Rorry sretno 😉 Drzi se, uskoro ces uzivati u svojoj bebici.
Crna zao mi je da ti je na kraju tako ispao porod, drzi se. Mozes ti to😉 A ovo za sestru necu ni kometirati, kako moze biti takva i ne pomoci i da je tako bezosjecajna 🙁
Rorry nek ti je sa srećom! Još malo i beba je u tvojim rukama!
Crna191 baš mi je žao što se tako teško oporavljaš. To je uobičajena praksa stavljanja drena u Petrovoj kod carskog ili samo u tvom slučaju jer si imala komplikacije od zadnjeg? Jer ja imam unutarnje šavove i nisam imala dren, samo flaster preko reza. Jučer sam imala pregled, i sve je u redu, i dolje i s rezom. Zapravo je tako mali, i jako nisko, tako da mislim da neću imati problema ni sa normalnim gačicama (mislila sam kak će mi trebati bapske ako bude visoko). Mene operirao dr. Podgajski, i mislim da ću od sada kod njega privat ići na preglede, bio mi je super prilikom carskog i na pregledu jučer.
Ma navikla sam na svašta pa me vise ništa ne čudi..ali stvarno evo,od svih sestara za bebe i nas,samo je ta jedna toliko bezobrazna..moj Mihael stalno vristi,ona zna šta je njemu,samo neka on bude kod svoje mame pa nek meni radi tulum,neće ona njega ušutkavati stalno..a ostale sestre su mi sve rekle kako je divan i da se vidi da voli papati..jedna mi je čak rekla da bi si ga uzela doma pa ga vratila kad malo poraste🙈
No dobro,bolnica će se zaboraviti a malo zlato je ipak tu kraj mene.. i uslišane su mi zelje pa će M imati plave oke..
Petrapp nije uobičajena praksa..Mislim da zbog curenja moje rane dosta da mi je stavio dren..i ne znam ni kakve šavove imam iskreno..meni je rez malo veći jer je i M dosta velik pa zato..a isto je nisko,mislim da na mjestu prvog i neće mi se ni ispod bikinija vidjet..tako da se za to ne moraš brinuti..ma ja sam sa dr stvarno zadovoljna..jučer mi je došao i odmah se šali nešto..u sali nema koje teme nisu prošli..da me nije bilo strah carskog,mislim da bi se posteno nasmijala..
Ma ne brinem se ja oko toga hoće li se vidjet u bikiniju ili ne, kao i za svaki drugi ožiljak koji imam od operacije. Sve ih nosim s ponosom i nikad ih se nisam sramila pokazati, kog smetaju ne mora me gledati 😉
Crna baš ti se naredalo... Skroz mi je žao što se teže oporavljaš ali vidim da si pozitivna pa ćeš i brže doći k sebi. A ovu babu treba nogom u glupu guzicu, kvočka stara!
Rorry sretno!
Jutroooo 😀
Rorry sretnooooooooo😘, čekamo vijesti 😀
Crna a baš te pogodilo, ja nisam imala dren ali neke cure jesu, neznam razlog, moj rez je 25 cm dug a bebač je mali 😏 tako da to nije pravilo reza, cura samnom u sobi kaj je bila je rodila bebu od skoro 4 kg i ima duplo manji rez od mene 🤔
Imali smo i mi jednu sestru nadrkanu a na kraju je ispala naj bolja, puno nam je pomogla 😂
Endzure kad vidim tvoje pelene mislim si kak bi ja to sa svojim malcem, do podneva bi ostala bez pelena 😂, svaka 2 sata presvlačenje, ukakana svaka pelena, veš mašina nebi
prestajala raditi 😂😂😂😂😂
Evo u tjedan dana 80 pelena minimalno sam potrošila 😂
Jutrooo. Ja prijavljujem da se moja beba okrenula. Znam jer najjaci udarci su sada gore desno ,prije su bili skroz dole lijevo. Jedno mbesec dana mi je bilo tesko, okretati se, zgaravica, zadisem se jako brzo Sve je to nestalo..Dobila sam nove tegobe a to je pritisak dole zna biti bas neugodno,, .ali tome se radujem jer znam da je beba sve blize meni. Na porodu sam si rekla mantrati" Svakim bolom /trudom sve si mi blize "🙂❤️
Cestitam novim mamama na bebama💐❤️
Jutro!
crna zao mi je radi bolnog carskog, reza i ne slusanja oko hranjenja bebe! nadam se da cete sto prije doma i ulovit svoj tempo i sto je najvaznije mir!! A ovo za komentar sestre necu ni komentirati. Izdrzi jos malo. Jel imas mlijeka? Izdajas se ili??
Dija85 sto je tebe drzalo budno cijelu noc?
Ja mislim da se meni sinoc spustio trbuh i da je mala sjela na mjehur jer doslovno sam cijelu noc prosjedila na wc skoljci...pola sata ako sam odspavala cim bi ustala i legala, evo odmah osjecaj da moram piskit...pa poludit...vampir vampir sam jutros
Isssa 80 pelena velis, tjedan dana... jel imas kakav automat di malog ubacis unutra sa zmazanom pelenom, a on izade sa cistom??
Jutro!
crna zao mi je radi bolnog carskog, reza i ne slusanja oko hranjenja bebe! nadam se da cete sto prije doma i ulovit svoj tempo i sto je najvaznije mir!! A ovo za komentar sestre necu ni komentirati. Izdrzi jos malo. Jel imas mlijeka? Izdajas se ili??
Dija85 sto je tebe drzalo budno cijelu noc?
Ja mislim da se meni sinoc spustio trbuh i da je mala sjela na mjehur jer doslovno sam cijelu noc prosjedila na wc skoljci…pola sata ako sam odspavalacim bi ustala i legala, evo odmah osjecaj da moram piskit…pa poludit…vampir vampir sam jutros
Isssa 80 pelena velis, tjedan dana…jel imas kakav automat di malog ubacis unutra sa zmazanom pelenom, a on izade sa cistom??
Joj ne znam. Probudim se i to je to. Budem umorna i zaspem ali oko 2, 3 sam budna svaku noc. Do negdje 6 ili 7. Kaze mi dragi zasto ne spavas, pa kao da ne bih da mogu. Mozda me strah svega pa mi ne da mira nista.
E taj automat za pelene bi tate sigurno rado koristili! Jedva cekam da vidim svog kako presvlaci, jer nikakvih pitanja ni briga nema
🤨
Sortiraj odgovore
Najstariji