Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mery1911
    15. Rujan 2018. 10:34

A curkee moje. Ja fibru od hemeroida dobila😢😢. Nemaaa kreme i lijeka domacega u 3dana sta nisam probala i sad mi je malo lakse aliii malo. Uope ne jedem da ne moram na w.c. Sa 38 tjedana beba 3500kg i 52 duga i ja zatvorena full. A dole me boli nenormalno. Znacii raspada mi se stidna kost..Tila bi setati a ne mogu. 😭😭... 

Looda_vila
    15. Rujan 2018. 10:46

koskica

Looda_vila

Isssajesi probala dm-ove ili mullerove pelene. Ja kupila najvise pampers, pa onda ovo dvoje.

Ovo za bubreg mi uopće ne zvuči dobro. Nisam se srela s takvom boli. Ja imam jake oštre probadajuće bolove kod stidne kosti i to toliko jako da se u trenu moram uhvatiti za nešto. Nije to često, ako sam recimo dugo na nogama, nije čak ni svaki dan.
    Ja sam za malu koja je sad 16 mj koristila prvo pampers sensitive, one bijelo-zlatne. Nakon 4 mj smo prešle na lidlove i evo dan danas ih koristimi. Probale i tetu violetu i babylove i mullerove ali lidlove su nam top. Tako ću i sada s malom. Koristimo vlažne maramice, i pavlovićevu mast. Ako se slučajno što upali (to zna sad od hrane ponekad) sudocrem mi sve rješava.

Da, ne znam ni sama kaj da mislim to za bubreg. Nije cesto ps cu danas jos pratit situaciju pa vidjet sto na kraju da radim.
    Cula sam za lidlove pelene da su dobre isto. Kad potrosim ovo...uzet cu jedan paket cisto da probam.
    Sto se tice njege pupka, na sv.Duhu, a i patronazna tu iz doma zdravlja  je rekla nista ne dirat, ne spricat, pustit da se posusi, samo pelenu presavinut ispod i to je to. Tek ukoliko dode do pojave crvenila ili naznake neke infekcije reagirat sa octsniseptom ili tyrosur praskom...
    Pa cemo vidjet.
    Mery zao mi je za upalu i hemeroide. Kako ih ljecis?
    Probaj uzet neki probiotik da reguliras probavu i stolicu. Nemoj se patit ne jedenjem, nije dobro ni za.tebe ni za bebu. Jedi sto vise vlakana, a stolicu mozes omeksat suhim sljivama, lanenim sjemenkama i sl.

koskica
    15. Rujan 2018. 10:49

mery1911

A curkee moje. Ja fibru od hemeroida dobila😢😢. Nemaaa kreme i lijeka domacega u 3dana sta nisam probala i sad mi je malo lakse aliii malo. Uope ne jedem da ne moram na w.c. Sa 38 tjedana beba 3500kg i 52 duga i ja zatvorena full. A dole me boli nenormalno. Znacii raspada mi se stidna kost..Tila bi setati a ne mogu. 😭😭…

Jesi možda probala neku kremu na bazi nevena da mažeš, zna puno pomoći oko hemeroida? Uzmi mjere bebe s rezervom. Mene su za kćer plašili da će biti preko 4, 5 kg, na kraju se rodila s 3.450g sad me opet plaše al se nekako nedam

url=https://lilypie.com]

15. Rujan 2018. 10:56

koskica

Looda_vila

Isssajesi probala dm-ove ili mullerove pelene. Ja kupila najvise pampers, pa onda ovo dvoje.

Ovo za bubreg mi uopće ne zvuči dobro. Nisam se srela s takvom boli. Ja imam jake oštre probadajuće bolove kod stidne kosti i to toliko jako da se u trenu moram uhvatiti za nešto. Nije to često, ako sam recimo dugo na nogama, nije čak ni svaki dan.
    Ja sam za malu koja je sad 16 mj koristila prvo pampers sensitive, one bijelo-zlatne. Nakon 4 mj smo prešle na lidlove i evo dan danas ih koristimi. Probale i tetu violetu i babylove i mullerove ali lidlove su nam top. Tako ću i sada s malom. Koristimo vlažne maramice, i pavlovićevu mast. Ako se slučajno što upali (to zna sad od hrane ponekad) sudocrem mi sve rješava.

bas sam s muzem gledala te lidlove, al smo zbunjeni jel koristite lupilu ili ome s T nesto? Uzeli smo malome te pampers bijele i to mislimo par mj dok je skroz mali pa prec na lidlove, ispred kuce nam je pa ako su dobre njih bi

koskica
    15. Rujan 2018. 11:06

KikeS

koskica

Looda_vila

bas sam s muzem gledala te lidlove, al smo zbunjeni jel koristite lupilu ili ome s T nesto? Uzeli smo malome te pampers bijele i to mislimo par mj dok je skroz mali pa prec na lidlove, ispred kuce nam je pa ako su dobre njih bi

Lupilu

Isssa
    15. Rujan 2018. 11:13

Looda_vila

Isto tako sam dobila savjet samo voda i blazinice za pranje guze. U krajnjoj nuzdi vlazne maramice…kad e se ide nekud van i sl Jel mijenjas pelene prije ili poslije podoja? Kak to zapravo ide?🤔 tu dobivam oprecne savjete.
    Jel se izdajas? Ili on dosta navuce?
    Jel imala koja problem da ju probada bol u bubregu? Ne znam jel to do male da mi radi neki pritisak ili je nesto drugo, al evo danas opet na moment me tako probode s lijeve strane u zoni bubrega da sve zvijezde vidim…i od jucer to konstantnoooo pisanje po par kapi ili ful malo radi pritiska dolje. A jucer radila nalaze krvi i urina i sve okej, nemam upalu.

Po danu ga presvlačim prije podoja, a po noći u sredini podija jer zaspi ko top, ne mogu ga drugačije probuditi da bi se najeo kak spada😀, ne izdajam se, kaj navuče-navuče, prošli tjedan su mi cice još bujale a ni oni nije baš najbolje izvlačio pa sam te kuglice pod toplim tušem masirala da nestanu, ovaj tjedan se to normaliziralo, ponuda/potražnja tako da je sada super 😀
    Nisam lidlove probala ali budem 😀
    Neznam tko je napisao za pupak da se pokakalo dijete čim su došli doma, eto sa tim sistemom iz Petrove moj se nije ni upiškio preko pupka 😀

Palcica12
    15. Rujan 2018. 11:15

Crna jos malo pa ces kuci, pusti te babe sto uvijek imaju nesto za reci, bas te briga i dobro je da je samo jedna takva, da ih nema vise. Vidis da se druge sve dive malenom, brz oporavak ti zelim.
    Endzure prvo ces tetrati ili ces kombinirati? Od kojih si teta sivacica uzela mpp i pp?
    Rorry sretno! Javi kako je proslo! 

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

Baby.nb1
    15. Rujan 2018. 11:22

Cao kloke!
    Ja se jutros probudila, popila euthyrox i opet zaspala 😂 pridruzujem se mukama po pisanju, sinoc sam prestala brojat. Velim muzu da sam kupila koji veci broj pampersica jebo me pas sto je ne bi stavila.
    Isto mi se cini da se trbuh malo spustio. Danas nam je 38tt 🎉
    Al bome spavanje je postalo izazov, bas se tesko namjestit. Imam osjecaj na koju god stranu da legnem da nesto pritisnem i smeta. Ali jos maloooo ☺️☺️ 
    Rorry mislimo na tebe!!! 💪
    Cure di ste chicco uloske nasle? U ovom mulleru di sam gledala ih nije bilo, bili su oni neki narancasti toto ili tako nesto.
    Ja si nesto razmisljam da idem zamjenit ljetnu/zimsku robu u ormarima dok jos imam kad. Bez obzira na najavljeno bablje ljeto. Ostavila bi majice kratkog rukava jer njih i preko zime po stanu nosim. A ovaj ostatak i tako cijelo ljeto nisam obukla 🤭

joNNa
    15. Rujan 2018. 11:23

Za hemeroide vam je dobro kantarionovo ulje. Za dva mazanja nestanu. Domace. 

15. Rujan 2018. 11:32

Baby.nb1

Cao kloke!
    Ja se jutros probudila, popila euthyrox i opet zaspala 😂 pridruzujem se mukama po pisanju, sinoc sam prestala brojat. Velim muzu da sam kupila koji veci broj pampersica jebo me pas sto je ne bi stavila.
    Isto mi se cini da se trbuh malo spustio. Danas nam je 38tt 🎉
    Al bome spavanje je postalo izazov, bas se tesko namjestit. Imam osjecaj na koju god stranu da legnem da nesto pritisnem i smeta. Ali jos maloooo ☺️☺️
    Rorry mislimo na tebe!!! 💪
    Cure di ste chicco uloske nasle? U ovom mulleru di sam gledala ih nije bilo, bili su oni neki narancasti toto ili tako nesto.
    Ja si nesto razmisljam da idem zamjenit ljetnu/zimsku robu u ormarima dok jos imam kad. Bez obzira na najavljeno bablje ljeto. Ostavila bi majice kratkog rukava jer njih i preko zime po stanu nosim. A ovaj ostatak i tako cijelo ljeto nisam obukla 🤭

Ja sam ih kupila u DM, a imas ih i u Bubamari. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.