice pa se zna nekad izgubit kontakt)
Sortiraj odgovore
Najstariji