Uzela sam ti boo&boo ex tratinčica i uzela sam od molly molly to su ti ove desno od flanela.. Šarene su sve aliexspress mumsbest i my flaute iskuhala umetke.. 5 tetri uzela u minigreeny a 20 mi mama uzela u Bosni kad je bila jed su jeftinije nego kod nas.. Pa ću vidjet šta ću.. Možda i tetru slomim u mpp.. Za početak imam paket najmanjih pampers.. Ono tipa par dana doma.. Planiram prvo tetra pelenu i preko nepropusnu zaštitu i ove desno dolje su manje žućkasto krem a vidjet onda kako to ide.. Uzela sam i ubruse razgradive koje se stave na uložak ili na tetru pa kad se beba pokaki to ide u wc a ostane mokra pelena al čišća nego kako bude inače svega.. Tako da ćemo vidjet jel ss snalazimo.. To mi je prvi bebač
Hahahah ja sam se na Palčicu pogubila a i ona tetra ahaha.. Ugl ove bijele je kao nekad kad su naše mame nama pelene stavljale.. Desno jednobojne sve imaju umetke od teta šivalica a u šarene ti idu veliki ulošci od više slojeva a sama ta šarena je nepropusna… Ugl jedva čekam probat jedino su te bebe takoooo sitne tako da će bijele tetre bit ok ako treba prvih mj. Dana
Ja sam isto uzela od Boo&Boo 12 kom petitica, na njih ide cover, imaju odvojive uloske te idu od 3 kg do 10 kg, uzela sam petit bambus pelenu, petit pamucnu pelenu i petit night power bamboo. Od Molly sam uzela tetrice, boostere, AI2 njih planiram puniti sa tetrama, boosterima i stay dryom, te sam od Molly uzela covere i snappi. Uzela sam jos od Knofek tete sivalice split pelene, isto imaju odvojiv ulozak te preko njih ide cover. Kombinirala sam bambus, velur i pamuk tako da imam od svega. Jos sam uzela Me cover jel su oni kao odlicni. Ja planiram prvo tetrati u foldu sa snappi i coverom, posto je beba mala i puno kaki te radi pupka, isto cu puniti i Ai2 kao sto sam gore opisala a i ostale cu koristiti u kombinaciji dok ne skuzim sta nam je bolje. Mpp bi vise koristila za van, ako negdje idemo. Budem vidjela i meni je prvi put ali na cetvrtom djetetu 🤣😂
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Eko pelene- ja sam isto uzela u MumBest i one njihove umetke mada su mi oni preveliki kad smanjim na veličinu za nivorođence. Plan mi je stavljati tetre i taj cover od AI2 preko bez umetka unutra. Bas ovo sto je Endzrue rekla, uzela sam 2 paketa jednokratnih za ovaj početni period entuzijazma kad budu svi htjeli mjenjati pelene ili za nedaj Boze da moj oporavak bude duži ali mislim da se itekako isplati probati s njima. Ako nam bude išlo, lako mi narucimo još. Prevelika mi je bila investicijama odjednom a možda neću uspjeti, moći, imati to gdje sušiti... u Rijeci kad padne kiša u 10mj ne staje do 5mj. Karikiram ali stvarno zimi jako puno bude kišnih dana i sve sušimo po kući.
Od tetri uzela sam 10kom bijelih kaliko od Lola, 2kom AI2 s umetkom i 3 snappija :-)
Ako vidimo da nam ide, bankrot mi se piše na AliExpressu, a onda lagani oporavak kroz mjesece uštede. Nego, Happy Flute - kako ti se čine? Koje ti djeluju bolje? MumBest ili Happy Flute? Prednosti? Nedostaci?
Issa snimi ti nama tutorial kako ti raditi 😁 necemo se mi zaliti.. ja jucer gledala neke videe na Youtubeu da se pripremim pa sam jos zbunjenija 😂
Issa snimi ti nama tutorial kako ti raditi 😁 necemo se mi zaliti.. ja jucer gledala neke videe na Youtubeu da se pripremim pa sam jos zbunjenija 😂
Bas 😂😂😂 citam vec treci put ovo sto je napisala i ne kuzim😂😂
url=https://lilypie.com]
Eh, da, htjela sam se nadovezati jos na hemoroide… Ja sam ih imala vec prije nekoliko godina i bilo je gadno. Svrbilo, peklo, krvarila… potrosila tuba i tuba krema dok nije proslo. Isprobala sam apsolutno sve, od svih vrsta krema iz ljekarne do kantarionovog ulja i domace svinjske masti. Nista nije posebno pomagalo, ublazilo bi tegobe dok ne bi pukli. Dobila ih naravno i sada u trudnoci, ali nisu strasni… svrbe kratko nakon obavljanja nuzde… trenutno kombiniram kantarionovo ulje i kremu hemopropin nakon nuzde, ublazi sve… ali ne prolaze i dalje, a na porodu ih ocekujes jos novih. Ginekolog mi preporucio faktu kremu kad rodim, ako kojoj znaci…
Znaci svinjska mast maslinovo ilje i kumpir sami kumpir kantarionovo ulje masti iz ljekarne i oblozi i nista boli i boli i boli...Fibru sam dobila od njih. Ja ne mogu vjerovat da me vako uvatilo. Uopce ne jedem od straha😭😭
Garavusa hahaha bas to- psiholoski drip 😂
Dijamogli bi i mi popodne horore, ja ih onak bas ne volim al muz ih obozava, i to one najgore!! Ja pol filma pogledam prekrivenih ociju ili skicajuci 😂 imas kakvu preporuku?
Evo ja htjela gledati The woman in black ili The nun. Ona časna. Novi film. Evo dosli s rođendana a on zaspao. 😏😡 dobar mi je i Conjuring, Sinister, Mirrors i ne znam sad napamet vise
Bas 😂😂😂 citam vec treci put ovo sto je napisala i ne kuzim😂😂
Daaa, koji sad kriz? 🤔 cila sam se zbunila
Bas ste divne! Voljela bi kad sve radimo da otvorimo temu bebe da se još družimo! Hvala na lijepim riječima!
I u Puli me hvale bas sestre ne... :-/
Za hemice sam probala svašta meni jedino pomaze krema od Justa pedocream koja je inače za stopala
Eko pelene- ja sam isto uzela u MumBest i one njihove umetke mada su mi oni preveliki kad smanjim na veličinu za nivorođence. Plan mi je stavljati tetre i taj cover od AI2 preko bez umetka unutra. Bas ovo sto je Endzrue rekla, uzela sam 2 paketa jednokratnih za ovaj početni period entuzijazma kad budu svi htjeli mjenjati pelene ili za nedaj Boze da moj oporavak bude duži ali mislim da se itekako isplati probati s njima. Ako nam bude išlo, lako mi narucimo još. Prevelika mi je bila investicijama odjednom a možda neću uspjeti, moći, imati to gdje sušiti… u Rijeci kad padne kiša u 10mj ne staje do 5mj. Karikiram ali stvarno zimi jako puno bude kišnih dana i sve sušimo po kući.
Od tetri uzela sam 10kom bijelih kaliko od Lola, 2kom AI2 s umetkom i 3 snappija :-)
Ako vidimo da nam ide, bankrot mi se piše na AliExpressu, a onda lagani oporavak kroz mjesece uštede. Nego, Happy Flute - kako ti se čine? Koje ti djeluju bolje? MumBest ili Happy Flute? Prednosti? Nedostaci?
Ne znam sta bi ti rekla jel i za jedne i druge kazu da su dobre. Iskusne mame jos kazu da je najbolje imati razlicite vrste jel kao svakoj bebi drugacije odgovaraju. Sto se tice susenja to je veliki problem ako nemas susilicu tj. prostora gdje susiti na striku u stanu-kuci. Ima dosta mama koje po zimi suse na striku u stanu i sve je ok, naravno ovisi i o kojoj peleni se radi. Budes sama vidjela kako ce ti ici i zato i je bolje da nisi uzimala puno jel ni sama ne znas jel bude sve ok. Ja sam odmah ulozila jel imam susilicu i samo se nadam da se budemo i snasli.
Crna, zao mi je zbog tvog iskustva u bolnici…
Cure koje koriste e-gradjani, gdje ste nabavile citac kartice? Jel to moze biti citac iz banke za kartice? 🤔
I svaka cast curama koje se upustaju u previjanje platnenim pelenama, pogotovo za prvo dijete. 🤗 I ja razmisljala o tome, ali mislim si da ce mi bar u pocetku biti lakse s jednokratnima, pa se mozda kasnije ohrabrim. 😎 Jel vas ima tu koje koristite platnene uloske? Koliko ste zadovoljne i gdje ste ih kupile?
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji