Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.k
    16. Rujan 2018. 14:12

I ja sam sutra naručena na pregled i prvi put radimo ctg :) sad ne kužim, jel to očitava samo bebine otkucaje ili i trudove?

16. Rujan 2018. 14:14

baby, ja sam skuzila da jedan ocitava bebine otkucaje, a drugi taj trudove. al sam zbunjena sto mene ne spajaju na to za trudove.. a moguće da sam i loncice pobrkala 😅🙈

Elza
    16. Rujan 2018. 14:28

Hvala na odgovorima za štucanje, sad mi je lakše kad vidim da i vaše bebice stuckaju :)
    I moja isto redovito zaspe na ctg-u i onda mi mrdaju trbuh da ju razbude... Onda par puta zamahne nogom i opet zaspe 😊 Ali do sada nije nitko ništa lose rekao za to, samo da je mirna beba

Isssa
    16. Rujan 2018. 14:30

Tea čestitam na popišancu 🎉🎉🎉🎉, krenuli i dečki van 😂
    Garavušo u Petrovoj netreba niti jedna pelena, dobiješ mali paket za doma, a oni ih tamo presvlače u svoje pelene
    Baby.k 2 sonde su na ctg-u, jedna za otkucaje, druga za trudove, kolko sam skužila ako nije termin full blizu onda stavljaju samo za otkucaje, meni su svaki put stavljali obje

Nas_bebac
    16. Rujan 2018. 14:31

KikeS kada ti stave ctg ti stave dvije one sondice ona donja ti mjeri bebine otkucaje a ona gornja trudove ako ih imas ...
    Svaka čast ma relativno brzom porodu i ja bi tako meni dosta vec ja sam bome danas podgrijala ručak od jučer i kauč krevet noga i prepona me ubijaju a i beba se malčice smirila meni se trbuh dosta spustio stane mi cijela ruka između njega i sisa, al žgaravica ne odustaje i danas svako toliko imam menstrualne bolove pri dnu trbuha... 🙂

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Jelennnna
    16. Rujan 2018. 14:34

KikeS

baby, ja sam skuzila da jedan ocitava bebine otkucaje, a drugi taj trudove. al sam zbunjena sto mene ne spajaju na to za trudove.. a moguće da sam i loncice pobrkala 😅🙈

Bas je jedna cura pitala kad sam ja bila, nemaju puno tih "tako" dijelova koji ocitaje trudove (kao da im budu u radjaoni i na hitnoj). Onaj ctg sta u TA rade samo bebine otkucaje pokaze. 

16. Rujan 2018. 14:39

hvala cure na objasnjenjima, tek sad kuzim, imam termin za 4dana, a ne spajaju me na tu drugu bilo mi je skroz cudno.. znaci nasi nemaju to u TA. 😅 s obzirom koliko su im i ovi stari dobro da i otkucaje ocitavaju kako triba 🙈

Looda_vila
    16. Rujan 2018. 15:03

Borovnice jako lijepo ime Vida! Bas mi je drago da vam tako lijepo ide sa dojenjem. Uzivajte!😊
    Petrapp odlicno da danas idete doma!🤗 
    Nas bebac kod tebe znaci krenulo laganini😃
    Moja se mala danas dosta smirila..al opet gurne tu i tamo. Cekam i dalje da se neki procesi dogode😁
    Al tjesi me cinjenica da u maximalnoooo 2 tjedna mala ide van milom ili silom😊🤣

christyy
    16. Rujan 2018. 15:29

U petrovoj ne rade ctg prije 37+1. A nakon toga rade na svakom pregledu.

16. Rujan 2018. 15:37

Looda_vila a kad si opet u TA? Mozda se nesto i pomaklo od proslog pregleda 😊
    Petrapp super da idete doma!  Sad vise neces imat lude dozivljaje iz radaone za prepricavat nam 😆
    Ctg ima 2 sonde, 1 biljezi otkucaje bebinog srca, a druga trudove tako da tko god radi ctg, bude spojen na obje, jedna ide gore na fundus mazernice, a druga na mjesto gdje su otkucaji najjaci (ali to se mijenja jer se beba mice pa se zna nekad izgubit kontakt)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.