Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koskica
    15. Rujan 2018. 08:59

Dija85 i ja imam isto problem nespavanja. Nočas sam išla u wc barem 5-6 puta. I isto muž pita pa što ne spavaš, ja surfam. Ili kad zaspem javi mi se moja cura iz susjedne sobe pa je moram ići pomilovati i naravno svako ustajanje odlazak na wc.
    Da ne pričam koliko mi je teško okretati se po noći, tako jake BH kontrakcije, strašno nešto

url=https://lilypie.com]

Dija85
    15. Rujan 2018. 09:01

koskica

Dija85 i ja imam isto problem nespavanja. Nočas sam išla u wc barem 5-6 puta. I isto muž pita pa što ne spavaš, ja surfam. Ili kad zaspem javi mi se moja cura iz susjedne sobe pa je moram ići pomilovati i naravno svako ustajanje odlazak na wc.
    Da ne pričam koliko mi je teško okretati se po noći, tako jake BH kontrakcije, strašno nešto

Mene kukovi uzasno ali uzasno bole pa se svako malo okrecem na drugi bok. Kako ce tek porod boljeti.. a mislila sam da imam visok prag boli.

15. Rujan 2018. 09:24

crna, izdrzi jos malo, pa ides kuci sa svojim zlatom, komentar sestre je stravican i tužan koliko jedna zena moze biti zlobna. Pusti, proci ce! Kako ke sve tako ce i to.
    rorry, drzi se i sretno! Mozes ti to 💪nisam upratila zasto indukcija?
    Ja svaki put kad idem noci piskiti muz se budi..sta ti je? jesi dobro? 😂😂😂 mislim da je neka napisala da i njen tak haha
    Idem jest i pit kavu, probudila sam se gladna ko pas.  

koskica
    15. Rujan 2018. 09:25

Dija85

koskica

Dija85 i ja imam isto problem 

Mene kukovi uzasno ali uzasno bole pa se svako malo okrecem na drugi bok. Kako ce tek porod boljeti.. a mislila sam da imam visok prag boli.

Da da, kukovi isto, s tim da moram reći kukovi su me počeli boljeti prije nekih 2 tjedna. Od prije 2 tjedna mi je baš teško noćima. Osim nespavanja, užasne žgaravice,  bole me noge i ruke da mi počnu u nekom trenutku trzat od boli. Znači ne grčevi, to rješavam magnezijem nego baš vjetojatno bol +živci. Možda beba pritišće kakav živac.... Ja nisam imala vremenski dug prvi porod, prave jake trudove iz kičme sam dobila oko 13 h, u 15.05h sam rodila. Ali zadnjih pola sata od boli nisam mogla reći mužu ni a al doslovno. Prepao se kad me vidio takvu. Evo ja se raspričala o porodu, strašno. Tu ću stati da vas ne prepadnem još više. 

Isssa
    15. Rujan 2018. 09:33

Looda_vila

Jutro!
    crna zao mi je radi bolnog carskog, reza i ne slusanja oko hranjenja bebe! nadam se da cete sto prije doma i ulovit svoj tempo i sto je najvaznije mir!! A ovo za komentar sestre necu ni komentirati. Izdrzi jos malo. Jel imas mlijeka? Izdajas se ili??
    Dija85 sto je tebe drzalo budno cijelu noc?
    Ja mislim da se meni sinoc spustio trbuh i da je mala sjela na mjehur jer doslovno sam cijelu noc prosjedila na wc skoljci…pola sata ako sam odspavala cim bi ustala i legala, evo odmah osjecaj da moram piskit…pa poludit…vampir vampir sam jutros
    Isssa 80 pelena velis, tjedan dana… jel imas kakav automat di malog ubacis unutra sa zmazanom pelenom, a on izade sa cistom??

Hehehehe, da bar, to bi bilo baš zgodno 😂, bebe stvarno puno kakaju u početku, ko grlice su, čim se napapa odmah napuni pelenu 🙈
    Iz bolnice je pušten sa malo upaljenom guzom, patronažna je rekla da uzmem sudokrem i namazala sam 2 puta i sve se povuklo, tako da si kupite tu kremicu, odlična je 😀, a kremu klasičnu za guzu mažite tanko skroz da se krema ni ne vidi 😀
    Vlažne maramice ne koristim, u bolnici su rekli da ni pesu nebi guzu obrisali s tim, blazinice obične namočene u vodu i WC papir za obrisati u grubo. A ja uzela Pampers paket vlažnih maramica 😂😂😂😂
    U bolnici smo dobili mali paket teta Violeta pelena, nisu ni sluga pampersu, ogromna razlika upijanja i suhoće, ko zna, možda se guza i upalila zbog toga 🤔
    Pokazali su nam super foru stavljanja pelene ispod pupka, ako će koju zanimati budem slikala 😀, i patronažna je naučila 😂

Nas_bebac
    15. Rujan 2018. 09:41

Jutro cure 
    Jojj crna baš mi je žao što je ispalo tako ali još malo pa ces bit doma sa svoja dava zlata a baba(ja bi joj odmah rekla nek se ode posexat jer joj manjak sexa škodi 😂😂😂😂😂 šalu na stranu) grozna je!!
    Rorry sretnooo možda i jesi vec sa svojim smotuljkom 💪💪💪
    Bome sam se i ja probudila gladna 😁 ali najvise me ubije cekat onih pol sata od euthyroxa
    Koskica kako se riješavaš tih bolova u nozi ja sam jutros oko 3 plakala od boli i bila na rubu da probudim MM da me vozi na hitnu da mi daju nešto šta će mi olakšat bol jer me već 2 tjedna boli nemogu uopce funkcionirat boli noću boli danju jedino kad nekako sjednem i namjestim se onda popusti 😤😤😤
    Jaoo ja i noćas imala san o savršenom porodu 😂 
    Sanjala sam da sam došla u sri na pregled i da mi doktorica kaze gospođo imate stvari sa sobom? Ja kažem da imam a ona meni super ostajete tu 7 cm ste otvoreni 😂😂😂 ja potpisujem takav porod bomee... 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

koskica
    15. Rujan 2018. 09:49

Nas_bebac

Koskica kako se riješavaš tih bolova u nozi ja sam jutros oko 3 plakala od boli i bila na rubu da probudim MM da me vozi na hitnu da mi daju nešto šta će mi olakšat bol jer me već 2 tjedna boli nemogu uopce funkcionirat boli noću boli danju jedino kad nekako sjednem i namjestim se onda popusti 😤😤😤
    Jaoo ja i noćas imala san o savršenom porodu 😂

Za sada mi pomogne onaj gel vražje kanđe da se lagano umasira, najviše me bole listovi i to mi smiri bol. Barem da malo odspavam. Ima ga za kupiti ili u dm-u ili u bilo kojem malo većem diskontu. Nije skup oko 20 kn tegla od 300 ml. To nešto dođe kao deep relife ali bema djelatnu tvar za bol već biljke. Ako kome pomogne, super

Looda_vila
    15. Rujan 2018. 10:09

Isssa  jesi probala dm-ove ili mullerove pelene. Ja kupila najvise pampers, pa onda ovo dvoje. 
    Isto tako sam dobila savjet samo voda i blazinice za pranje guze.  U krajnjoj nuzdi vlazne maramice...kad e se ide nekud van i sl  Jel mijenjas pelene prije ili poslije podoja? Kak to zapravo ide?🤔 tu dobivam oprecne savjete.
    Jel se izdajas? Ili on dosta navuce?
    Jel imala koja problem da ju probada bol u bubregu? Ne znam jel to do male da mi radi neki pritisak ili je nesto drugo, al evo danas opet na moment me tako probode s lijeve strane u zoni bubrega da sve zvijezde vidim...i od jucer to konstantnoooo pisanje po par kapi ili ful malo radi pritiska dolje. A jucer radila nalaze krvi i urina i sve okej, nemam upalu.

koskica
    15. Rujan 2018. 10:22

Looda_vila

Isssajesi probala dm-ove ili mullerove pelene. Ja kupila najvise pampers, pa onda ovo dvoje.

Ovo za bubreg mi uopće ne zvuči dobro. Nisam se srela s takvom boli. Ja imam jake oštre probadajuće bolove kod stidne kosti i to toliko jako da se u trenu moram uhvatiti za nešto. Nije to često, ako sam recimo dugo na nogama, nije čak ni svaki dan. 
    Ja sam za malu koja je sad 16 mj koristila prvo pampers sensitive, one bijelo-zlatne. Nakon 4 mj smo prešle na lidlove i evo dan danas ih koristimi. Probale i tetu violetu i babylove i mullerove ali lidlove su nam top. Tako ću i sada s malom. Koristimo vlažne maramice, i pavlovićevu mast. Ako se slučajno što upali (to zna sad od hrane ponekad) sudocrem mi sve rješava. 

koskica
    15. Rujan 2018. 10:26

Ida meni su u bolnici savjetovali uvijek presvlačiti prije podoja kako kasnije nebi tiskala trbušček pa da ne izbljuca van to što je pohela. Evo i možda savjet nek vam sestre pokažu premotati pupčani bataljak, ja sam pitala u bolnici pa mi nisu htjeli pokazati kao da mi to neće trebati na kraju odmah kad smo došle doma se par pua pokakala preko toga, otišla ta kakica na to pa evo me sad preskidaj, peri kako znaš. Oznojila sam se radeći to. Srećom pa sam je pratila u bolnici pa sam nekako ja to doma skrpala par puta. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.